Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 Vs We2002
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
mati
Witam wszystkich tongue.gif
Do przeprowadzenia tej sondy skłoniła mnie sytuacja jaka zapanowała w ranku pesa6. Już na pierwszy rzut oka widać że pomysł jak narazie nie wypalił. Ja sam nie gram w pesa6 dlatego że we 2002 wydaje mi się grą bardziej grywalną. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat ? Zapraszam do głosowania. pzdr smile.gif

Ps. Nie piszcie tylko że grafa w pesie lepsza bo to oczywiste. tongue.gif
whan
Co to w ogóle za porównanie...

Jedyne co te gry mają ze sobą wspólnego to to, że traktują o futbolu i sa ze stajni konami. Z tym że PES ma turnieje na żywo rolleyes.gif , setki tysięcy graczy na całym świecie i znacznie większe możliwości, dodatkowo jest ciągle rozwijany... a we02 to gra dla fanatyków, ile można grać w jedną grę, ile można oglądać takie same gole... na spadek popularnośći gry mają też wpływ coraz to gorsze patche bo najlepsi już dawno zrezygnowali z ich tworzenia.

PS
Rank nie wypalił przez lenistwo siana wink.gif za późno na jego start a dodatkowo pełno dookoła pesowych lig i turniejów. Jednak jako rank Polevo sprawdza się świetnie.
mati
ehh nie pytam o liczbę turnieji czy wydawanych patchy a o przyjemność płynącą z gry, a ta moim skromnym zdaniem w pesie 6 jest wątpliwa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.