Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Denerwujacy Pasek
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Lanek
Witam. Podczas gry w pesa 2008 co jakis czas przez ekran przechodzi pasek. Przyznam ze jest to irytujace. Wie ktos jak temu zaradzic. Posiadam karte graficzna radeona x700 (w poprzednich wersjach pesa nie wystepowal ten problem) i monitor LCD Belinea. Pozdrawim i licze na pomoc.smile.gif
Dominoz
Było o tym full razy na forum...
W Settings zaznacz "Wait for virtual Sync" i po sprawie...
BoBaN
Przepraszam że odświerzam stary temat. ale mam problem z tym paskiem od jakichs paru dni, nigdy wcześniej nie było z tym problemu, no chyba że w poprzedniej części gry. mam radeona 9600. wiem że była jakaś opcja zmiany czekoś chyba w catalyst control center tylko nie wiem co to było. po zaznaczeniu vsync jest w grze jeszcze gorzej bo wszystko mi sie tnie;/
olivier
Możliwe,że to wina karty graficznej być może niektóre kondensatory się spaliły lub jakaś inna mniejsza usterka na karcie graficznej,ale nie wykluczone,że to wina gry.
BoBaN
karta jest jak najbardziej sprawna bo inne gry chodzą bez zarzutów. jestem prawie pewien że chodzi o ustawienia w catalist control center, albo w LOD Mixerze. mógłby ktoś napisać co daje przesuwanie tych suwaków w prawo a co w lewo. i za co są one odpowiedzialne.
Co do CCC to wydaje mi się że już kiedyś pisał co trzeba ustawić by ten cholerny pasek nie skakał po ekranie. Błagam o pomoc bo mnie to już strasznie wkur...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.