Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny Gameplay
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
walek11
Mam do was kilka pytan odnośnie nowej odsłony pro bo juz sam nie wiem czy japonce skopali gameplay czy ja mam taka wersje gry (dodawalem wszytskie patche oficjalne)
1.Czy u was na powtorkach bramek z przyblizeniem zawodnicy biegaja jakby mieli za przeproszebniem kołek w d...e?
2.Czy takze jak szczelacie bramke z daleka nie widac czasem bramki a gol pada ?
3.U was tez bramkarze zachowuja sie jak ostatnie cioty(nawet ci dobrzy)?

Uwazam ze gra jest bardziej realna niz 6 przede wszystkim animacje piłkarzy ich zachowanie ,odskakiwanie piłki itp ,fizyka piłki moim zdaniem jest skopana ale to tylko moje zdanie ,ogolnie w nowa odsłone mimo ze gram w ta gre od issa moge przegrac nawet z nowicjuszem ,wsytarczy poprostu kopnac w gramke a bramkarz zazwyczaj szczela ja za nas smile.gif

p.s gram na low i 800x600

Ronald
Mam dla Ciebie świetne rozwiązanie! Wpisz w video.google "pes 2008 gameplay" i po krzyku dry.gif .
olivier
Ehhh...podobno na low właśnie dzieją się takie rzeczy.
zywul
No niestety. Na low jest ogrom błędów. Dlatego ja zrezygnowałem z PES'a 2008 do czasu, aż kupię nowy komp.
robail
ja gram na high na rodzielczosci 1280x1024 i tez zdarzaja sie takie sytuacje
Orange_91
Cytat(robail @ Feb 6 2008, 09:39:16) *
ja gram na high na rodzielczosci 1280x1024 i tez zdarzaja sie takie sytuacje

Ale na high takie sytuacje należą do rzadkości a na low co akcja to jakiś bug albo kamera nie nadąża i gra na tych ustawieniach w PES traci sens.
cypress.amaru
1024x768 high

i błedów nie ma raczej
zdazają sie tak rzadko że mój umysł wkłada je do szufladki
"niezwykłe zdarzenia losowe", które w rzeczywistosci raz na jskis czas się zdarzają

wczesniej przez 2 miechy grałem u kumpla na 800x600 i na low
i nie ma porównania... ktoś kto krytykuje nowego pesa za gameplay i błędy po prostu neich zainwestuje w lepszy sprzęt i tylee...
co to za pomysł oceniac gre w któą sie gra an minimalnych wymaganiach??
Orange_91
Cytat(cypress.amaru @ Feb 6 2008, 10:49:13) *
1024x768 high

i błedów nie ma raczej
zdazają sie tak rzadko że mój umysł wkłada je do szufladki
"niezwykłe zdarzenia losowe", które w rzeczywistosci raz na jskis czas się zdarzają

wczesniej przez 2 miechy grałem u kumpla na 800x600 i na low
i nie ma porównania... ktoś kto krytykuje nowego pesa za gameplay i błędy po prostu neich zainwestuje w lepszy sprzęt i tylee...
co to za pomysł oceniac gre w któą sie gra an minimalnych wymaganiach??

Fakt nie ma co porównywać gry na low i high ale różnica powinna być tylko w grafice a nie w grywalności.
andree-e
Ja gram na full detalach i :
- bramkarze graja jak ostatnie cioty to fakt
- leci sobie komputer z akcja a ja chce do niego podbiec obrońcą,zmieniam na tego obronce a on co???przystaje na chwile i zamiast biec do niego to odwala jakies slalomy zrypane
- komp oszukuje-jak on takimi slabymi pilkarzami potrafi X-em zabierac pilke takim tuzom jak Berbatow bez zadnych problemow no to sory-jak on to robi jak na dwoch sie gra i nie idzie zabrac tak pilki tym samym graczem -to jest tak zrypane ze masakra
- nie wiem czy wy tak macie ale ja zagram z 10 meczy i w tych 10 meczy trafie 15 slupków badz poprzeczek-tez tak macie????
- czego jest tak ze pilkarze lataja po tym boisku jak cmy i nie trzymaja sie swoich pozycji???
- chce zmienic na jakiegos pilakrza to sie zmienia ale nie na tego co jest blizej tylko na jakiegos dalej
- czemu te wysuniecia ida nie tam gdzie trzeba choc ewidentnie wciskam w ta strone w ktora wychodzimi napastnik
- co jest z tymi dosrodkowaniami????Kazde leci w inna strone (dodam ze polowa w aut)
- ja nie wiem napastnik powinien stac w okolicach srodka pola karnego i stoi w okolicach ale bocznej lini boiska-a gram systemem 4-4-2,noto kurde bez jaj,w pes 6 sie wrzucalo i napastnik byl tam gdzie powinien
- czemu z tych wolnych podania x-em nie ida w ta strone w ktora kieruje???
- wolne poprawione ale i tak nie jest dobrze

Gram w pesa tyle alt i nigdy nie widzialem tyle bugów - Jak ktos chce powiedziec ze n nie umiem grac to w pes 6 sie wygrywalo na najwyzszym z realem po 8-0 a tutaj te bugi to nie pozwalaja normalnie grac
Takie moje zdanie

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.