Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Komentarzem...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Bartolek
gralem kiedys na patchu oe v3 i komentarz byl bez zadnego problemu (tzn malo mowil borek i bez zadnych bledow)
teraz gram bez zadnego patcha na ofie od e9&szolpasa podmienilem w folderze dat plik p_sound i gdy włączam mecz to
komentarz jest dziwny (tzn duzo mowi borek i np mam 0-0 i dopiero zaczyna sie mecz to mowi: "zaczynamy 2-gą połowe",
"jest 1 do 0 zdobyli srebrną bramke") wink.gif
nie wiecie jak to zrobic zeby bylo wszystko dobrze ??;/ wink.gif prosze o odpowiedz, dzieki i czekam smile.gif

PoZdRo wink.gif
artysta germanista
pewnie w p_soundzie masz takie coś że np. unknow_000111 odpowiadający za kwestie "ale hujowy strzał: D" jest podmieniony jako "zaczynamy mecz"
Bartolek
ehh...
ma ktos z tym jeszcze taki problem ??
i jak sobie z nim poradzil ??
unsure.gif
Hojrak Red Devil
To chyba wina of'a wiem,że kilka osób już tak miała.
sawyer
Cytat(Bartolek @ Dec 21 2007, 14:19:04) *
gralem kiedys na patchu oe v3 i komentarz byl bez zadnego problemu (tzn malo mowil borek i bez zadnych bledow)
teraz gram bez zadnego patcha na ofie od e9&szolpasa podmienilem w folderze dat plik p_sound i gdy włączam mecz to
komentarz jest dziwny (tzn duzo mowi borek i np mam 0-0 i dopiero zaczyna sie mecz to mowi: "zaczynamy 2-gą połowe",
"jest 1 do 0 zdobyli srebrną bramke") wink.gif
nie wiecie jak to zrobic zeby bylo wszystko dobrze ??;/ wink.gif prosze o odpowiedz, dzieki i czekam smile.gif

PoZdRo wink.gif

Tez tak mam, wiec dlatego wylaczam komentatora i wlaczam sobie jakas muze tongue.gif
GregorGM
Nie wiem czy to ci pomoże. Przede wszystkim jeśli masz wgrane tylko pl to Ci nie pomogę, jeżeli masz wgrane pl i eng to po prostu przełącz język na eng i potem z powrotem na pl, powinno pomóc, niestety przy wgranym tylko pl nie udało mi się nic zrobić i wierz mi nie jesteś pierwszy u kumlpa ( ma tylko pl ) nic nie poradziliśmy, tak to chyba często się zdarza. Ja doinstalowałem eng bo nie mogłem przełknąć komentarza typu "rozpoczynamy pierwszą część dogrywki" jak zaczynam drugą połowę.

Pozdrawiam
Bartolek
Cytat(GregorGM @ Dec 21 2007, 18:49:12) *
Nie wiem czy to ci pomoże. Przede wszystkim jeśli masz wgrane tylko pl to Ci nie pomogę, jeżeli masz wgrane pl i eng to po prostu przełącz język na eng i potem z powrotem na pl, powinno pomóc, niestety przy wgranym tylko pl nie udało mi się nic zrobić i wierz mi nie jesteś pierwszy u kumlpa ( ma tylko pl ) nic nie poradziliśmy, tak to chyba często się zdarza. Ja doinstalowałem eng bo nie mogłem przełknąć komentarza typu "rozpoczynamy pierwszą część dogrywki" jak zaczynam drugą połowę.

Pozdrawiam

a pomoze to :/ ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.