Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Auer
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Auer
Moja pierwsza twarz:
Boruc

Comments please!

P.S. Czemu jest to białe tło na włosach? Jak indeksuje to tło z przezroczystego robi się białe. Wie ktoś ocb? blink.gif
szołpas
nie indexuj włoskow jak zrobisz je to w fireworksie daj alpha transparency i zapisz w png wink.gif
bartek-brt
Nie wiem czy ja dobrze widze ale ten Boruk jest naprawde dobry! Jak na pierwszą morde to nawet wyśmienicie, ale pokaż normalnego screena bo jest mały i w kiepskiej jakosci.
zywul
Wygląda jakby miał czapkę na głowie. Hehe. Co do mordki to bdb jak na pierwszą oczywiście.
Paput
Jak napierwszą twarz to super.
Ale się zastanawiam czy aby napewno to jest twój model <mysli> Jak się myle too sorry.
Auer
Boruc update:

Kurde, robie wszystko tak jak na tutku i dalej włosy tak wyglądają dry.gif

Cytat(Paput Napisano Dzisiaj @ 10:39:36)
Ale się zastanawiam czy aby napewno to jest twój model <mysli>

Model twarzy tak, włosów tak na 50 % bo wziąłem jakiś i go zedytowałem rolleyes.gif
bartek-brt
mozesz mi podac jaką rozdzielczosc masz w windowsie i w pesie? To ci powiem jak ustawic zeby creena wyglądał normalnie.
Auer
Win: 1024x768, PES: 800x600
Auer
Ronald
Fajne włosy
chatek
ph34r.gif wygląda jak słaba twarz sprzed 4 lat IMO bardzo kiepsko blink.gif
MaTi10
Auer Boruc fajny mi sie podoba tylko popraw jakos te wlosy pozdR
Ronnie-10
Sorki ale bardzo slaba twarz...o wlosach juz nie wspomne...bmp brudne,rozmazane...ehh...pracuj dalej...tym bardziej ze pokazujac zajebistego boruca ustawiles sobie nawet wysoko poprzeczke...baaaaaaardzo slaby zidan wacko.gif pracuj...pozdrawiam
Orange_91
Boruc pomijając włosy był całkiem niezły ale Zidan totalnie Ci nie wyszedł bardzo słaba twarz.
zywul
Eh niestety mają rację. Słaba.
Auer
Też tak myślę. Nie chcę się usprawiedliwiać, ale może dlatego, że robiłem z małej fotki? blink.gif
Sanogo Previev:

Hair by ?- nie wiem, ale nie moje biggrin.gif
Mam nadzieję, że ta twarz jest już lepsza tongue.gif

P.S. Model w 100% mój
kksm
No, no robisz postępy, ale czyżby model twój. Jakościowo bomba jak na pierwsze twarze.
bartek-brt
Zmniejsz rozdzielczosc pesa i zrób dopiero screena bo jest strasznie mały ale na prezentuje sie dobrze jedynie za duzo przebarwien ma bmp, takie foto... A jezeli chodzi o Zidana to musiałeś chyba robic z bardzo małej fotki:P
d-note
Sonogo już troche lepszy, ale jakość twarzy nadal słaba.
Pracuj pracuj pracuj tongue.gif
Auer

Atouba Previev:

Mam problem z modelem. Chciałem zrobić Atoubie mniejszą głowę ale gdy próbuję ją zrobić to wychodzi takie coś:

Jak zrobić żeby głowa była mniejsza?
Damian.
Na modelu twarzy obniż głowę wink.gif Mordki coraz lepsze.
Pozdr
Jacmen
Mordki lepsze, ale nic specjalnego wink.gif
Auer

Ale dawno żadnej mordy nie robiłem mellow.gif

włosy nie moje (będą w final)
MYSZa7
Musisz pobawić się BMP trochę i z mapowaniem pokombinuj na policzkach i brodzie.
Auer
Valdes FINAL:

Jakby ktoś chciał to mogę dać downa wink.gif
Damian.
Popraw czoło i oczy.
P.S. Fajny kits smile.gif
Pozdr wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.