danielos92
Jul 30 2007, 11:30
Jestem Wielkim fanem Zagłębia!!! BO pochodzę z Lubina. Być może sie wybiorę na mecz. ale chciałbym zadać Wam pytanie, wiedząc o tym, że nie wszyscy kochają i uwielbiają Zagłębie Lubin. Ale jeśli czujecie w sercu, że Zagłębie wygra to obstawiajcie wyniki i przy tym nie wyśmiewajcie się z Zagłębia, bo nie wszyscy się śmiali z Wisły czy Legii. Dlatego proszę o pozytywne komentarze.
Ja obstawiam:
Zagłębie Lubin - Steaua Bukareszt
2 : 1
Jak juz mialo by Zaglebie wygrac to 1:0.
szolik
Jul 30 2007, 11:38
Ja jestem fanem Sląska Wrocław i Zagłebia nie lubie. Ale tertaz reprezentuje moj kraj i zyczy mu ze zeby jak najzywzej doszło w pucharach. Lecz mam przeczucie ze polegną 0-2. No niestety ale tak mi sie wydaje.
chatek
Jul 30 2007, 11:38
Ja zawsze kibicuje Polskim team'om w Pucharach Europejskich i podoba mi się styl gry Zagłębia. Mam nadzieje, że dadzą rade i wygrają, a jeśli nie to chociaż strzelą bramke. Gdybym miał postawić pieniądze na wynik to 1-1
sawyer
Jul 30 2007, 11:56
Ja zbytnio Zaglebia nie lubie(wole Lecha

), ale mysle ze jak zagraja tak jak z GKS Bełchatow to powinno byc 1:0 albo 2:1
KSG1946
Jul 30 2007, 12:14
ja myślę że bardzo ciężko będzie wygrać ten mecz ale wierze w zagłębie i mam nadzieje że awansuje do fazy grupowej a w tym meczu będzie 0-0 i 1-1 na wyjeździe
Zagłębie Lubin 1 -3 Steauna Bukareszt
Grzybu88
Jul 30 2007, 12:18
no coz ja im zycze jak najlepiej ale steua to bardzo dobry zespoł z doswiadczeniem w europejskich pucharach.ciezko bedzie to wygrac.ja obstawiam remis.
KKSFan
Jul 30 2007, 15:00
Cytat(Grzybu88 @ Jul 30 2007, 13:22:05) [snapback]168876[/snapback]
no coz ja im zycze jak najlepiej ale steua to bardzo dobry zespoł z doswiadczeniem w europejskich pucharach.ciezko bedzie to wygrac.ja obstawiam remis.
dokładnie steua to dobry zespuł moja propozycja to 2-2 remis albo 1-2 w plecy, ale raczej 1-2 w plecy
adison88
Jul 30 2007, 15:14
Lubie Zaglebie ale sadze ze bedzie 1-0 dla Steauy Bukareszt.
Dominoz
Jul 30 2007, 15:17
Kibicuje każdemu klubowi z Polski, który gra w Pucharach (prócz Legii rzecz jasna).
Chciałbym, żę Zagłębie wygrało...pamiętajmy, że jest mecz i rewanż

Jednak realna wersja brzmi...będzie ciężko

Wyniku nie obstawiam.
Hojrak Red Devil
Jul 30 2007, 15:24
Obstawiam 2-1 dla Steauy , będzie ciężko ale trzymajmy kciuki!!!
Damian.
Jul 30 2007, 15:58
Sercem obstawiam 2-0 dla nas, a umyslem 3-1 dla Bukaresztu.
Pozdr
Liedson +10
Jul 30 2007, 16:00
hmm sercem 7:0 dla Steauy
realnie 3:0 dla Steauy
optymistycznie 2:0 dla Steauy
Grzybu88
Jul 30 2007, 16:17
Cytat(Liedson +10 @ Jul 30 2007, 17:04:04) [snapback]168969[/snapback]
hmm sercem 7:0 dla Steauy
realnie 3:0 dla Steauy
optymistycznie 2:0 dla Steauy

