Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Azjatycka i nie tylko
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Inne ligi
lucio
Tak sobie myślałem...Czy istnieje liga azjatycka? albo przynajmniej liga ojczyzny WE - japońska?. A tak przy okazji co sie dzieje z "mistrzem " kewelem? ( piszę mistrzem bo z tego co wiem cieszył się on WIELKIM szacunkiem ). No i ost. pytanie w ilu krajach i jakich sa ligi we2002?.
lazy_bum
Gdzieś kiedyś słyszałem, że w Azjii (Korea? JP? gdzieś tam) gra się turnieje o grubszą kase, a finałowe rozgrywki puszczają jakieś TV związane z grami.
...ale mogła być to tylko plotka.
ppatrykk
istnieje liga japonska - J.League i grja tam druzyny z Japonii tongue.gif:P hehe a reszta z Azji to niewiem . A mozliwe ze chodzilo Ci krzyszt0ff o TOYOTA CUP gdzie graja najlepsza druzyna Europy i Ameryki...tak mi sie przynajmniej wydaje ... tongue.gif
gringo
Cytat
istnieje liga japonska - J.League i grja tam druzyny z Japonii tongue.gif:P hehe a reszta z Azji to niewiem . A mozliwe ze chodzilo Ci krzyszt0ff o TOYOTA CUP gdzie graja najlepsza druzyna Europy i Ameryki...tak mi sie przynajmniej wydaje ... tongue.gif

ppatrykk - nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj :-P

A jeśli chodzi o lige japońską to z pewnoscią jest - wkoncu stamtąd wywodzi się WE2k2, łącza też są o wiele lepsze niż w Polsce, graczy też jest więcej...
ppatrykk
sorki wszystkim tongue.gif a Ty Gringo madralo jeden moglbys milej sie odzywac:P myslalem ze chodzi o lige pilkarska a wam chodzi o lige cos jak u nas w WE itp. sorki wszystkim jeszcze raz - moj blad :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
StraY
ppatrykk, rozbawiłeś mnie biggrin.gif dobre :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.