Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Real Madryt
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
Kibic_realu_na_zawsze
CO powiecie na temat krolewskich jaka szykuja pake na następny sezon! Czy wygraja LM? czy wygraja Primiera Division? Czy wygraja Copa Del Rey? Ja mysle ze wygraja! Prosze sie wypowiadac!
kostek
Króleswscy poraz kolejny będą ziebraniną gwiazdeczek, które mało co osiągną. Mistrzostwa z Barcą nei wygrają, Cop Del Rey zapewne odpuszczą a w LM ćwierćfinał to szczyt ich mozliwości. Takie jest moje, subiektywne zdanie. pozdr,
kostek
atomic
Narazie to jescze nikogo konkretnego kto by przesadzal o wygranych meczach nie kupili ..
Mortin
Jako kibic barcelony nie powinienem sie tutaj wypowiadac, ale mysle, ze moje zdanie bedzie w 100% obiektywne..
Mysle, ze poki pare gwiazd nie odejdzie i nie zmienia polityki to nic nie zdzialaja w tym sezonie.. W realu potrzebna jest rewolucja, bo w tej druzynie nie licza sie umiejetnosci, tylko nazwisko i ile na nim zarabiaja... Wezmy oto przyklad beckhama...gra slabo, od czasu jak odszedl z ManU, ale gra w pierwszym skladzie w realu, bo 'zoltki' obrazilyby sie gdyby 'becks' siedzial na lawce, a przez to spadlaby sprzedaz koszulek z jego nazwiskiem...
pozdro
Kibic_realu_na_zawsze
Kupili narazie 3 pilkarzy teraz sie robi 4 Czyli transfer Kaki! Jezeli kaka przjdzie do realu Milan chce pozyskac Ronaldinho za ponad 100 milionow euro! Jezeli real kupi kake zaczna myslec o sprzedarzy! Teraz becks nie bedzie gral w pierwszym skladzie jest za slaby! A i jeszcze jedno Barca Bez Ronaldinho to dno! Czyli jak Ronaldinho przejdzie do Milanu Gra barcy pujdzie w dno bo kazda akcja ktora sie zaczyna to musi dokladnie podac ronaldinho ile on juz mial asyst w tym sezonie przy golu wiec lepiej niech sie kibice barcy boja jak im Ronaldinho smignie do milanu! Pozdro Kibic_Realu

QUOTE(kostek @ Aug 2 2006, 12:40:12) [snapback]82041[/snapback]

Króleswscy poraz kolejny będą ziebraniną gwiazdeczek, które mało co osiągną. Mistrzostwa z Barcą nei wygrają, Cop Del Rey zapewne odpuszczą a w LM ćwierćfinał to szczyt ich mozliwości. Takie jest moje, subiektywne zdanie. pozdr,
kostek

Zobaczsz ze w tym sezonie bedzie inaczej real jest głodny zwycieztwa juz przez 3 lata nic nie wygrali kazdy klub po takim okresie jest głodny zwycieztwa wiec Mam nadzieje Ze real wygra to co mozliwe Czyli LM, La Liga
no i Copa Del Rey!! Pozdro For all Kibic_Realu!
switek
Jakos nie wyobrazam sobie Roniego w Milanie. Włosi moga dawac nawet i 150 mln "ojro" ale styl w jakim sie gra w Italii nie odpowiada Ronaldinho. Co do Realu to "krolewscy" juz od kilku lat nie trafiaja z transferami sprowadzaja pilkarzy ktorzy nie potrafia nic osiagnac. pozdrawiam

ps. Klub z mojego miasteczka tez nigdy nic nie wygral i tez jest glodny sukcesow... ale co z tego nadal nic nie osiagneli.... wink.gif
Mortin
QUOTE(Kibic_realu_na_zawsze @ Aug 2 2006, 14:11:04) [snapback]82082[/snapback]

[...] A i jeszcze jedno Barca Bez Ronaldinho to dno![...]

nie az takie jak real xD
QUOTE(Kibic_realu_na_zawsze @ Aug 2 2006, 14:11:04) [snapback]82082[/snapback]

