Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze By Jureq10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
JureQ10
Bede Zamieszczal Tutaj Swoje Twarze do najlepszej Piłki Kopanej czyli PES2008...
Dominoz
Wstawiaj fotki na forum, a nie linki...
Poza tym po co oceniać twarz, gdzie liczy sie jakość na screenie na low, albo medium?
Zrób screena na HIGH, to ktoś Ci obiektywnie oceni.
bilak
wiesz co to edycja posta ?!

dajesz nie ten link

to jest link glowny do obrazka :
http://img85.imageshack.us/img85/7987/ronaldinho10ui1.png

i tak to ma wygladac
JureQ10
Oto ulepszona twarz Ronaldinho...jestem dopiero poczatkujacym wiec moze wam sie nie podobac..ja jestem mimo to usatysfakcjonowany:D

perONE
jak na poczatek do spoko.
radze zmienin nazwe tematu na np. Faces by JureQ10
Ronni1010
Dobrze zmapowany.Jak na pierwszą twarz jest bardzo dobrze, każdy ma takie początki biggrin.gif
Tak trzymaj
Pozdro
bartek-brt
Po co ci drugi temat?
JureQ10
Zalozylem temat bo chce zapomniec o Twarzy w tamtym temacie:)...sorki..
JureQ10
Prosze o jakies rady co do modyfikacji tej twarzy...

bartek-brt
Cytat(JureQ10 @ Dec 14 2007, 19:43:52) *
Zalozylem temat bo chce zapomniec o Twarzy w tamtym temacie:)...sorki..

Wystarczyło usunąć posta...:/
JureQ10
Sorki...oceniajcie twarze...chce sie czegos nauczyc od najlepszych..nastepny bedzie Messi...
Paput
Jak na początek to dobra mordka.
Ale czy nielepiej robić previewa z profilu??
JureQ10
Wiem ale gdybym chcial zrobic screena w edit mode to jakosc zdjecia jest bardzo slaba(mam Radeona 9600 wiec nie moge ustawic detali na high) dlatego robie fotki bezposrednio z meczu bo wtedy jakosc jest o niebo lepsza...Mysle ze Ronaldinho sie w miare udal...prosze o komentarze...
Mortin
na forum obowiazuja jakies zasady i nie mozna sobie tworzyc co chwile nowego tematu, bo jak to ujales "bo chce zapomniec o Twarzy w tamtym temacie".. gdyby kazdy tak robil, to na forum zrobilby sie ogromny syf, a tego nie chcemy...
za kare powinienem zamknac Ci oba tematy, ale tym razem skonczy sie na upomnieniu..

co do twarzy to jest przecietna, wole ta od konami, bo ma lepszy model i jakosc
ale trening czyni mistrza, wiec pracuj..
pozdro
JureQ10
Dobra to byl ostatni raz...przepraszam wszystkich za robienie syfu...
norek
Cytat(JureQ10 @ Dec 15 2007, 13:59:22) *
Dobra to byl ostatni raz...przepraszam wszystkich za robienie syfu...

Zlaczylem dwa, i prosze o ukazywanie wszystkich produkcji wlasnie w tym temacie. Pozdrawiam.
JureQ10
Dzieki...i przepraszam za zamieszanie...
don rxf
Średnia twarz, konami zrobilo lepszego.
JureQ10
A oto Lionel Messi...

artysta germanista
kurde nie dawaj takich duzych screenow tylko jakies miniaturki bo sie laduje i laduje

KONAMI robi lepsze od ciebie face ;p
JureQ10
Chyba lepiej jak sa w wyzszej rozdzielczosci tongue.gif...jedno jest pewne...robie lepsze twarzyczki od Ciebie:P Zreszta kazdy ma inny gust..moim zdaniem Ronaldinho przeze mnie zrobiony bardziej przypomina prawdziwego od tego z KONAMI..wystarczy popatrzec na nos albo żuchwe prawdziwego a tego z KONAMI a zrozumiesz dlaczego wole Swojego face'a...pozdro...oceniajcie bo robie te twarze po to zeby sie czegos nauczyc...
artysta germanista
nic nie mowie ze robisz strasznie slabwe te twarze czy cos ;d tylko ze KONAmi lepsze a z ta rozdzielczością to wystarczy ze dasz miniaturke ktoś sobie kliknie i sie fotka powiększy blink.gif blink.gif blink.gif
JureQ10
No ok happy.gif masz szczescie bo juz sie denerwowalem biggrin.gif zaraz wam cos pokaze...i zobaczycie roznice wmiedzy moim Ronaldinho a KONAMI
artysta germanista
no to pokazuj

sory za ot
JureQ10
Porównanie....

looknij na nos....przekonany..dlugo siedzialem nad ta twarza wiec uwazam ze jest lepsza od KONAMI...jakosciowo tez...ale mozesz miec inne zdanie na ten temat..
artysta germanista
no z profilu jest zawaliscie podbny przynzaje racje
JureQ10
Dzieki:) z przodu jest to samo...tez jest lepszy od Konami moim zdaniem...
norek
Cytat(JureQ10 @ Dec 15 2007, 19:08:50) *
Dzieki:) z przodu jest to samo...tez jest lepszy od Konami moim zdaniem...

