Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: grac klawiatura w pes 4 na PS2 ??
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
gwroblew
Witam

Mam pytanie , Czy ktos moze wie czy jest mozliwosc gry na klawiaturze w Pro Evolution Soccer 4 na Play Station 2 ??
Jezeli tak to prosilbym o odpowiedz rowniez na maila [email protected]

P.S dostalem straszne baty od kolegi, ale bylem zmuszony do gry na padzie na PS2 na ktorym kompletnie nie wiem jak mozna grac :x ( gram tylko na klepce na PC )
Pozdrawiam wszystkich grajacych na padach i podziwiam, ja nie umiem :wink:
StraY
lol, jak dla ciebie gra na padzie to nieporozumienie to jesteś nietypowy tongue.gif pad jest stworzony po to żeby na nim grać czyli bardziej funkcjonalny do gry niż klawiera tongue.gif
leonarth
mam kolegow ktorzy graja rowniedobrze na klawierce jak na na padzie, granie na klawierce to kwestia przyzwyczajenia, sam tak zaczynalem grac na PC
maras807
Są specjalne klawiatury do PS2.
kemot
StraY ja gram tylko na klawirze...

PS: Lolu ty z Pyrlandi
StraY
chciałem pojechać klawierowych graczy, ale jak widzę, że kemot takim jest to sie boję laugh.gif napisze troche inaczej:P po co grać w gre obsługującą 12 przyciskòw i ich kombinacje na przyrządzie mającym ich z 80 tongue.gif jak można grać na padzie ktòry lepiej się trzyma w dłoniach i jest wytrzymalszy na kontakt ze ścianą:D
kemot
nie chodzi po co tylko jak :]

ale ja nie strasze, ja ostrzegam tongue.gif
zenon
smartjoy frag - takie specjalne urządzonko... jedyny sposòb, żeby pograć na klawierce w grze, ktòra jej nie obsługuje bezpośrednio (a pes klawiatury nie obsługuje, bo i po co?)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.