Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: K_patch 2.0
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Mrsbond
Siemacie ludzie doszedlem do 18 stronki i nic nie ma o k_patchu 2.0 dalej juz nie wytrzymale bo glupota ludzka jest normalnie tutaj widoczna te tytuly tematow dobijaly mnie i juz nie wytrzymuje blink.gif a moje prosba brzmi tak moze ktos wrzucic na rapida najlepiej biggrin.gif z K_patch 2.0 kitservera bo z dzialu download po scaignieciu 4 partow jest napisane ze 4 nie dziala sciagalem juz i ze stronki peshungary czy cos takiego i dalej to samo (chociaz i tak jest to samo co tutaj na issonline:P obydwa sa z filefronta<lol2>) z gory dzieki
Orange_91
Cytat(Mrsbond @ Jan 12 2008, 23:22:17) *
Siemacie ludzie doszedlem do 18 stronki i nic nie ma o k_patchu 2.0 dalej juz nie wytrzymale bo glupota ludzka jest normalnie tutaj widoczna te tytuly tematow dobijaly mnie i juz nie wytrzymuje blink.gif a moje prosba brzmi tak moze ktos wrzucic na rapida najlepiej biggrin.gif z K_patch 2.0 kitservera bo z dzialu download po scaignieciu 4 partow jest napisane ze 4 nie dziala sciagalem juz i ze stronki peshungary czy cos takiego i dalej to samo (chociaz i tak jest to samo co tutaj na issonline:P obydwa sa z filefronta<lol2>) z gory dzieki

Może zanim zaczniesz oceniać tytuły innych tematów przeczytasz tytuł swojego wink.gif .
A co do K_Patcha to w linku poniżej znajdziesz raczej najaktualniejsze linki do niego. To forum wymaga rejestracji.
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...ghlight=K_patch
Mrsbond
dzieki dzieki za odp juz sciagam aale cos mi sie wydaje ze to jest to samo ;p
Mrsbond
nie dziala jednak ;/ a nie moze ktos sam dac na rapida ale dzialajacego kitservera ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.