Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie o łacza.....
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
Pio G
Jol witam wszystkich mam pytanie do uzytkownikow (graczy) majacych neo 128 kbps za te ile to bylo 59 zeta...moje pytanie jest takie :
- jak wam dziala granie online ? czy sa problemy z serwerami czy tam z pingami ? jak granie online wplywa na limit 7gb.....czy zapycha duzo tego limitu ? i w ogole czy warto przejsc mi na te lacze...(obecne moje lacze jest katasrofalne ale za to za 30 zeta na miesiac...) glownie chodzi o granie przez neta mi (w we2k2 jak i inne) ale mozna tez cosik napisac o ftp i wysyle....
Te pytanie kieruje tez do osob ktore maja łącze z UPC (chello light ) i ktorzy posiadaja łacze z Telpolu (te najtansze light 64 kilo i bronze 320 kilo)
Jestem ze Ślaska wiec kieruje te pytanie(glownie co do UPC i Telpolu) do ludzi z tego regionu smile.gif lub okolic smile.gifa z reszta dobra nie wazne do kazdego smile.gif czekam na wasze wypowiedzi smile.gif pomozcie :wink:
lazy_bum
Z tego co sie orientuje to TPsa przycina lacze po osiagnieciu limitu do 32/32. Kiedys Chello robilo tak (jak mialo tylko jeden rodzaj w ofercie) chyba po 15 GB download'u i kumpel okreslil dzialanie po przycieciu jako ,,wolniej niz modem''. (-;
culles
Ja osobiście mam neostade128 i limit 7gb mi w zupełności wystarcza, co do szybkości otwierania stron to jest ona wystarczająca(nieporòwnywalnie szybsza niż na modemie). Co do gry w PES4 to grać się da, po zainstalowaniu patcha 1.10 lagi nie są duże, opòźnienie ok 0,5s po naciśnięciu klawisza. Za 59zł może być, napewno lepsze to niż daremny LAN.
Pio G
okey ludziska smile.gif zaweze moje pytanko smile.gif : co do grania to w sumie glownie chodzi mi o we2k2 tongue.gif PES4 jak i inne nowe gry chyba raczej nie bardzo wchodza w rachube smile.gif dalej co do posta Krzystoffa to wiem ze ino sa limity w tpsa smile.gif o chello nie wiedzialem ale chyba juz nie ma limitow smile.gif wiec piszcze ludzie dalej smile.gifsmile.gifsmile.gif jak wam to dziala kiedy sie limit zapycha i w ogole jak sie gra przez neta smile.gif
mc
Pio....chello ma limity , nie wiem jak wyglądają dla innych taryf, ale ja płacąc 159 zeta, mam limit 15 gb na miesiąc... jest nawet śmieszna stronka z licznikiem....a co grania...no wiesz, do tanga trzeba dwojga...to że ty masz wyjebane łącze to jeszcze o niczym nie świadczy. Ale co ja tu będę dyrdymały pieprzył, przeca to oczywiste jest.... biggrin.gif biggrin.gif
maras807
Ja mam chello Classic 25 GB limitu i prędkość 1,5Mb/s. Aha bule 129 zł jak dla mnie to nie tak dużo. Chello light tez nie jest złe prędkość 256 Kb/s.
Pio G
aha aha aha limity tez sa aha no tak kurwa ze ja musze byc w tym jebanym upc tongue.gif smile.gif a i jedna rzecz ludzie wy mi nie piszcze o high endowych laczach wstylu 512 kilo biggrin.gif ja chce neta do max 70 zeta ! na miech smile.gif nie mam szans na wziecie lacza na kilku wiec musze patrzec na lacze tylko do siebie czyli w miare tanie wink.gif
mihalo
haha, daremny LAN nie musi byc daremny

www.tebo.pl

działa w Wawie i w Chełmie

550zł podłaczenie (with VAT)
50zł na miesiąc
publiczne IP
serwer gier
kanał DC++
torrentbits ciągnie około 400 w nocy w dzień około 100
w polskim torrencie jest sporo gorzej ale to juz nie wina łącza

jeśli ktos jest z Wawy to polecam.

ale zakładają tylko w kilka osòb np. w bloku.
kucharz
Cytat
haha, daremny LAN nie musi byc daremny

www.tebo.pl

działa w Wawie i w Chełmie

550zł podłaczenie (with VAT)
50zł na miesiąc
publiczne IP
serwer gier
kanał DC++
torrentbits ciągnie około 400 w nocy  w dzień około 100  
w polskim torrencie jest sporo gorzej ale to juz nie wina łącza

jeśli ktos jest z Wawy to polecam.

ale zakładają tylko w kilka osòb np. w bloku.

no wlasnie nie musi byc daremny!!!!!!!!!!! Ja od marca wykupuje sobie u mojego admina publiczne IP i bede mial nocna taryfe zwiekszajaca transfer po zmroku :wink: :twisted: :twisted:
MaKaO
Co do limitu transferu przy neo, to słyszałem, że Firewall blokuje limit... W sumie nie wiem, bo od kiedy mam SP2 do XPeka i Zapore włączoną to jeszcze nie przekroczyłem limitu, ale nie zastanawiałem się czy to faktycznie przez to...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.