nie no, nie ma co patriota jaki mało
Co do Polskich zespołów w pucharach to jestem za tym by cała Polska , nie ważne za kim jest w lidze powinna kibicowac Polskim zespolom gdyz one walcza o punkty i wiecej miejsc w europejskich pucharach na kolejne sezony dla Polskich klubow . I chociaz nie lubie w Polskiej lidze takich klubow jak Legia to zawsze im kibicuje gdy grają w europejskich pucharach .
A teraz co do jutrzejszego meczu . Z Bydgoszczy jedzie grupa kibiców Zawiszy i będziemy wspierać naszych braci z Zagłębia . Obstawiam :
Zagłębie Lubin - Steaua Bukareszt 3:1
artysta germanista
Jul 30 2007, 16:22
fajnie byt było jakby wreszcie CHAMPIONS LEAGUE zawitało do Polski,ale zobaczymy.Wierzę w Zagłębie,ale przeciwnik napewno nie jest łatwy,więc będzie trudno,a nawet jeżeli pokonamy Steaue to trzeba będzie sie modlic o łatwego przeciwnikaw w trzeciej rundzie eliminacji,bo jak sie trafi Real czy cos takiego to wątpie wtedy żeby się udało

.Ale jak odpadną w 3 rundzie w ostateczności zostaje PUCHAR UEFA
chatek
Jul 30 2007, 16:27
Cytat(e_adrian @ Jul 30 2007, 17:26:19) [snapback]168986[/snapback]
fajnie byt było jakby wreszcie CHAMPIONS LEAGUE zawitało do Polski,ale zobaczymy.Wierzę w Zagłębie,ale przeciwnik napewno nie jest łatwy,więc będzie trudno,a nawet jeżeli pokonamy Steaue to trzeba będzie sie modlic o łatwego przeciwnikaw w trzeciej rundzie eliminacji,bo jak sie trafi Real czy cos takiego to wątpie wtedy żeby się udało

.Ale jak odpadną w 3 rundzie w ostateczności zostaje PUCHAR UEFA
Na Real nie trafimy bo Real awansował automatycznie tak jak wiele najlepszych drużyn
artysta germanista
Jul 30 2007, 16:38
ale ja podaje taki przykład jakbyśmy trafili na klub klasy Realu czy Barcy Arsenalu Manu czajisz??
Jak przejdziemy do 3 rundy to będziemy rozstawieni w 3 rundzie więc trafimy na zespół (teoretycznie) słabszy od Steauy. A nawet jak byśmy trafili np. na Arsenal to zawsze mozna sprawic niespodzianke gdyz na boisku nie graja pieniadze , nazwiska czy historia klubu lecz normalni ludzie

W zeszlym roku slabszy FC Kopenhaga wyeliminowal Ajax , czemu Zagłębie nie miało by tego powtórzyć

?
chatek
Jul 30 2007, 17:11
Jak patrzyłem na drużyny które zagrają w 3 rundzie to bardzo osiągalne wydaje mi się Dynamo Bukareszt, jest też kilka drużyn z którymi przy odrobinie szczęścia też możemy dać rade
kostek
Jul 30 2007, 19:44
E, szanse są i to duże. Steaua to przecież nie jakaś elita europejska a zwykły średniak. Fakt faktem, że nie jest to drużyna na jakie w poprzednich latach trafiali Mistrzowie Polski... Ale jest do przejścia. W przerwie letniej Zagłębie wzmocniło swój zespół a nie jak wcześniej bywało u innych drużyn, które grały w europejskich pucharach - osłabiło. Wisła swego czasu sprzedała Kosowskiego, Franka... Groclin Milę, Niedzielana...
Klub z Lubina pozyskał kilku ciekawych zawodników jak Goliński, Mistrz Europy U-19 Tiago Gomes, czy bramkostrzelnego napasnika Andre Nunesa. Myślę, że w Bukareszcie padne bezbrakowy remis a u siebie będziemy minimalnie lepsi.
ookash
Jul 30 2007, 19:47
moim zdaniem bedzie ciezko i remis bedzie sukcesem .... ale bede trzymal kciuki
ookash
Jul 30 2007, 19:50
Cytat(kostek @ Jul 30 2007, 20:48:09) [snapback]169063[/snapback]
E, szanse są i to duże. Steaua to przecież nie jakaś elita europejska a zwykły średniak. Fakt faktem, że nie jest to drużyna na jakie w poprzednich latach trafiali Mistrzowie Polski... Ale jest do przejścia. W przerwie letniej Zagłębie wzmocniło swój zespół a nie jak wcześniej bywało u innych drużyn, które grały w europejskich pucharach - osłabiło. Wisła swego czasu sprzedała Kosowskiego, Franka... Groclin Milę, Niedzielana...
Klub z Lubina pozyskał kilku ciekawych zawodników jak Goliński, Mistrz Europy U-19 Tiago Gomes, czy bramkostrzelnego napasnika Andre Nunesa. Myślę, że w Bukareszcie padne bezbrakowy remis a u siebie będziemy minimalnie lepsi.
tu sie trzeba z Toba zgodzic
ale nalzey rowniez pamietac ze mimo iz steaua to nie real czy milan to jednak maja sporo gracza na dobrym europejskim poziomie... jednak mozemy liczyc na ich niezgranie

