Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 \ 26.01.14 - 02.02.14 \ kolejki 9-11
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Liga
GooFy

Kolejka 9

Wolrid (Kopenhaga) - chelsonik (Steaua)
GooFy (Boca) - WKS (Galaxy)
zibii75 (Fluminense) - zuang1995 (Rayo)
przemosek123 (Besiktas) - Jason Bourne (Celtic)
rudniev (Partizan) - Nalep (Red Bulls)

Kolejka 10

aniatos102 (Dynamo) - GooFy (Boca)
zuang1995 (Rayo) - Wolrid (Kopenhaga)
WKS (Galaxy) - przemosek123 (Besiktas)
Nalep (Red Bulls) - zibii75 (Fluminense)
Jason Bourne (Celtic) - rudniev (Partizan)

Kolejka 11

chelsonik (Steaua) - zuang1995 (Rayo)
przemosek123 (Besiktas) - aniatos102 (Dynamo)
Wolrid (Kopenhaga) - Nalep (Red Bulls)
rudniev (Partizan) - WKS (Galaxy)
zibii75 (Fluminense) - Jason Bourne (Celtic)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
GooFy
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 3 (kolejki 9-11)

Kopenhaga (Wolrid)
- Jacobsen

NY Red Bulls (Nalep)
- J. Yobo (lekka kontuzja)

Boca Juniors (GooFy)
- J. M. Martinez (lekka kontuzja)
Jason Bourne
10 kolejka
JasonRudnev

Zorientowałem się, że nie mam włączonego frapsa na koniec meczu ;/

Raul Gonzalez
Zarate
Zarate
Srgio Garcia
Odemwingie

Grbic
Brasanac
Beko Fofana
Beko Fofana
(Samobój)

Po konsultacji z Opiekunem wpisuję 5-5. Mecz dziwny, nie mam zamiaru wylewać żali, ale szczęśliwie zremisowałem. Kolega powinien wygrać, bo grał bardziej bezczlnie niż ja. Nie było tu pięknych bramek- z wyjątkiem Zarate w okno. Problem lam i lamowatgo stylu powrócił. Nie ma video- nie ma tematu. Wpisałbym zwycięstwo kolegi, bo nie zależy mi na wynikach aż tak bardzo, a na fajnej grze, ale widzę, że problem z Zibim i z innymi graczami oraz problemy z wpisywanim wyników to nie wypadek przy pracy i to jakie sam bramki straciłem, jak musiałem przestawić się na styl a'la Szopa/Ogryz, skłoniło mnie do tego, aby obstawiać przy swoim. Mam nadzieję, że uda nam się zagrać rewanż w normalnym stylu.

Brown (Celtic)
-
-

-

Bramkarz Celticu za uratowanie zespołu przed zagraniami Sam na Sam i Zarate, za wejście smoka.

przemosekk
9 kolejka
Przemosek123Jason Bourne

Screeny z II połowy meczu(po I połowie meczu miałem black screen):

Ewerthon
Holosko
G. Tore

Ze Roberto
Zengin(Samobój)
Zarate

Wyrónany mecz od 1 do 90 minuty. Każda drużyna miała swoje okazje do wykorzystania, ale tylko w niektorych przypadkach wpadała pułka do bramki. Mecz raczej na remis. Dzięki za mecz Jason i powodzenia dalej!!!

brak

- brak
- brak

- brak

Obie ekipy - za walke do ostatniej minuty w meczu.

Nalep
10. kolejka
NalepZibii75

Typowy mecz na remis. Obie drużyny zmarnowały po kilka wybornych sytuacji, Omotoyossi, Ibarbo i jeszcze jeden z zawodników gości nie dali rady GK gospodarzy lub ten miał szczęście. To samo można powiedzieć o ekipie z Brazylii, gdyż Espindola, Henry lub Lopez także zmarnowali dogodne sytuacje. Drużyna z Nowego Jorku zanotowała drugi remis pod rząd, co zapewne nie ucieszyło trenera gospodarzy. Mecz ogólnie na plus, gdyż obie drużyny grały otwarty futbol, nie murowały swoich bramek. Jestem przekonany, że w meczu rewanżowym bramki już padną, a przynajmniej jedna. Dzięki i powo dalej.

- Brak
- Brak

- Henry (lekka)

Bramkarze obu drużyn.
rudniev
9 kolejka
RudnievNalep

- nie zapisało...

