Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Kailleraclient.dll
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
qba8
Gdy próbuję połączyć się z jakimkolwiek serwerem pojawia się napis "Connected" i zaraz wyskakuje błąd:
Wystąpił problem z aplikacją EPSXE.EXE i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
W raporcie mam takie coś:
AppName: epsxe.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: kailleraclient.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00005062
Jak to naprawić??
snake
Używasz XP?
Spróbuj użyć innej wersji tego pliku, np stąd http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=254
qba8
Wymieniłem ten plik ale nie pomogło...
Na drugim kompie który ma dokładnie ten sam system z tym samym kluczem wszystko ładnie działa, więc na pewno to nie jest wina wersji systemu.
snake
Więc, przeinstaluj DirectX, sterowniki do karty graficznej... nic więcej mi do głowy nie przychodzi.
qba8
No to niestety też nie pomogło. Dodam jeszcze że czasem jak szybko załącze jakiś serwer to błąd się nie pojawi ale to naprawdę bardzo żadko...
Czarny
Cytat(qba8 @ May 6 2007, 23:00:32) [snapback]145540[/snapback]
No to niestety też nie pomogło. Dodam jeszcze że czasem jak szybko załącze jakiś serwer to błąd się nie pojawi ale to naprawdę bardzo żadko...

rzadko*

Jak wbijasz na kaillerę spróbuj jak najszybciej kliknąć STOP, żeby lista serverów się nie odświeżała automatycznie.
Czasami mam podobnie i to zawsze pomaga smile.gif
qba8
Zrobi?em formata i ju? po problemie, dzia?a jak powinno.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.