Komuch(no1-2pass)
Feb 7 2005, 10:17
Już wiem dlaczego nie mogę się połączyć z innymy graczami przez polEvo patch do ligi we2002. Dla sprawdzenia zalogowałem się w weleague2004-2005, tej ligi napewno wiecie o co chodzi. Pobrałem wszystko co potrzebne ze stronki www.issonline.prv.pl (czy jakoś tak) i skonfigurowałem zgodnie z tym jak byłò napisane w poradniku. I teraz kiedy zaczynam grać i wczytuję memorkę to ona mi się wczytuje ale na niej nie są odkryte wszystkie drużyny, a na patchu weleague04-05 wszystko dobrze działa, ładnie się ładuje i są wszystkie drużyny odkryte. Zauważyłem też, że na memorce w ce04-05polEvo jest tylko jeden sejv z jakimiś ustawieniami a na weleague są i ustawienia i master league rozgrywane 2 drużynami czyli dwa sejwy z mastera i jeden z optionsami. Więc wydedukowałem że najprawdopodobniej nie można mieć odkrytych drużyn bez rozgrywania master league. W ten o to sposub prosiłbym kogos kto ma odkryte wszystkie drużyny, żeby przesłał mi memorkę swoją albo podał do niej linka i wtedy bym sobie ją zassał, i mògł grać w Lidze ISSONLINE na ktòrej bardzo mi zalezy i już drugi rok staram się do niej zgłosić muszę tylko rozegrać 2 lub 3 mecze kontrolne i potwierdzić swòj nick i hasło. Bardzo więć proszę o tę memorkę. ALbo napiszcie co mam zrobić.
memorka od IO ma tylko 2/15 blokòw zapisanych, czyli option file i nic więcej oraz 4 rzędy drużyn bez żadnych dodatkowych, to nie wina memorki więc

jak coś ci nie idzie to złap mnie po 20 na gg dzisiaj to ci pomoge