Dobry meczyk obu zespołów mysle ze remis dobry wynik, chodz mogł wygrać Nalep, ale również ja miałem takie okazje smile.gif, troche miałem pecha, bo Nalep trafil mi takie 2 łatwe dosyc bramki chodz troche fartowane, dzieki i powodzenia dalej smile.gif

- nikt
- nikt

- nikt
-

- Bramkarze smile.gif

GooFy
9 kolejka
GoofyWKS

Screeny z drugiej połowy, bo mecz z powodu lagów rozgrywany na raty.

Carrillo

Od pierwszej minuty gospodarze rzucili się do ataku. Już około 3 minuty z lewego skrzydła uderzał Carrillo, piłka odbita od bramkarza gości spadła pod nogi Chikhaoui'ego który bez namysłu uderzył do pustej bramki. To co wydarzyło się potem widziałem pierwszy raz w życiu. Benaglio wstał, zrobił kilka kroków i przeskoczył niemalże całą długość bramki wybijając piłkę. Kolejne minuty to szaleńcze ataki drużyny z Buenos i sporadyczne kontry gości. Benaglio popisywał się kapitalnymi paradami i utrzymał czyste konto do końca pierwszej połowy. Na drugą część spotkania gospodarze wyszli z tym samym nastawieniem i w końcu udało się pokonać bramkarza Galaxy. Kolejne minuty to piłkarskie szachy. Na jakieś 5 minut przed końcem spotkania drużyna z LA obudziła się. Salah postraszył Guaitę mocnym uderzeniem z dystansu które jednak golkiper kapitalnie sparował. W kolejnych minutach goście dwukrotnie uderzali minimalnie obok bramki i ostatecznie nie zdołali wyrównać wyniku.

brak

- Salah
- brak

- brak

Andre Carrillo i Diego Benaglio - Oglądając mecz można było odnieść wrażenie, że to ich prywatny pojedynek. Jeżeli patrzeć na końcowy rezultat meczu - 1:0 Carrillo wyszedł z niego zwycięsko. Jeżeli jednak patrzeć na stosunek strzałów obronionych będzie to jakieś 1:5 dla Benaglio.

WKS
10 kolejka
WKSprzemosek

Quagliarella
Quagliarella
R. Rogers
Salah
Holosko
Holosko
Holosko
Holosko
Di Vaio
Di Vaio

Mecz bardzo ciekawy. Od prowadzenia 1:0 po 1:4 dla gości, w dodatku gospodarze kończyli I połowę w dziewiątke. Jedyne z czego mogę sie cieszyc to z determinacji moich zawodników. Nie podłamali się, zaczeli grać swoje i patrzyli tylko na zszokowanych graczy Besiktasu. Szybkie odpowiedzi duetu Holosko - Di Vaio z pewnością raz za razem podcinały skrzydła zawodnikom LA Galaxy, groźnymi kontrami. Padło dziesięc bramek i scenariusz meczu rodem z Hollywood. Działo się wszystko i z pewnością nie zabrakło wrażeń. Powodzenia dalej!

-
- Franklin, DeLaGraza (Galaxy)

-

Besiktas - Za świetną dyscyplinę w ataku i obronie.

przemosekk
11 kolejka
Przemosek123aniatos

Ewerthon
Ewerthon

Lens
Lens

Wyrónany mecz od 1 do 90 minuty. Każda drużyna miała swoje okazje do wykorzystania, ale tylko w niektorych przypadkach wpadała piłka do bramki. Mecz raczej na remis. Dzięki za mecz aniatos i powodzenia dalej!!!

brak

- brak
- brak

- brak

Obie ekipy - za walke do ostatniej minuty w meczu.

zibii75
9. kolejka
zibii75zuang1995

Omotoyossi
Omotoyossi

Castillo
Nene
Bangoura
Iaquinta

Przed meczem zakładana porażka i tak się stało, błędy w obronie dramatyczne a raczej dobre rozegranie piłki w polu karnym przez zawodników drużyny przyjezdnej, gdzie dwukrotnie została ośmieszona obrona Fluminense a strzelający gola zawodnik gości miał tylko przed sobą bramkarza i mógł zapytać w który róg chce dostać gola. Dwa gole w końcu 1 połowy podcięły skrzydła gospodarzy, zrobione zmiany w 2 połowie na wiele się nie zdały gdzie zespół Vallecano grał dalej swoje i spokojnie dowiózł wygraną do końca meczu. Jednak gra Zuanga to nie moja liga, stawiłem czoła na ile umiałem jednak skuteczność w tym meczu zawiodła a osamotniony Omotoyossi w ataku to za mało na taką grę gości. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

