Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy Prosze
board.issonline.pl > Inne > Gry
Kubbas
Gdy chce wejśc w grze w menu w on-line wyswietla mi się "Play against another player on the lan" i nie moge wejsc w ten tryb niewiem czemu gralem wczesniej w pesa online i wszystko bylo ok nastepnego dnia trach i sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif prosze pomozcie nie wiem kompletnie co zrobic reinstalowalem pesa to nic nie daje sad.gif
siano
W jaka czesc serii chcesz zagrac?
snake
PES4 chyba. w temacie napisał ;p
Masz zewnętrzne IP?
Kubbas
mam neostrade 512
snake
Hmm może Ci firewall blokuje PESa? Wyłącz zaporę Windowsa.
Może coś instalowałeś w tym czasie, tj. od momentu działania do tej chwili.
Kubbas
zapory wylaczone nic nie instalowalem tylko hamachi
snake
A bez hamachi działało?
Kubbas
nie bez hamachi tez nie dziala i wczesniej nie rozgrywalem meczy bez hamachi od pocztku gralem z hamachi

co mam zrobic??sad.gif
snake
Ciężko mi coś poradzić nie grałem w ogóle w PES4 online, poczekaj może ktoś Ci pomoże, albo poszukaj na forum, być może ktoś już miał podobny problem.
Kubbas
pomoze ktos prosze sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
czarek
QUOTE(snake @ Jan 13 2007, 19:40:29) [snapback]112545[/snapback]

Ciężko mi coś poradzić nie grałem w ogóle w PES4 online, poczekaj może ktoś Ci pomoże, albo poszukaj na forum, być może ktoś już miał podobny problem.

jak masz zaporę systemową to wyłacz ją i wejdź w zakłądke własciwosci i odznacz ptaka przy Hamachi i OK
Kubbas
QUOTE(czarek @ Feb 12 2007, 22:29:51) [snapback]122096[/snapback]

jak masz zaporę systemową to wyłacz ją i wejdź w zakłądke własciwosci i odznacz ptaka przy Hamachi i OK

wlasciwosci?? nie mam tam nigdzie wlasciwosci...
czarek
u ciebie może to byc opcja zaawansowane, sprawdź
Kubbas
ale powiedz mi w czym??
gdzie w opcjach zapory czy gdzie??
czarek
w zaporze sytemowej
Kubbas
prosze pomozcie to tez nie dziala wylaczylem hamachi pomoze ktos sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.