kupili kilku graczy do pierwszego skladu, nowy trener, moze jeszcze nie wszystko bedzie dzialac jak nalezy
danielos92
Jul 31 2007, 10:14
Co do Polskich zespołów w pucharach to jestem za tym by cała Polska , nie ważne za kim jest w lidze powinna kibicowac Polskim zespolom gdyz one walcza o punkty i wiecej miejsc w europejskich pucharach na kolejne sezony dla Polskich klubow . I chociaz nie lubie w Polskiej lidze takich klubow jak Legia to zawsze im kibicuje gdy grają w europejskich pucharach .
To super że jadą, niech sie wpakuja na mlyn ale bedzie jazda. WIELKIE! WIELKIE! WIELKIE! ZAGLEBIE!!!! A ja mam pytanie do dominoza: Nikt z Poznania nie jedzie do Lubina???
Cytat(Liedson +10 @ Jul 30 2007, 17:22:54) [snapback]168981[/snapback]
tfuj stary.
srał Ci na bary...
1:0 dla Lubina
jarek1989
Jul 31 2007, 12:00
jak u siebie bramy nie stracą i strzelą ze 2 , 3 to powinło starczzyć na wyjazd
pozdro
Darekk89
Jul 31 2007, 12:52
Zagłębie L. 1-3 Steaua Bukareszt !!!! Zagłębie nie powinno reprezentować polski w LM, tylko GKS Bełchatów!!!. Zagłębie do 2 ligi - przegracie i to sromotnie !!!!
Ronaldinho10
Jul 31 2007, 13:26
Cytat(Darekk89 @ Jul 31 2007, 13:56:40) [snapback]169279[/snapback]
Zagłębie L. 1-3 Steaua Bukareszt !!!! Zagłębie nie powinno reprezentować polski w LM, tylko GKS Bełchatów!!!. Zagłębie do 2 ligi - przegracie i to sromotnie !!!!
No własnie widac jak gra GKS Bełchatów 1:0 wymeczyli konia w kwalifikacjach do pucharu Uefa jeszcze u siebie.
Dominoz
Jul 31 2007, 13:28
Cytat(Ronaldinho10 @ Jul 31 2007, 14:30:57) [snapback]169286[/snapback]
Bełchatów wygrał 2:0 znawco futbolu...
matthew
Jul 31 2007, 13:31
Ja uważam, że Zagłębie nie da rady drużynie z Rumunii .. Nie jestem ich kibicem, ale w Pucharach kibicuję polskim
zespołom. Myślę, że PGE GKS miałoby większe szanse. Zobaczymy wieczorem
Dominoz
Jul 31 2007, 14:44
Cytat
chuj ci do wilna. i nie wtracaj sie do cudzych spraw, bo w tym jestes mistrzem.
Cytat
zglaszam cie kurwo jebana do raportu. I zajebana to jest twoja matka cwelu.
Cytat
tobie frajerze srał na bary. Morda wieśniaku.
Ta...a to ma związek z tematem.
Skończ już pisać w tym topicu...
Żeby już nie było totalnego off-topa: przeanalizowałem sobie skład tej Steauy i nie jest tak źle

Sądze, że remis mógłby nas zadowolić, najlepiej 0:0, żeby na wyjeździe walczyć...
Zapowiadają sie niezłe emocje...ale ja jestem dobrej myśli