Czyli jak Ronaldinho przejdzie do Milanu Gra barcy pujdzie w dno bo kazda akcja ktora sie zaczyna to musi dokladnie podac ronaldinho ile on juz mial asyst w tym sezonie przy golu wiec lepiej niech sie kibice barcy boja jak im Ronaldinho smignie do milanu!

nie zgadzam sie... gra barcy nie polega wylacznie na ronaldinho, on jest crackiem, ma za zadanie troche podryblowac, podac w niespodziewanym momencie, a czasem strzelic bramke. Natomiast odpowiedzialni za cala gre barcy w srodku pola sa xavi, deco i iniesta, wiec to nie kazda pilka musi isc przez ronaldinho... Aczkolwiek zgadzam sie z Toba, barca bez ronaldinho traci troche na efektywnosci i efektownosci...
pozdrawiam
snake
Dziwne że Barca bez Ronaldinho nie potrafiła wygrywać meczów w lidze z przeciętniakami biggrin.gif
Kibic_realu_na_zawsze
Moze i by cos tam Barca powygrywala ale to by byl dla nich szok odejscie Ronaldinha!
Mani3k
I ty wierzysz w te plotki? (R10 w Milanie heeeee)
Nie bądź śmieszny... co do Realu to nawet z tymi transferami których dokonali cieńko ich widze w konfrontacji z Barcą. biggrin.gif
Nie powiem Cannavaro mial udane MŚ, ale szkoda, że nie był taki fantastyczny w Serie A... grał co najwyzej na poziomie - dobrym...
Nie chce przypominac jak "fantastycznie" grał w barwach Interu Mediolan, ach te jego piękne młyny - bezcenne... :]
W Juve też nie błyszczał za specialnie. Wszystko wyjdzie w nadchodzacym sezonie (dop. mam nadzieję). :-)
W moim odczuciu on nadaje sie tylko na lige włoska gdzie pomocnicy sa b. cofnieci przez co obrońcom gra się łatwiej. *Samuel'a... w Serie A jeden z najlepszych obrońców, po przejsciu do hiszpani wiadomo jak skonczył, o wiele mniejsza asekuracja przez pomocnikow = błedy, błedy, błedy... smile.gif
Czekam na sytuacje w ktorej Fabio bedzie musiał gonic napastnika.
aaa i jeszcze Kot w worku - Ruud... w ManU bez formy w koncówce, na MŚ również... pożyjemy zobaczymy. Stanowczo za dużo kasy za niego, ale to problem Realu...
Gdy nie zakupią klasowego pomocnika, np. Kaki (w co wątpie)... nic nie osiągną w nadchodzącym sezonie...
Może za rok?
Pozdro
Vadim06
QUOTE(snake @ Aug 2 2006, 14:58:30) [snapback]82107[/snapback]

Dziwne że Barca bez Ronaldinho nie potrafiła wygrywać meczów w lidze z przeciętniakami biggrin.gif

Tylko, że najczęściej Ronaldinho odpoczywał w końcówce sezonu, a wtedy Barca była praktycznie pewna Mistrza Kraju, więc do takich meczów Barca podchodziła na loozie i napewno nie angażowała w to max swoich umiejętności .. Owszem, Barcelona gra wyśmienicie z Ronaldinho, ale również i bez niego, potrafią pokazać kawał wyśmienitego footbolu ...
Simon
real w tym sezonie zagra na pewno lepiej niz w tamtym. powod? na pewno nie transfery. ale zmiana calego zarzadu od samej gory.calderon to nie perez ktory wybiera pilkarzy ktorych chce kupic i pozniej ustawic ich w pierwszej 11. ale teraz jest capello ktory bez zawachania posadzi ronaldo beckhamai kazedego kto bedzie gral ponizej krytyki. realowi potrzeba bylo twardej reki i trenera z potencjalem. i wedlug mnie to zostalo osiagniete. hala
Beny13
Ja wam cos powiem Capello nie posadzi Beckhama bo malo zarobia a Calderon to był chyba czlowiek Pereza sprzedaliscie Makelele gracie gowno!

