Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poziom Trudnosci
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
olej
mam pytanie czy tworcy patcha zmieniali poziom trudnosci? to jest paranoja. Gram niedlugo w pes 5 (teraz juz na 3 gwiazdkach) i lige angielska koncze na 1 miejscu a kazdy mecz wygrywam minimum 3-0. W lidze polskiej natomias, np. wisla nie moge wygrac powiedzmy z gornikiem zabrze O_o. Pilkarzy gornika zapierdalaja jak nienormalni, technika porownywalna z graczami czolowych klubow europejskich, a o zdobywaniu goli to juz nie mowie (kazdy wolny konczy sie strzalem w okno, oczywiscie gol). Druga sprawa jest sedzia... to chyba tez zmieniliscie (na boga nie wiem jak). nie mozna odebrac pilki bez faulu, natomiast przeciwnik robi co chce. Trzecia i ostatnia sprawa - czemu zostalem oszukany? Wszedzie gadali ze orange ekstraklasa wchodzi za holenderska lige, a widzimy ze wchodzi za francuska (jedna z lepszych w europie) jak to wyjasnicie? w tylu miejscach sie pomyliliscie? No jasne...
olej
nikt tego nie skomentuje?
Mooner
em.. wydaje mi się, że ci się wydaje tylko.. ;]
a co do tego gdzie wchodzi liga polska.. to tak już było od początku, mylłeś się gdzieś.. ;]
a wisłą gra się gorzej bo tak to już jest.. gorsze dryblingi, strzały mniej celne, a to że taki górnik wymiata, to wydaje mi się że dlatego iż w tej grze jest tak fajowo, że nawet polski cienki zespół potrasfi sprawidz zaskoczenie

musze tez powiedziec ze miałem w 5 takie sytuacje w lidze Ze czasem rozwalałem wszystkich i wszystko, lub po prostu dobrze mi szło, a czasem nie potrafiłem wygrać czy przejąć piłki z cienkimi lub sredniakami... nei wiem czemu, może to jakiś trik czy cuś, nie mam pojęcia, ale z góry mówie ze nieźle mnie to wkurzało..
olej
rozumiem i mam jeszcze jedno pytanie
dlaczego mowisz ze wisla sie gra gorzej? przeciez to wicemistrz polski (gdyby nie pzpn to by byla po raz 4) no ale mniejsza. Jeden z lepszych zespolow polskich to dlaczego gorsze dryblingi i strzaly?
a nie wypowiesz sie co do sedziowania? irytuje cie czasami? bo ja juz dwa razy zresetowalem kompa i prawie klawe se rozwalilem, serio
lala6000
czemu gra sie gorzej?? bo masz slabsze statsy!! i co z tego ze to 4 krotny miszcz polski?? Nie ma nawet porownania z chelsea!!
Mooner
liga polska jest cienka.. takowa jest moja odpowiedź...
em.. ale poziom rośnie musze przyznac.. ;]
olej
chcialem tylko sprostowac lale6000 ze 10 krotny mistrz polski tongue.gif napisalem ze prawie 4 ale pod rzad
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.