Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Umiem Odpalic Pes5
board.issonline.pl > Śmieciareczka > Łapu-Capu
szamansamozlo
witam. zainstalowalem sbie pes'a 5, naciskam na ikonke i.... i nic sie nie dzieje.... kursor zamienia sie w klepsyndre ale po chwili wraca do pierwotnej postaci smile.gif pomocy....
Pelas
zacznijmy od tego czy posiadasz oryginala?? jezeli takowego posiadasz to skonslutuj sie ze sprzedawco a jesli ci sie tego nie chce robic to sprobuj moze uruchmoic go z glownego folderu gry czyli tam gdzie instalowales gre powinno pacac:D
Fucker
Moze nie skopiowales Cracka.
mati
Masz wersje DVD-rip ?
szamansamozlo
cracka zadnego nie mam, z glownego katalogu nie dziala
i nie mam dvd rip :]
Simi93
Ja sciagłem z torrentów i byly 2 pliki pack1 i pack2 ... i najpierw klikłem na ikonke setup i zaczeło sie instalować a potym wyskoczyło czrne tło i za pierwszym razem go wyłaczyłem i klikałem na ikonke - gra sienie puszczała ... jaśli tak masz to musisz zaczekać aż te 2 pliki się rozpakują
szamansamozlo
mam pesa na normalnej plycie dvd ... zadnych packow... poprostum intaluje gre i nic sie nie vzyta!! ;/ moglby mi ktos plik pes5.exe poslac na mejla?? [email protected]
JTK
http://dziecineostrady.prv.pl/ biggrin.gif
szamansamozlo
mad.gif mad.gif mad.gif mam problem to odrazu dziecko neostrady.... mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif z tego co wiem forum jest po to aby sobie pomagac... tak ze jak nie chcesz pomoz to wyjazd
snake
QUOTE(REGULAMIN @ Apr 25 2006, 12:53:34) [snapback]64350[/snapback]

[b]
7. Przestrzegajmy zasad kultury osobistej. Nie używamy obraźliwych epitetów i nie wywołujmy kłótni. Użytkownicy, którzy nie będą przestrzegać tego punktu, będą banowani przez moderatorów forum!

14. Pamiętaj że jedyne po czym inni użytkownicy mogą ocenić Twoją osobę to styl Twojej wypowiedzi. Dlatego co do emotikon, mają swój urok i często ułatwiają komunikację. Jeżeli jednak zamiast normalnego zdania masz zamiar pisać ciąg 5, 10 obrazków - nie rób tego. Nie używaj również wielu znaków zapytania oraz wykrzykników, jeden w zupełności wystarczy.

BAN.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.