//
co to za wypowiedź w ogóle?
//
lucio
QUOTE(Simon @ Aug 2 2006, 15:56:28) [snapback]82120[/snapback]

real w tym sezonie zagra na pewno lepiej niz w tamtym. powod? na pewno nie transfery. ale zmiana calego zarzadu od samej gory.calderon to nie perez ktory wybiera pilkarzy ktorych chce kupic i pozniej ustawic ich w pierwszej 11. ale teraz jest capello ktory bez zawachania posadzi ronaldo beckhamai kazedego kto bedzie gral ponizej krytyki. realowi potrzeba bylo twardej reki i trenera z potencjalem. i wedlug mnie to zostalo osiagniete. hala

QUOTE(beny13 @ Aug 2 2006, 16:03:54) [snapback]82121[/snapback]

Ja wam cos powiem Capello nie posadzi Beckhama bo malo zarobia a Calderon to był chyba czlowiek Pereza sprzedaliscie Makelele gracie gowno!

//
co to za wypowiedź w ogóle?
//

Dlaczego jesteście tak negatywnie nastawieni do Becksa? przecież on gwarantuje ( na spółkę z Van Nistelrooyem) z 8-10 bramek
Kibic_realu_na_zawsze
Bo Becks juz zagral swoje dobre lata i juz nie umie tak podawac jak kiedys! Wystawienie skaldu teraz zalezy od Capello a nie od nas! Mam nadzieje ze bedzie gral Robinho w podstawowym skladzie! A transfery niczym nie swiadcza ze real moze odrazu wygrac wszystko to zalezy od postawy Trenera(capella) capello napewno nie bedzie wystawial slabo grajacych pilkarzy tylko takich co sa w dobrej formie! A becks ma bardzo slabiutka forme! Pozdro For all
Crawler
Ja wolę real od barcy. Jestem fanem realu i więrzę w real. Ale nie jest taki że będe się wyśmiewał z barcy lol. Mortin dziwi mnie twoje zachowani. Myślałem że jesteś wychowany. A tu taki loleq. Szanuję zdanie twoje Mortin. Ty lubisz Barce ok. Ja lubię Real ok . A nie że Ja lubię Real to barca go g*wno i dno i w ogolę weź się schowaj biggrin.gif
Zgadzam się z Simonem wink.gif No i też w 1,5 zdanie Mańka ;P
kurczakov
QUOTE(Kibic_realu_na_zawsze @ Aug 2 2006, 17:04:21) [snapback]82135[/snapback]

Bo Becks juz zagral swoje dobre lata i juz nie umie tak podawac jak kiedys! Wystawienie skaldu teraz zalezy od Capello a nie od nas! Mam nadzieje ze bedzie gral Robinho w podstawowym skladzie! A transfery niczym nie swiadcza ze real moze odrazu wygrac wszystko to zalezy od postawy Trenera(capella) capello napewno nie bedzie wystawial slabo grajacych pilkarzy tylko takich co sa w dobrej formie! A becks ma bardzo slabiutka forme! Pozdro For all

Takie tam gadanie ze juz podawac nie umie. Tak naprawde to podaje wciaz swietnie tylko problem w tym ze w Realu to za bardzo nie mial kto kozystac z jego wrzutek, no bo kto R9 mial strzelac bramki z ostrych dosrodkowan? Teraz gdy przyszedl RVn moze sie okazac ze Becks bedzie bardzo potrzebnym druzynie zawodnikiem.

Robinho pewnie bedzie gral w pierwszym skladzie na lewej flance bo lewo skrzydlowych to u nas jak na lekarstwo no chyba ze Don bedzie na Cassano stawial na lewym piorku.

A czy Capello nie bedzie wystawial slabo grajacych zawodnikow to wszystko wyjdzie w praniu teraz ciezko to stwierdzic.

Z Becksiem naszym to roznie bywa dzis forma jest jutro nie mam wiec ze caly czas ma slaba forme powiedziec nie mozna.

Ja sam bardzo licze w tym sezonie na Real nie mowie tu odrazu o 3-koronie. Mnie w zupelnosci usatysfakcjonuje gra lepsza niz w ostatnich sezonach bo czasami to naprawde plakac sie chcialo jak sie ogladalo ten swietny Real ktory nie tak dawno przeciez zdobywal tytoly na zawolanie. Gra calej druzyny sie poprawi to i wyniki przyjda.

