Moja pierwsza twarz:
Boruc
Comments please!
P.S. Czemu jest to białe tło na włosach? Jak indeksuje to tło z przezroczystego robi się białe. Wie ktoś ocb?
szołpas
Jan 21 2008, 22:05
nie indexuj włoskow jak zrobisz je to w fireworksie daj alpha transparency i zapisz w png
bartek-brt
Jan 21 2008, 22:11
Nie wiem czy ja dobrze widze ale ten Boruk jest naprawde dobry! Jak na pierwszą morde to nawet wyśmienicie, ale pokaż normalnego screena bo jest mały i w kiepskiej jakosci.
Wygląda jakby miał czapkę na głowie. Hehe. Co do mordki to bdb jak na pierwszą oczywiście.
Jak napierwszą twarz to super.
Ale się zastanawiam czy aby napewno to jest twój model <mysli> Jak się myle too sorry.
Boruc update:
Kurde, robie wszystko tak jak na tutku i dalej włosy tak wyglądają
Cytat(Paput Napisano Dzisiaj @ 10:39:36)
Ale się zastanawiam czy aby napewno to jest twój model <mysli>
Model twarzy tak, włosów tak na 50 % bo wziąłem jakiś i go zedytowałem
bartek-brt
Jan 22 2008, 15:09
mozesz mi podac jaką rozdzielczosc masz w windowsie i w pesie? To ci powiem jak ustawic zeby creena wyglądał normalnie.
Win: 1024x768, PES: 800x600
Ronald
Jan 30 2008, 15:20
Fajne włosy
chatek
Jan 30 2008, 16:03

wygląda jak słaba twarz sprzed 4 lat IMO bardzo kiepsko
MaTi10
Jan 30 2008, 16:14
Auer Boruc fajny mi sie podoba tylko popraw jakos te wlosy pozdR
Ronnie-10
Jan 30 2008, 19:01
Sorki ale bardzo slaba twarz...o wlosach juz nie wspomne...bmp brudne,rozmazane...ehh...pracuj dalej...tym bardziej ze pokazujac zajebistego boruca ustawiles sobie nawet wysoko poprzeczke...baaaaaaardzo slaby zidan

pracuj...pozdrawiam
Orange_91
Jan 30 2008, 19:03
Boruc pomijając włosy był całkiem niezły ale Zidan totalnie Ci nie wyszedł bardzo słaba twarz.
Eh niestety mają rację. Słaba.
Też tak myślę. Nie chcę się usprawiedliwiać, ale może dlatego, że robiłem z małej fotki?
Sanogo Previev:
Hair by ?- nie wiem, ale nie moje
Mam nadzieję, że ta twarz jest już lepsza

P.S. Model w 100% mój
No, no robisz postępy, ale czyżby model twój. Jakościowo bomba jak na pierwsze twarze.
bartek-brt
Jan 31 2008, 13:40
Zmniejsz rozdzielczosc pesa i zrób dopiero screena bo jest strasznie mały ale na prezentuje sie dobrze jedynie za duzo przebarwien ma bmp, takie foto... A jezeli chodzi o Zidana to musiałeś chyba robic z bardzo małej fotki:P
d-note
Jan 31 2008, 13:40
Sonogo już troche lepszy, ale jakość twarzy nadal słaba.
Pracuj pracuj pracuj
Atouba Previev:
Mam problem z modelem. Chciałem zrobić Atoubie mniejszą głowę ale gdy próbuję ją zrobić to wychodzi takie coś:

Jak zrobić żeby głowa była mniejsza?
Damian.
Jan 31 2008, 16:12
Na modelu twarzy obniż głowę

Mordki coraz lepsze.
Pozdr
Jacmen
Jan 31 2008, 18:43
Mordki lepsze, ale nic specjalnego

Ale dawno żadnej mordy nie robiłem
włosy nie moje (będą w final)
MYSZa7
May 10 2008, 19:04
Musisz pobawić się BMP trochę i z mapowaniem pokombinuj na policzkach i brodzie.
Valdes FINAL:
Jakby ktoś chciał to mogę dać downa
Damian.
May 10 2008, 20:42
Popraw czoło i oczy.
P.S. Fajny kits

Pozdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.