Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa 08 Problem
board.issonline.pl > Inne > Gry
kksm
A więc to jest mój problem kompa mam dobrego Karta ati radeon x1550 256MB procek core2duo 2x1,8 i 1GB ram. I jeśli gram na full detalach obraz podczas powtórek i wyjść piłkarzy na boisko jest rozmazany, jeśli zmienie na medium już jest git. Ale dlatego, że chciałbym z tej gry wyciągnąć wszystko co tylko moge(nic z niczego) pomóżcie mi jak rozwiązać ten problem.
Z góry dziekuję za pomoc kksm.
kksm
To jak pomoże ktoś. Prosze.
Orange_91
Cytat(kksm @ Oct 17 2007, 20:39:09) [snapback]191320[/snapback]
A więc to jest mój problem kompa mam dobrego Karta ati radeon x1550 256MB procek core2duo 2x1,8 i 1GB ram. I jeśli gram na full detalach obraz podczas powtórek i wyjść piłkarzy na boisko jest rozmazany, jeśli zmienie na medium już jest git. Ale dlatego, że chciałbym z tej gry wyciągnąć wszystko co tylko moge(nic z niczego) pomóżcie mi jak rozwiązać ten problem.
Z góry dziekuję za pomoc kksm.

To normalne w fifie w najwyzszych detalach przesadzili z shaderami i innymi duperelami i efekt jest taki jaki jest ze gorzej to wyglada niz na medium laugh.gif
WnK
To pewnie blur albo HDR, ale w Fifie od lat nie mozna tego wlaczac/wylaczac rolleyes.gif
kksm
Czyli nie da się tego wyłączyć? To dupa, ale to już zmartwienie mojego brata a nie moje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.