Hala
Simon
ja powiedzialem ze capello nie zawaha sie poadzic go na lawce jesli bedzie slabo gral
lucio
QUOTE(kurczakov @ Aug 2 2006, 17:25:02) [snapback]82140[/snapback]

Takie tam gadanie ze juz podawac nie umie. Tak naprawde to podaje wciaz swietnie tylko problem w tym ze w Realu to za bardzo nie mial kto kozystac z jego wrzutek, no bo kto R9 mial strzelac bramki z ostrych dosrodkowan? Teraz gdy przyszedl RVn moze sie okazac ze Becks bedzie bardzo potrzebnym druzynie zawodnikiem.

Robinho pewnie bedzie gral w pierwszym skladzie na lewej flance bo lewo skrzydlowych to u nas jak na lekarstwo no chyba ze Don bedzie na Cassano stawial na lewym piorku.

A czy Capello nie bedzie wystawial slabo grajacych zawodnikow to wszystko wyjdzie w praniu teraz ciezko to stwierdzic.

Z Becksiem naszym to roznie bywa dzis forma jest jutro nie mam wiec ze caly czas ma slaba forme powiedziec nie mozna.
Ja sam bardzo licze w tym sezonie na Real nie mowie tu odrazu o 3-koronie. Mnie w zupelnosci usatysfakcjonuje gra lepsza niz w ostatnich sezonach bo czasami to naprawde plakac sie chcialo jak sie ogladalo ten swietny Real ktory nie tak dawno przeciez zdobywal tytoly na zawolanie. Gra calej druzyny sie poprawi to i wyniki przyjda.

Hala

Nic ując ale jest co dodaćsmile.gif mam nadzieję że Wreszcie ten pseudo profesjonalny piłkarz Ronaldo pogrzeje podgrzewane ławki na Bernabeu :]
Mortin
QUOTE(Crawler @ Aug 2 2006, 17:23:32) [snapback]82139[/snapback]

[...] Jestem fanem realu i więrzę w real.[...]

a ja wierze w Boga.. tongue.gif
QUOTE(Crawler @ Aug 2 2006, 17:23:32) [snapback]82139[/snapback]

Ale nie jest taki że będe się wyśmiewał z barcy lol. Mortin dziwi mnie twoje zachowani. Myślałem że jesteś wychowany. A tu taki loleq. Szanuję zdanie twoje Mortin. Ty lubisz Barce ok. Ja lubię Real ok . A nie że Ja lubię Real to barca go g*wno i dno i w ogolę weź się schowaj biggrin.gif

nie rozumiem... ja realu nie obrazam, a jezeli chodzi Ci o to, ze graja dno, to nie bylo atakiem z mojej strony, lecz stwierdzeniem faktu... Mysle ze jestes inteligentnym i wyksztalconym kibicem realu i nie naskoczysz odrazu na mnie, tylko sadze, ze moglibysmy kulturalnie pokonwersowac biggrin.gif
pozdrawiam
Kibic_realu_na_zawsze
QUOTE(Mortin @ Aug 2 2006, 20:13:27) [snapback]82180[/snapback]

a ja wierze w Boga.. tongue.gif

nie rozumiem... ja realu nie obrazam, a jezeli chodzi Ci o to, ze graja dno, to nie bylo atakiem z mojej strony, lecz stwierdzeniem faktu... Mysle ze jestes inteligentnym i wyksztalconym kibicem realu i nie naskoczysz odrazu na mnie, tylko sadze, ze moglibysmy kulturalnie pokonwersowac biggrin.gif
pozdrawiam

