Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
sciemon
Jeśli gram sobie karierę Realem Madryt i niedawno stworzyłem siebie i wstawiłem do Celticu. Jak to zrobić żeby bez zaczynania nowej kariery ja grał w Celticu i występował w Karierze Realu Madryt ? Napewno idzie coś pokombinować... Pomóżcie
Corhydron
Jesli ta zmiana, czyli dodanie nowego zawodnika, byla po rozpoczęciu ML przez Ciebie to niestety nic wykombinujesz, ten nowy nie bedzie widoczny. Jest oczywiscie jedno "ale": gdybys zamienil nowego zawodnika za juz istniejacego a nie tworzyl go od zera to bylby on widoczny. Najlepiej zamienic sobie go za goscia o podpbnych parametrach, wieku i fizycznosci bo nawet jesli je zmienisz to nowy zawodnik bedzie mial "stare" wspolczyniki (nazywal sie bedzie na nowo oczywiscie).
Pzdr
sciemon
To znaczy że jak zamiast Żurawskiego (zedytuje go na mnie) to będe w tedy w Celticu w ML ?
KSG1946
tak i będziesz mieć jego statystyki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.