To nie jest czat wiec jesli chcecie sobie porozmawiac wymiencie sie numerami gadu i do dziela.
Jeszcze raz zobacze podobna sytuacje i posypia sie ostrzezenia.
Mortin
IMO R10 od konami jest lepszy od Twojego tak samo jak messi.. Tobie moze wydawac sie inaczej, ale uwierz, nie masz racji wink.gif
bilak
Konami duzo lepszy

tak wogole to dawaj komus bina zeby robil screeny na high bo tak to nie ma sensu
JureQ10
Ok...taka jest Twoja opinia...jest ktos kto zgodzi sie ze mna? cool.gif
Jesli robie az tak beznadziejne ryje to po prostu powiedzcie zbym dal sobie z tym spokoj....
Dominoz
Chłopie, nie odpisuj na każdego posta wygłaszając swoje racje...
Musisz pokazywać screeny z Edit Mode Takie z gry nie mają sensu.

Wyjście?

1. Daj komuś bina, niech pstryka na high.
2. Kup se nową kartę tongue.gif

Ronni1010
Fajnie że robisz zawodników z FC Barcelony ( to mój ulubiony klub ), ale Messi nie podobny.
Za to w R10 żuchwa i nos pasują do zdjęcia. Rób screeny na HIGH.
W końcu trening czyni mistrza... wink.gif Czekam na następne mordki.
Pozdro
bilak
nie mowie zebys przestal bo w pewnym czasie to bedzie dla Ciebie fajna zabawa - poprostu nikt idealnie nie zaczyna (uwierz mi że Don,norek,T-mac,Mortin tez na poczatku zajebistych nie robili a tym bardziej Ty czy ja )

nie powiem Ci "cwicz a moze cos z tego bedzie " bo to juz troche zbyt wyklepany tekst zeby do kogos naprawde trafil ale rob twarze jesli to lubisz a jesli nie to sie do niczego nie zmuszaj
pzdr, 3maj sie

p.s. mimo iz nie robie już twarzy prosze nie naskakuj na mnie ze "zrob lepsza " itd. bo uwierz mi ze juz troche (bez zadnej przenosni , doslowanie troche w porownaniu do np. norka czy mortina ) w tym siedze i mysle ze mam prawo tak komentowac
JureQ10
Sorki ale niczego takiego do Ciebie nie powiedzialem...masz racje to sprawia mi frajde...THX
Chcialbym tylko zeby zamiast mowic mi ze twarz KONAMI jest lepsza,uzasadnic i powiedziec co moglbym ulepszyc w twarzy R10..bo przeciez o to chodzi w tworzeniu face'ów..o ciagle ulepszanie...bylbym wdzieczny..
perONE
Dla mnie Messi slabiutki. BMP za jasne. porowniuj sobie twarz zrobiona do fotki i doszukuj sie roznic w podobienstwie
Ronni1010
Według mnie to Messi nie jest aż tak bardzo zły. U Roniego jest podobieństwo bardzo duże.
Każdy ma trudne początki, ja też miałem...Taki los każdego z nas xD
Pracuj, pracuj a mówie Ci, mordy twoje będą naprawdę wypasione.
Pozdro for u
JureQ10
Sorki za ten kolejny post ale wczoraj skonczylem edycje modelu Ronaldinho..mam za slaba karte graf zeby moc pokazac go na high..czy jest jakis smialek ktory wezmie ode mnie plik bin i zrobi fotke na high?...bardzo prosze...jak co to gg...
JureQ10
Ronaldinho
Preview

oceniajcie..co poprawic?..
Dominoz
No i dopiero teraz widać jakiego pokemona zrobiłeś...
I to ma być lepsze od KONAMI? Żart, prawda? xDDD

BMP kompletnie rozwalone...co on ma na nosie? Co on ma wokół nosa i pod oczami?
Ronni1010
Ronaldinho nawet dobry. Wystarczy poprawić mu usta, nos i bródkę. A no i trzeba go przedewszystkim troszkę wyostrzyć. Tak poza tym to widać postępy jakie robisz. Brawo !
Pozdrawiam
bilak
słaba twarz
zwaliles tylko mapowanie i model by Konami

taka mała prosba zebyscie w przyszlym roku wymyslili cos innego niz "pokemon " bo to przezytek i zygac mi sie chce jak takie cos czytam (Digimon ? )
JureQ10
Temat Do zamkniecia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.