A czy ty mortin w jakims poscie obraziles real?? Nie przypominam sobie ale ok! Pozdro! Ale Mortin pamietaj jedno nie wyzywamy twojego klubu nie wyzywaj naszego!!
Mortin
hmm no wlasnie i w tym rzecz, ze nie atakowalem realu, a crawler napisal posta w ktorym jakby mnie tam troszeczke oskarzal o napasci na real tongue.gif a co do obrazania waszego klubu, to nie jestem z tych, pierwszy nie zaczne, a poza tym zyjmy w zgodzie i idealnej symbiozie.. PEACE tongue.gif... lol....
pozdro
_DEVIL_
QUOTE(Mortin @ Aug 2 2006, 22:23:15) [snapback]82223[/snapback]

hmm no wlasnie i w tym rzecz, ze nie atakowalem realu, a crawler napisal posta w ktorym jakby mnie tam troszeczke oskarzal o napasci na real tongue.gif a co do obrazania waszego klubu, to nie jestem z tych, pierwszy nie zaczne, a poza tym zyjmy w zgodzie i idealnej symbiozie.. PEACE tongue.gif... lol....
pozdro

Nie zabije cie..na razie laugh.gif
delus
Czytam wlasnie niektore Wasze wypociny i krew mnie zalewa... Skad do k*rwy nedzy wiecie ze Real zagra slabo. Byliscie u jasnowidza? A ja wlasnie mysle ze w tym sezonie Barca gowno osiagnie ( nie mowie ze Real cos osiagnie .. ; )
Kibic_realu_na_zawsze
QUOTE(Mortin @ Aug 2 2006, 22:23:15) [snapback]82223[/snapback]

pozdro

No włąsnie trzeba zyc w zgodzie a nie sie klucic! Devil Zobacz na moja sygnaturke i tam wlasnie sie zarejstruj bo widze ze jestes kibicem relu! Pozdro!

QUOTE(delus @ Aug 2 2006, 22:44:29) [snapback]82230[/snapback]

Czytam wlasnie niektore Wasze wypociny i krew mnie zalewa... Skad do k*rwy nedzy wiecie ze Real zagra slabo. Byliscie u jasnowidza? A ja wlasnie mysle ze w tym sezonie Barca gowno osiagnie ( nie mowie ze Real cos osiagnie .. ; )

Chlopie nie goraczkuj sie tak! Nie przeklinaj itd czy ktos ci cos zrobil?? Nie wiec sie zamknij! Ja licze ze real cos wywalczy! I nie pisz durnych postow!
Simon
tak w sumie to nie wiadomo kto wygra lm, kto zagra slabo. w pilce noznej jak zawsze trzeba miec szczescie. np grecja w euro, monaco (doszlo do finalu lm). barcelona ma dobry sklad ale moze jej sie noga powinac np przez kontuzje ronaldinho itp
Kibic_realu_na_zawsze
No własnie simon w Pilce noznej wszystko moze sie zdarzyc!
delus
@Kibic_realu_na_zawsze

1. Nie przeklnalem ani razu wiec czytaj ze zrozumieniem
2.Tak ktos mi cos zrobil. Caly czas czytam jaki to ten Real jest przereklamowany etc i ze nic nie osiagnie. A to mnie baaaardzo denerwuje. Tak samo w przypadku RvN kazdy mowi ze nic nie strzeli ze bedzie gral jak czop. Skad to sie bierze? Tylko i wylacznie z ludzkiej wyobrazni. Bo nikt nie moze przewidziec co sie stanie. Moze Real odbuduje sie po przyjsciu porzadnego trenera jakim jest Capello
3. Nie zamkne sie bo Ty nie mozesz mi tego zabronic zreszta czlowieku nie chce Ci ublizac ; )
4. Durne posty to moze sa Twoje i nie zgrywaj cwaniaka przez internet k?
_DEVIL_
Dziecko Neostrady?
Kibic_realu_na_zawsze
QUOTE(_DEVIL_ @ Aug 2 2006, 23:16:12) [snapback]82247[/snapback]

Dziecko Neostrady?

Ja dziecko Neo?? Chyba to on jest dzieckiem neo! Pozdro
delus
Wyluzuj. Nie rozmawiasz z dzieckiem. I przestan naprawde przestan kozaczyć.
Kibic_realu_na_zawsze
QUOTE(delus @ Aug 2 2006, 23:23:44) [snapback]82251[/snapback]

Wyluzuj. Nie rozmawiasz z dzieckiem. I przestan naprawde przestan kozaczyć.

