damien25
Jan 19 2008, 20:37
Proszę o pomoc stanołem przy punkcie 11... i 11,12,13,14,15 nie rozumie jak mam zrobić to...
11) Importing files box appears, followed by confirmation of importing completion.
12) "Do you wish to open the new file?" (or similar message) >Click NO
13) Wait for it to finish then close AFS Explorer.
14) Go to you C:/ProgramFiles/KONAMI/pes2008/img folder and move your original cv_0.img somewhere safe or rename it cv_0backup.img or something
15) Rename your cv_0new.img to cv_0.img
Oprócz tego:
1. Czy zainstalować patch mam w folderze gdzie jest zainstalowany PES2008 ?
2. mam screen mode na 16:9 i w pliku readme pisze że mam zrobić coś ale co ?
Proszę o dokładną instrukcję bo nie kapuje jej zabardzo, a wiadomo że jak zle coś się zrobi cza usunąć PES-a i zainstalować go ponownie.
Proszę o pomoc z góry dziękuje
frediekruger
Feb 11 2008, 18:28
INSTALACJA: Patcha NYWA 1.0
ZALECA SIĘ BACKUP PLIKÓW cv_0.img, cv_1.img i rv_e.img
Zaleca się instalację Patcha na świeżą instalacją PESa, ale możliwa jest również instalacja na wersji, na którą instalowano już dodatki.
- Uruchom PES_2008_Patch_1.0.exe. Wskaż folder z grą (domyślnie Program Files>KONAMI>Pro Evolution Soccer 2008) i naciśnij Install. Plik rozpakuje się do tego folderu.
- Przejdź do folderu z grą (Program Files>KONAMI>Pro Evolution Soccer 2008) -> PES 2008 Patch -> AFS Explorer -> uruchom AFS Explorer.exe
- Wybierz File -> Import AFS File -> znajdź cv_0.img (z folderu z PES 2008 (domyślnie Program Files>KONAMI>Pro Evolution Soccer 2008 / img / cv_0.img, aby plik był widoczny musisz zaznaczyć All Files)
- Jeśli program teraz zapyta czy przebudować plik kliknij No
- Wybierz Action -> Import folder -> Folder z PES 2008 / PES 2008 Patch / cv_0
- Teraz AFS Explorer zapyta czy przebudować plik. Klikamy Yes (OK) i nowemu plikowi nadajemy nazwę cv_0new.img
- Przechodzimy do folderu z PES 2008 i kasujemy nasz stary plik cv_0.img (albo zmieniamy mu nazwę np na cv_0backup.img). Jednocześnie zmieniamy nazwę utworzonego przez nas pliku cv_0new.img na cv_0.img
- Analogicznie postępujemy z plikami cv_1.img i rv_e.img importując odpowiednio foldery cv_1 i rv_e z katalogu z Patchem.
- Przechodzimy do folderu z PES 2008 i otwieramy folder "kitserver" (domyślnie Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / kitserver Wybieramy Install i gotowe.