Mam nadzieje, że o około 22:30 też będę optymistą
a więc tak: 2:0 dla Zagłębia...: osobiście tylko Biała Gwiazda się liczy dla mnie z polskich teamów... ale co roku w Europejskich Pucharach dopinguje każdy team...:
Raffels
Jul 31 2007, 16:02
Do jasnej cholery czy wy kurwa nie macie gg? Tam se załatwiajcie wasze kłótnie a nie tutaj. Procenty lecą ostro, następnym razem pożegnacie się z kontami. Mózgi sobie lepiej kupcie w zieleniaku... ehhh, parodia jakaś, dzieci na forum i widać efekty...
chatek
Jul 31 2007, 20:46
No narazie nie jest źle dają rade, ale brameczka by się przydała

słyszeliście Szpakowskiego : " faul <Arbeloły> " faulował Arboleda

pokręciło mu się z graczem Liverpool'u
adison88
Jul 31 2007, 20:59
Arbeloły...? A no ja słyszalem

<lol2>.Przydała by sie bramka ,ale 1 polowa to taka w kratke ,raz my probujemy atakowac raz oni.Musimy ten mecz dzis wygrac by wyjsc zwyciesko w dwumeczu.
Ricardo
Jul 31 2007, 21:00
Jest 0-0 ?
Dominoz
Jul 31 2007, 21:09
Cytat(bardocks27 @ Jul 31 2007, 22:04:21) [snapback]169429[/snapback]
Jest 0-0 ?
Telewizji nie masz?
W 66 minucie 0:1 dla gości.
adison88
Jul 31 2007, 21:48

Tak myslalem i tak bylo,trafilem wynik.
A tak przy okazji:
Hannover 3 - 0 Real Madrid1. FC Koln 3 - 1 Bayern Munich
danielos92
Aug 1 2007, 08:34
No ale Nunes trafił w poprzeczke, Chałbiński wprost głową w bramkarza, takze nie bylo zle, ale vaclavik mogł zostac w bramce ale minimalnie by ja wybil SZKODA. Jest jeszcze rewanz TO JEST TYLKO 1:0. "Czesiu" zmieni minimalnie skład i bedzie gitarka(tak myśle

)
haha widać że znasz sie na futbolu

Steaua zagrała tak samo słabo jak Zagłębie . Prawdą jest że pilki zostaly wybijane na tzw. pałe ale i tak Zagłębie mialo wiecej dobrych okazji min. strzaly Nunesa i Wlodarczyka w pierwszej polowie i w drugiej polowie strzaly Lobodzinskiego , Chalbinskiego i Nunesa w poprzeczke . Mysle ze jezeli w rumunii zagramy z Kolendowiczem za Golinskiego , Lobodzinskim za Rui Miguela i Chalbinskim za Wlodarczyka to powinnismy dac rade . Kompletnie mnie zawodzi Tiago Gomes jego gra jest co najwyzej srednia . Visevic w zeszlym roku gral lepiej na lewej flance .
Po[Z]dro
Ricardo
Aug 1 2007, 11:38
Aha super. I w rewanżu Zagłębie pewnie nie masz szans, przynajmniej ja tak mówię. Ale liczę, że Zagłębie wygra ze Steua Bukarest co najmnie 2-0.
Dominoz
Aug 1 2007, 11:48
No cóż...Zagłębie i Steaua są na podobnym poziomie piłkarskim.
Wczorajszy mecz wyglądał jak liga okręgowa...Wybijanie jak najdalej i strącanie główką do napastnika, co nigdy sie nie udawało. Mecz to syf, kiła i mogiła...Zero piłki.
Raczej będzie ciężko, żeby Lubin przeszedł...A Bukareszt to słaba drużyna-wczoraj totalnie nic nie pokazali.
niestety, mecze w europejskich pucharach jest ciezko kupic..
Hojrak Red Devil
Aug 1 2007, 21:49
Badzmy optymistami Zagłebie nie ma szans ze Steauą i tyle w temat.
Cytat(Hojrak Red Devil @ Aug 1 2007, 22:53:24) [snapback]169766[/snapback]
Badzmy optymistami Zagłebie nie ma szans ze Steauą i tyle w temat.
chyba realistami
Hojrak Red Devil
Aug 1 2007, 23:15
a czy optymista nie jest realistą?
nie
wejdz na wiki i poczytaj troche o tym
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.