JACUKOZAK
May 17 2007, 21:46
Proszę o pomoc, postaram się jak najbardziej dogłębnie opisać swój problem:
Mianowicie zakupiłem sobie pesa6 i mam następujący problem:
Straszne lagi w jednej połowie meczu, gdy jestem gospodarzem 1 połowa chodzi mi okej
jeśli jestem gościem to druga połowa jest okej a pierwsza niczym prezentacja w powerpoincie.
Próbowałem już wielu rzeczy, zmieniac porty na te odblokowane przez admina w settings/online, wszelkie mozliwe zmiany grafiki, odinstalowywanie/ przeinstalowywanie pesa, usuwanie kitservera, wczoraj byłęm tak zdesperowany ze przeinstalowalem Windę;] ii jak sie domyslacie nic z tego. Do gry w pesa nawet wylaczam avasta, pomijajac tez wszystkie inne procesy ktore spowalniaja polaczenie z siecia... Mam połączenie lokalne o prędkoście 1,5 mb, i juz sam nie wiem co mam z tym zrobic......:/ jeszcze kilka dni i zjem tego pesa razem z kodem ;]
Krolestwo i reka krolewny w zamian za pomoc
Pozdrawiam:)
snok3r
May 18 2007, 06:58
w pes6 pierwsza polowe hostuje gospodarz, druga gosc. problem wiec nie znajduje sie u ciebie a u twoj przeciwnikow...
rady na to nie ma mozesz tylko nie grac z zawodnikami ktorzy maja slabe lacze(obrazuje to ilosc kresek onok nika zawodnika - im mniej kresek tym gorze)
JACUKOZAK
May 18 2007, 08:28
Kurcze....!
Tylko że rzadko kiedy spotykam goscia ktory ma dwie kreski.. ja jeszcze nie rozegrałem meczu zeby to nie mulilo, wiec juz sam nie wiem, dzis napisalem do mojego admina ale skadinad wiem ze wszystko z internetem jest okej bo gram w csa. Jeśli ktoś ma jakiś pomysl to prosze o POMOC
pozdrawiam:)
psmaras
May 18 2007, 16:27
A z kim grasz polakami czy ludzmi z zagranicy :>
JACUKOZAK
May 18 2007, 19:37
gram na tych serwerach Polski/Włoski z takim samym skutkiem jak z zagranicznymi serwerami:/ jest po prostu T R A G E D I A
a ja jestem taki dobry w pesa:/
psmaras
May 18 2007, 20:46
Serwery nie maja znaczenia. Chodzilo mi o to z kim grasz. Ale rozumiem ze z polakami grales... zrob moze jakis test pinga. A jak ty hostujesz to ludzie pisza ze maja lagi?
JACUKOZAK
May 18 2007, 20:54
Okazalo sie dzis ze to byla wina nieodblokowanego portu w moim komputerze, juz wszystko dobrze:)
Dzieki wszystkim za pomoc i strzezcie sie nicka JACUKOZAK gdy jest ONLINE
TEMAT DO ZAMKNIECIA
lala6000
May 19 2007, 09:27
A moze ktos wie o co chodzi? koles ma rank 600 ja 620,pierwszy mecz on wygral 2:0 to mailem minus 10,potem wygralem,(rewanz) 4:2 i tez mi odjelo ok 5-6....czemu? watpie zeby byla tu gra dom-wyjazd...
Bardock
May 19 2007, 10:26
No kuźwa ja nie wiem , mam radiówke 320 bk/s i lagi są momentami kurewsko perfidne.Z takim netem nie mam szans na jakimkolwiek z serwerów na dobrą grę bez zwiechy ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.