Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bandy By torin->EURO 2008 Adboards|DOWNLOAD!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2
torin
W przerwie miedzy kolejnymi kitsami postanowilem zaczac nowy projekcik. A mianowicie tworzecie band. Wielu z was na pewno stwierdzi, ze to nic trudnego. Zaznaczam wiec od razu, iz moim pomyslem jest stworzenie jak najbardziej realistycznych band reklamowych, znanych z naszych rodzimych stadionow. Na pierwszy rzut, a jakze by inaczej, Krakow laugh.gif Dodatek tworzony z mysla o najnowszym stadionie Seen'a:

dla porownania:

Pozdrawiam i czekam na opinie wink.gif
mcraczek
Genialnie ci to wyszlo. Lepiej sie chyba tych band nie da odwzorowac smile.gif Czekam cierpliwie na stadion okraszony twoimi bandami smile.gif
krolu
orginalne wink.gif chyba jestes "prekursorem"band typu Tyskie smile.gif fajne,fajne...
..::STING::..
Na takie bandy czekałem.... może panowie którzy robia bandy pójdą w ślady torina smile.gif
Świetna praca biggrin.gif
Smoti
gut dzob Torin,polscy facemakerzy rzadza swiatem PES tongue.gif
seen
Torin swietne bandy biggrin.gif
torin
Cytat(Smoti @ May 9 2007, 10:03:28) [snapback]146176[/snapback]
gut dzob Torin,polscy facemakerzy rzadza swiatem PES tongue.gif

Czemu facemakerzy unsure.gif
mati_910
Mógłbyś może Torin wykonać bandy z Champions League w takim samym stylu jak dla Wisły. Konkretnie chodzi o białą, środkową bandę Chamions League tam gdzie UEFA jest na taki łuku wystającym poza bandy laugh.gif odp pliss.. biggrin.gif
jarek1989
wypas bandy torin biggrin.gif gratulacje biggrin.gif
Smoti
QUOTE(torin @ May 9 2007, 16:49:27) [snapback]146242[/snapback]
Czemu facemakerzy unsure.gif

łojej ale gafa blink.gif sorry chodzilo mi o patchmakerow oczywiscie smile.gif Pozdrawiam
torin
Cytat(mati_910 @ May 15 2007, 11:30:06) [snapback]147635[/snapback]
Mógłbyś może Torin wykonać bandy z Champions League w takim samym stylu jak dla Wisły. Konkretnie chodzi o białą, środkową bandę Chamions League tam gdzie UEFA jest na taki łuku wystającym poza bandy laugh.gif odp pliss.. biggrin.gif

Zarzuc mi zdjeciami wszystkich band to wykonam komplecik. Oczywiscie jesli ktos chce bandy dla danego stadionu wrzucajcie zdjecia. Wisly juz skonczylem, wyjda razem ze stadionem seen'a.
LYJO
wiselka rewelacyjna smile.gif
no ale nie dziwota,'ulubiony klub smile.gif

torin czy podejmiesz sie zrobienia band GKSu Katowice ?
walczu robi stadion, wiec bedzie jak znalazl smile.gif

chodzilo by zeby zrobic wszystkie jakie sa na stadionie a jest duzo

najlepiej byloby zrobic ruchome bo ciezko je by bylo pomiescic, a w ruchomych bedzie mozliwosc zobaczenia wszystkich

jesli bys sie tego podjal to pod linkiem ponizej jest komplet zdjec kazdej bandy na stadionie smile.gif

http://www.sendspace.com/file/nzlfxk

w razie pytan jestem do dyspozycji

pozdrawiam smile.gif
AdamSzmulki
co z tymi bandami wisły? temat umarł;p
mcraczek
No i co ze stadionem seena, planuja niespodzianke ale zdeczka przy dlugo...
seen
No chłopie nie kazdy ma teraz duzo czasu
seen
Torin mógłbys zapodac bandy do oficjalnego downloadu? i co teraz szykujesz?
torin
Bandy Wisly Krakow dolaczone do stadionu @seen'a:

sharebee
speedyshare

No i najnowsza produkcja, bandy do najnowszej produkcji @Timaka:

sharebee
speedyshare
T-Mac
kozackie dzieki smile.gif
kroczek
Świetne bandy a kiedy wydasz jakies stroje?
Varies.
Torin mógłbyś zrobić dla Arki do mojego stadioniku>Bo wersja beta będzie prawdopodobnie(jezeli nie będzie kłopotów z importem) w Piątek(w czwartek mam egzamin :cool.gif
E 9
Świetne produkcje ;] ;] nic dodac nic ująć thx za down'a laugh.gif

PS:MOże spróbuj teraz machnać komplecik band dla Jagiellonii jak sie zgodzisz to wtedy podesle ci na priv foty rolleyes.gif rolleyes.gif
torin
Cytat(E 9 @ Jun 17 2007, 12:29:35) [snapback]155050[/snapback]
Świetne produkcje ;] ;] nic dodac nic ująć thx za down'a laugh.gif
PS:MOże spróbuj teraz machnać komplecik band dla Jagiellonii jak sie zgodzisz to wtedy podesle ci na priv foty rolleyes.gif rolleyes.gif

Owszem moge zrobic, z reszta mam w planie wykonanie band dla kazdego polskiego stadionu. Foty prosze wrzucic do tematu. Dzieki za komentarze. Pozdrawiam.
E 9
Fotki band dla Jagiellonii:

Pozdro torin i czekam na bandy rolleyes.gif
mati_910
Witam! No wiec co do tych band z Champions League to:
Mają one być takie same jak z półfinałów UEFA CL (Sony CyberShot)

do nich link: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=9241
Z tymże chciałbym abyś przerobił środkową bandę z napisem UEFA Champions League, na której wyraz UEFA jest na takim jakby łuku. Fota poniżej:

Z góry wielkie dzięki:)
torin
Mysle ze z bandami Jagiellonii jednak sie wstrzymam, w koncu awansowali do orange wiec bandy sie troche zmienia wink.gif
Najnowsza produkcja:

sharebee
speedyshare
Flisak
Dobre aczkolwiek jest błąd w bandzie pumy. Poiwinieneś zmienić tą bandę, bo od lewej strony jest sam tył pumy
torin
Cytat(Flisak @ Jun 18 2007, 19:30:55) [snapback]155533[/snapback]
Dobre aczkolwiek jest błąd w bandzie pumy. Poiwinieneś zmienić tą bandę, bo od lewej strony jest sam tył pumy

No to sobie porownaj tongue.gif
mati_910
bardzo ladne i estetyczne bandy! Zaraz wrzuce do gry.
P.S.
Torin jakbyś znalazl chwile czasu to zrob dla mnie te bandy Champions League. Z gory dzieki smile.gif
tomek828
zajefajne bandy !! teraz czekam na bandy Jagielloni biggrin.gif:D bedzie kozak smile.gif

pierwsza liga, pierwsza liga - BKS !!

pozdro
Flisak
Cytat(torin @ Jun 18 2007, 20:32:53) [snapback]155548[/snapback]
No to sobie porownaj tongue.gif

AAA to zwracam honor
Liedson +10
kozackie ziomuś, ale jedna uwaga: banda orange ekstraklasa wyglada troche inaczej (patrz moje bandy arki: ) no i troszke rozmyta jest u ciebie. tu masz dobre logo oe zebys mogl wyciac: http://img515.imageshack.us/img515/1310/or...klasahn6db9.jpg
pozdrawiam.
torin
Dzieki za zwroceni uwagi. Banda juz poprawiona wink.gif Na wydanych juz kompletach rowniez ja skoryguje.
Bandy, ktore powstaly juz jakis czas temu ale nie mialem czasu ich zamiescic:

Chcialbym uprzedzic pytanie, ktore moze pasc - czemu nie zamieszczam calych tekstur tak jak inni uzytkownicy - moje pliki z bandami zawieraja najczesciej 11 tekstur, nie ma sensu zasypywac forum taka iloscia. Kazdy sobie obejrzy juz w grze koncowy efekt. Tak jak stoi w temacie, chodzi mi przede wszystkim o jak najwiekszy realizm moich produkcji, czyli wyglad poszczegolnych band i ich rozmieszczenie. Pod tym katem wlasnie staram sie wykonywac te dodatki. Pozdrawiam.
Gwidon
bardzo ładne bandy smile.gif i gra będzie bardziej realna -super

miałbym malutką prosbę, mogłbyś pomysleć o bandach groclinu? niedługo zrobie stadion tej drużyny a w nim takie bandy na prawde bardzo bardzo by się przydały;]
mati_910
Torin, co z bandmi z Champions League. Sa jakies szanse ze je wykonasz? rolleyes.gif
torin
Cytat(mati_910 @ Jun 28 2007, 20:39:20) [snapback]158856[/snapback]
Torin, co z bandmi z Champions League. Sa jakies szanse ze je wykonasz? rolleyes.gif

Wykonam tylko narazie jestem zajety przy update do OE, m.in. przy polskich bandach wink.gif

Najnowsze produkcja:

Wisla Plock:

Odra Wodzislaw:

I dodatkowo bandy Polonii Warszawa, ktore timak zapomnial umiescic w paczce ze stadionem (pozdro Piotrze wink.gif ):
Polonia Warszawa adboards by torin
LYJO
torin a jak tam sprawa z bandami GKSu ?
seen
Torin mam pytanko - czy mógłbys zrobic bandy ŁKS ( do stadionu ) . Pozdro
torin
Cytat(LYJO @ Jul 1 2007, 22:42:19) [snapback]159759[/snapback]
torin a jak tam sprawa z bandami GKSu ?

W produkcji, mysle ze koniec tygodnia to rozsadny termin zakonczenia prac smile.gif

Cytat(seen @ Jul 2 2007, 09:11:03) [snapback]159796[/snapback]
Torin mam pytanko - czy mógłbys zrobic bandy ŁKS ( do stadionu ) . Pozdro

Mozesz na mnie liczyc, tylko daj znac wczesniej na gg jaka data wydania, co bym sie wyrobil do premiery wink.gif
LYJO
QUOTE(torin @ Jul 2 2007, 15:20:07) [snapback]159954[/snapback]
W produkcji, mysle ze koniec tygodnia to rozsadny termin zakonczenia prac smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pięknie circle.gif square.gif triangle.gif
seen
Torin mógłbys udostępnic bandy ŁKS które są na moim stadionie do ogólnego downloadu smile.gif pozdro.
PS. są zajefajne biggrin.gif
KKSFan
swietne bandy tak jak w podpisie "pełen realizm" tongue.gif
torin mam sprawe skad masz TO co jest zaznaczone na tym obrazku?? ( te flagi) mogł byś wstawić na jakiś serverek to ??
jano
Super robota torin wink.gif
M19
Dałoby zrobić nowe bandy na Roosvelta 81? I banner na zegarze?
torin
Dlugo nic nie wstawialem w tym temacie mimo ze bandy caly czas robilem, z reszta sa w OE 4.0 tongue.gif
W taki razie cos na czasie:

Jamnik
Fajniutkie smile.gif Czekam na download smile.gif
Patryk_96
Bardzo ładne.

Pozdrawiam
kostek
Fajne, fajne.
To wycięcia na Basel ładnie wygląda.
k-ten
CYTAT(torin @ sob, 14 cze 2008 - 20:52) *
Dlugo nic nie wstawialem w tym temacie mimo ze bandy caly czas robilem, z reszta sa w OE 4.0 tongue.gif
W taki razie cos na czasie:

Woah ku*wa mellow.gif Powrót miszcza.

Zagadaj do mnie na gadu smile.gif 3064591 smile.gif
Arek.PL
Co za jakość !:)

Pozdro
Kubbas
Świetne bandy, czekam na download wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.