A jak powiedziales Do K**wy nedzy nie przeklenstwo niee wcale! Wiec ty wyluzuj i ja nie kozacze rozumiesz! Nara i przestanmy sie juz kłucic! Ok? Pozdro
delus
Napisalem z gwiazdką ; )

Nie kozaczysz? :

QUOTE(Kibic_realu_na_zawsze)
Ja dziecko Neo?? Chyba to on jest dzieckiem neo! Pozdro

Ehh... dobra koniec gadki. Bo zeszlismy na off topa.

Btw. pisze sie kłócić ; )
meyzos
@Kibic_realu_na_zawsze
Ty już dałeś popis na forum pro-evo wiec przyznaj się do wieku i przestań się wymądrzać bo Ci to nie wychodzi. Nie chce Cię obrażać w żadnym wypadku ale naprawdę krew mnie zalewa jak czytam Twoje posty.
A co do Realu, to ja myślę, że w tym sezonie mogą coś osiągnąć. Mają dobrego trenera, mają Emersona (powinien wypełnić lukę po Makelele) no i jest Cannavaro. Mam nadzieje, żę zawalczą z Barcą o tytuł.
Simon
wiedzialem ze w tym temacie bedzie klotnia ale myslalem ze na lini kibice realu-kibice barcelony. a tu sami swoi sobie skacza do gardel
Kibic_realu_na_zawsze
Ja nie prowadze klotni to oni prowadza klotnie a co do forum pro-evo to dalem popis bo klucilem sie za prawde wiec nie gadaj! Meyzos jezeli napiszesz jeszcze cos do mnie nic do ciebie nie odpisze bo mam cie gdzies! Ale z tym ze powiedziales ze rel moze cos osiagnac to sie zgadzam! Pozdro!
delus
Dobra. Zreszta takie gadanie to temat rzeka.
@Kibic_realu_na_zawsze

juz drugi raz Ci mowie ze sie pisze kłócić/kłótnia/ ; ) Co do ostatniego postu to faktycznie po stylu pisania mozna wywnioskowac ze .... ekhem dobra niewazne : )

MYSLE ZE TEMAT DO ZAMKNIECIA PONIEWAZ ROBI SIE OFF TOPIC, KŁÓTNIE + NABIJANIE : )
Gienia
W ostatnich 20 postach, 6 razy napisał Kibic_realu_na_zawsze i 5 razy delus. Temat można zamknąć. Ale dorzuce swoje 3 grosze. Real ma zawodników, którym nie chce sie grać. Prawdopodobnie za 1-2 lata z zawodników którzy grają teraz z Realu skończą kariere, albo będą grali na niskim poziomie. Ronaldo podajrze 31 lat, Beckham też chyba 32, R.Carlos też ponad 30, Cannavaro też nie jest młodzieniaszkiem, Ruud też ma już swoje lata, Raul też chyba 30.
Real ma nowego trenera i myśle, że moze on coś zmienić w zespole, ale rewolucji nie będzie, bo do takiej rewolucji potrzeba zawodników. A takich real niestety nie ma. Cicinho, Ramos, Robinho to są piłkarze młodzi, dobrze grający i głodni gry. Największym problemem jest oczywiście woda sodowa!!!
Barcelona jest klubem bez jakiś problemów, z młodymi zawodnikami i zespołem poukładanym. Na każdą pozycje jest przynajmniej dwóch klasowych zawodników. Mają dobrą defensywe, pomoc i niesamowitą siłę w ofensywie.
Realowi brak siły w ofensywie... Ronaldo?? Raul?? Beckham?? niee. Powinni kupić doświadczonego, młodego, kreatywnego ofensywnego pomocnika, bo takim był Zidane w swoich najlepszych latach w Realu. Kaka byłby dobry rozwiązaniem, ale wątpie żeby przeszedł do klubu z Madrytu. Mogli by kupić Samira Nasriego, bo ten zawodnik ma przed sobą świetlaną przyszłość, ale brak mu doświadczenia.
Nie jestem kibicem Realu, wręcz go nienawidze, ale powinien grać na dobrym poziomie, bo to w końcu wielki klub.

Dajcie swoje propozycje ofensywnego pomocnika, którego mógł by kupić Real.

