Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: No, no, no... :)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Kily
Pierwszy raz zagrałem sobie Mistrzostrwa Świata w PES-e 4 i mocno się zdziwiłem. Ale jak najbardziej pozytywnie. smile.gif Zobacznie tylko dwie fotki niżej:

Vieri w rzeczywistości
Vieri w grze

Co wy na to? tongue.gif Jak dla mnie bomba. Szczegòłowośc tej gry nie zna granic. smile.gif
Hawok
:!: Hehe wyjebiste biggrin.gif czego to KONAMI niewymyśli laugh.gif
norek
no no Kily tego to ja do tej pory nie przyuwazylem tongue.gif
kucharz
:twisted: nizle jestem pod wrazeniem :twisted:

rybka
ja jeszcze widziałem dziękuje jezus koszulke kaka miał jak milanem wygrałem ale to raz
Pik
:shock:
StraY
smaczki w PES4 rządzą, ale gdyby zamiast nich skupili się na eliminacji błędòw to by było zajefajnie
Kily
Cytat
smaczki w PES4 rządzą, ale gdyby zamiast nich skupili się na eliminacji błędòw to by było zajefajnie

Zajrzyjcie tu: http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=723
kemot
mysle ze StraY'a nie trzeba nauczac, to tak na przyszlosc dla nowych userow...
popek_52
panowie jest coś takiego że jak zawodnik strzeki bramkę to sciąga koszulke i widnieje na niej twoj napis
michau000
Cytat
panowie jest coś takiego że jak zawodnik strzeki bramkę to sciąga koszulke i widnieje na niej twoj napis

to było pytanie?

taka opcja wydaje się niesamowicie 'miodna' ale ciekaw jestem jak rozwiazaliby problem animacji.

a tym Vierim niezle mnie zagiales:)
popek_52
ale ja coś słyszałem o takjej opcji nieźle by było jak by sciągał koszulke to nie była by zaciekawa opcja piksele by jebneły
Regz
o ćio chodzi jakby :?: :shock:
szymek2004
W zapowiedziach PES 4 mòwiono że moze pojawic sie opcja ściągania koszulek i edytowania napisòw na nich smile.gif ale jakos jej nie ma smile.gif , może w PES 5 tongue.gif
rogertw
Cytat
ja jeszcze widziałem dziękuje jezus koszulke kaka miał jak milanem wygrałem ale to raz

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Na prawde czy sciemniasz ?? Jesli to prawda to wygraj to jeszcze raz ten puchar i zrob scrina !! Wszycsy pewnie sie z niego uciesza(ja tez) :wink: 8)
walczu
Zajebista sprawa
culles
a ja zaobserwowałem taki smaczek

Oddaję strzał na bramkę, w ktòrej stoi Kahn(vel. Małpa), ten pewnie chwyta piłkę, a komentator na to:

"Great save by the world's number one"
saper
powiedzial bym WoW :shock:
Uszatek
ohmy.gif

hehe, jestem zdziwiony i pelny podziw dla KONAMI wink.gif
zyga90
ŁaŁ ohmy.gif jak teraz ktos powie ze fifa jest lepsza od pesa to nie wiem :twisted: P@vlo$ odezwij sie na gg 2710062
korzen
Zyga czy mi sie wydaje czy Ty dostałes bana? Co za bezhonorwe zachowanie.
snake
W sumie ten ban to za co był? Chyba za nabijanie postòw. Ahh to nie moja sprawa...
onix_the_chosen
Nie ma sie czym podniecac, fifa i tak jest lepsza laugh.gif
Dino

Dzisiaj mamy 4 a nie 1 kwietnia biggrin.gif
korzen

fifa ,buhahaha
WBman
Ciekawa sprawa, jeszcze tego niezaobserwowałem... jak ktoś jeszcze takie duperele zauważy to niech robi screena albo napisze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.