Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fm 2008
board.issonline.pl > Inne > Gry
WąSu
Wielu pesmaniaków czasem woli wcielić się w rolę Menago i poprzestawiać kropeczki w taktyce. Jak macie jakieś spostrzeżenia na temat nowego dziecka SI GAMES zapraszam do dyskusji.

I zachęcam do zamieszczania taktyk,treningów,skórek,facepaków,logopaków i innego syfu

Na początek "dodatek" mojej produkcji:
SHORTLISTA Kraje egzotyczne by WąSu FM 2008 - ŚCIĄGNIJ

Shortlista zawiera zawodników przedewszystkim tanich, którzy są dostępni dla drużyn nie posiadających nadmiaru gotówki smile.gif Zawodnicy w przedziale wiekowym 14 - 31

Shortliste tworzyłem poprzez wchodzenie do kadr reprezentacji narodowych(bardzo czasochłonne) z Afryki,Azji,Ameryki Północnej,Ameryki Południowej i Oceanii z załadowaną ogromną databazą. W niedalekiej przyszłości dodam shorliste z europejskimi "taniościami".

Instalacja w pliku "czytaj to!"
bilak
dzieki , napewno przejze smile.gif

zauwazylem ze pesmaniacy bardziej wola grac w Fm-a a ci co graja w fife graja w Fife Manager (nie polecam ) - ciekawe tongue.gif
OskaR
Ma ktoś może paczkę kits'ów dla drużyn z EPL ?
dj_adriano
http://rapidshare.com/files/64817006/La_Liga.rar sprawdź to
OskaR
To są kitsy z LFP wink.gif
Raffels
http://radical.boo.pl/ :]
BARtolomeus9
sortitoutsi.net

najlepsza strona z dodatkami do wszystkich FM-ów!
Ja już mam wszystkie loga i prawie wszystkie kitsy bardzo dużo zdjęć,ale brakuje mi piłek i siatek nowych!

Największy talent:

Georginio Wijnaldum
Genero Zeefuik

Dwóch Holendrów
Tolek
A nie prawda! Mylisz się. Największym talentem jest Henri Saivet. Przymniej największym talentem z dodatnim PA. Z minusowym PA świetni są Bojan i Lulinha. Do tego polecam obrońcę - Andrea Gaspari - bardzo dobrze się rozwija, od zera do bochatera smile.gif.
Kettger
Ja mam wszystkie loga i stroje do FMa. Jeśli ktoś chce, to proszę pisać na PW. wink.gif
Levyr9
E tam, wszystkich tych wykryłem również. Sprawdź Guilherme bodajże z Cruzeiro.... wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.