PS. Widać, że mam 2 z Polskiego nie?
lucio
QUOTE(adam_gienia @ Aug 3 2006, 02:14:07) [snapback]82286[/snapback]

W ostatnich 20 postach, 6 razy napisał Kibic_realu_na_zawsze i 5 razy delus. Temat można zamknąć. Ale dorzuce swoje 3 grosze. Real ma zawodników, którym nie chce sie grać. Prawdopodobnie za 1-2 lata z zawodników którzy grają teraz z Realu skończą kariere, albo będą grali na niskim poziomie. Ronaldo podajrze 31 lat, Beckham też chyba 32, R.Carlos też ponad 30, Cannavaro też nie jest młodzieniaszkiem, Ruud też ma już swoje lata, Raul też chyba 30.
Real ma nowego trenera i myśle, że moze on coś zmienić w zespole, ale rewolucji nie będzie, bo do takiej rewolucji potrzeba zawodników. A takich real niestety nie ma. Cicinho, Ramos, Robinho to są piłkarze młodzi, dobrze grający i głodni gry. Największym problemem jest oczywiście woda sodowa!!!
Barcelona jest klubem bez jakiś problemów, z młodymi zawodnikami i zespołem poukładanym. Na każdą pozycje jest przynajmniej dwóch klasowych zawodników. Mają dobrą defensywe, pomoc i niesamowitą siłę w ofensywie.
Realowi brak siły w ofensywie... Ronaldo?? Raul?? Beckham?? niee. Powinni kupić doświadczonego, młodego, kreatywnego ofensywnego pomocnika, bo takim był Zidane w swoich najlepszych latach w Realu. Kaka byłby dobry rozwiązaniem, ale wątpie żeby przeszedł do klubu z Madrytu. Mogli by kupić Samira Nasriego, bo ten zawodnik ma przed sobą świetlaną przyszłość, ale brak mu doświadczenia.
Nie jestem kibicem Realu, wręcz go nienawidze, ale powinien grać na dobrym poziomie, bo to w końcu wielki klub.

Dajcie swoje propozycje ofensywnego pomocnika, którego mógł by kupić Real.
PS. Widać, że mam 2 z Polskiego nie?

Mundial oglądałeś? na nich błyszczeli nie ci młodzi zdolni, a "starzy" doświadczeni.
rav
Ehh, kwiczycie. Jedyny dobry zakup Realu w tym oknie transferowym to Cannavaro ... Emerson robi się cieniutki, choć może jak Figo w Interze, odzyska co nieco ze swoich najlepszych lat. Nie wiadomo co będzie z Ruud'em, dla mnie ten piłkarz nigdy nie był tak dobry, by grać w największych klubach. Wszystkie strzelone przez niego gole były po dokładnych podaniach partnerów z drużyny, mało kiedy można było zaobserwować samodzielną akcję van Nistelrooy'a, a nie o to chodzi w Primera Division ... Jednym zdaniem - Real w tym sezonie zbyt wiele nie osiągnie. Może zamiast 12 punktów straty do Blaugrany, będzie miał ich 10 wink.gif
Co do przejścia Gaucho do AC Milan - laugh.gif Może od wygrania Mundialu Włochom coś w głowach się poprzestawiało ...
lukasso
nie ma to jak obiektywna ocena sytuacji
kibica Barcy

HALA MADRID smile.gif
rav
Z tymi punktami straty do FCB był to żart, oczywiście. Chciałem tylko wyrazić swoją opinię o piłkarzach, których kupił Real. To samo napisałbym o nich, gdyby ich kupiła Barcelona. No ale wszystko wyjdzie w praniu (tak jak nie wiadomo, czy w Blaugranie sprawdzą się Thuram, Zambrotta i Eidur, w wypadku tego ostatniego nadal nie można być pewnym, bo ostatni mecz rozegrany był z miernym przeciwnikiem). Mimo wszystko, życzę powodzenia Realowi smile.gif Niech Primera Division wygrają lepsi.

Visca el Barça!
Kibic_realu_na_zawsze
Jak powiedzial rav niech Primiera Division wygraja lepsi!

HALA MADRID!
kurczakov
QUOTE(lucio @ Aug 3 2006, 07:52:48) [snapback]82293[/snapback]

Mundial oglądałeś? na nich błyszczeli nie ci młodzi zdolni, a "starzy" doświadczeni.

Otoz to lucio 100 % racji smile.gif

A tak propo wypowiedzi adam_gienia. Mowienie ze Zidane byl mlodym, kreatywnym i doswiadczonym zawodnikiem gdy przeszedl do Realu nie jest wcale prawda no chyba ze 29 letniego pilkarza traktujesz jako mlodzieniaszka smile.gif

Tak wiec Real wcale nie musi kupowac jakis mlodych zawodnikow bo prawde mowiac na obecna chwile od Realu oczekuje sie bylskawicznej poprawy gry, a kto ma to zapewnic jak nie doswiadczeni wyjadacze jak Cannavaro i RVN ?

ironia mode on
A jaki jest problem z woda sodowa ? za duzo na treningach sie jej wypijaja czy co cool.gif
Mani3k
Real jeszcze jak kupi z 2 napastników to coś powalczą... tongue.gif
Strzelą 6, a stracą 5... :]
Hala =)
rav
Gravessen niby starszy i doświadczony a jakoś z Robinho chętnie się pizgał ... Nigdy nie lubiłem Gravessena tongue.gif
Mani3k
QUOTE(rav16 @ Aug 3 2006, 12:02:46) [snapback]82331[/snapback]

Gravessen niby starszy i doświadczony a jakoś z Robinho chętnie się pizgał ... Nigdy nie lubiłem Gravessena tongue.gif

Ja to się zdziwiłem tym transferem bo Gravesen nie był Galaktyczny, a jednak go kupili... biggrin.gif
Wydaje mi się, że problemy Realu znikną z przyjściem C. Ronaldo... on w wieku 21 lat byłby już ponad wszystkie Galaktyki w Realu... :-)
kurczakov
QUOTE(Mani3k @ Aug 3 2006, 12:01:29) [snapback]82330[/snapback]

Real jeszcze jak kupi z 2 napastników to coś powalczą... tongue.gif
Strzelą 6, a stracą 5... :]
Hala =)

Eh Visca el stereotypy unsure.gif

Wszyscy uwazaja ze real cierpi na nadmiar npastnikow ale zobaczcie sami napastnikow grajacych prawdziwe '9' mamy obecnie dwoch Ronaldo i Ruuda.

Bo przeciez Raul juz od dawna formy odzyskac nie moze i ta gra w ataku mu zbytnio nie wychodzi o strzeleniu bramki nie mowiac. Dalej Robinho ktory na ataku za kadencji De Luxa gral bardziej z przymusu, duzo lepiej sprawuje sie czy to na lewej flance czy wolny elektron jak to ladnie kiedys ktos powiedzial smile.gif Cassano nastepny bardziej mediapunto niz napastnik. Soldado juz nie ma no on to jeszcze mogl grac na szpicy. Baptista taki czlowiek od wszystkiego bardziej niz typowy snajper.

I czy ktos jeszcze uwaza ze Real cierpi na nadmiar napastnikow ? smile.gif
Mani3k
No a Cassano to jest masarzysta, a Raul przestał być napastnikiem bo stracił forme... może stał się bramkarzem? A gdzie Soldado?
Mortin
QUOTE(kurczakov @ Aug 3 2006, 12:10:25) [snapback]82336[/snapback]

I czy ktos jeszcze uwaza ze Real cierpi na nadmiar napastnikow ? smile.gif

tak ja tongue.gif real zawsze mial za duzo napastnikow, mozna to uwazac za wade, a czesciej jako zalete, bo im wieksza konkurencja dla danej pozycji, tym zawodnicy bardziej sie staraja.. Niestety to w realu sie nie sprawdza... A jak ktos kiedys ladnie powiedzial druzyne zaczyna sie budowac od defensywy, wiec real moglby kupic jeszcze ze 2 lepszych obroncow, bo jak kontuzji dostanie ramos i cannavaro, to bedzie straszna lipa.. tongue.gif
pozdro
VeB
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.