- Montano
- Brak

- Brak

Za skuteczność formacja ataku

aniatos102
7 kolejka
aniatos102 Goofy

M.Krasic
Lens
Lens
Chikhaoui
Carrillo

Kolejny świetny mecz Ukraińców ale tylko do przerwy, po przerwie to goście z Argentyny dominowali lecz Diego Lopez był zawsze na posterunku i udowodnił po raz kolejny że jest wart tych 10.000.000 mln . Zapewne daleka podróż oraz zmiana klimatu przyczyniły się do tego że przyjezdnym grało się naprawdę ciężko.
Dzięki za mecz i do next

- Brak
- Brak

- Brak

Diego Lopez oraz Lens
chelsonik
11 kolejka
chelsonikzuang1995

Pizzaro
Nene
Iaquinta

Kolejny przegrany mecz, gdzie moja gra nie wyglądała tak źle. Gratulacje dla rywala za skuteczność i zwycięstwo.

- Alexandru Chipc
-

- Pizzaro(Rayo) - lekka

Nene - kręcił obrońcami Steauy kiedy chciał i jak chciał.

zuang1995

10kolejka

Zuang1995Wolrid

-Wiedziałem, że o czymś zapomniałem ....

A więc :

Ruben
Distin
Rodri
Mojica
Carvalho
Weiss
Damian Diaz
Nene
Pizarro
Iaquinta
Seba Fernandez

Zaś u rywala na pewno grali :

Tono
Braaten
Rosicky
Esswein
Zubar
Barcos

Iaquinta
Barcos
Iaquinta

Nie chcę obrażać mojego przeciwnika, nie okazywać mu szacunku, a coś czuję, że tym wpisem będę musiał. Wolrid nie bierz tego do siebie.
Raczej nie będę w stanie opisać tego meczu obiektywnie. Rozpoczeliśmy mecz. Na początku się badaliśmy, ale potem przyszedł czas na pierwsze ataki.
Non stop atakowałem. Co rusz Wolrid musiał odpierać moje ataki. Gdyby nie jego bramkarz, który bronił nawet sam na sam, czy obrońcy którzy wybijali piłkę z 5m albo została o nich odbita to ten mecz skończyłby się pogromem. Wolrid skonstruoowałe 3 akcje. Wszystkie były grane na Barcosa. W końcu przemogłem niemoc i Iaquinta zdobył gola. Wtedy jedną z tych 3 sytuacji wykorzystał po kontrze Barcos. Nie powiem, że się wkurzyłem, bo mój rywal grał piach i wyrównał na 1-1. Żeby nie było, że tak oczerniam rywala to proszę zajrzeć do statystyk.Jedna nie poddałem się, dalej atakowałem i opłaciło się. W 85' minucie Lakuś zdobył gola na wagę zwycięstwa.
Pomimo braku szczęścia i tak wygrałem. To mój ostatni mecz w tej rundzie. Wygrałem prawie wszystko, co się dało i jestem z tego zadowolony.
JESTEM NAJLEPSZY NA ŚWIECIE!!!

- Rodri, Iaquinta

Vicenzo Iaquinta- po raz enty biggrin.gif

Powodzenia dalej !

Strzelcy źle przepisani. Dwa dni temu prosiłem na forum aby robić to poprawnie. Wpisz sobie do CV, że jesteś najlepszy na świecie i wyślij nam zdjęcie swojego kominka z pucharami.
zibii75
11. kolejka
Gracz1Bourne

Ibarbo
Ibarbo
Omotoyossi

Zakończenie rundy udane ostatni mecz i wygrana 3;0. przebieg meczu wyrównany zdecydowała skuteczność.
Ibarbo znowu wypalił strzelając 2 gole, dzięki za meczyk i do następnego.

- Brak
- Brak

- Brak

Strzelec dwóch goli Ibarbo

Wolrid
11 kolejka
WolridNalep

Barcos
Asamoah Gyan

Tim Cahill
Henry
Espindola

Mecz który powinien się skończyć pogromem Duńczyków. Jednak "byki" z New Yorku często pudłowali w bardzo klarownych sytuacjach. Dzięki za mecz.

- Sigurdsson
-

-

9 kolejka
Wolridchelsonik

Claudemir
Asamoah Gyan
Fletcher

Popa

Mecz na styk, obydwie drużyny wykreowały masę sytuacji podbramkowych. Kopenhaga wykorzystała o dwie więcej, co przyniosło pierwszą wygraną w sezonie. Dzięki za mecz.

- Huddlestone
-

-

WKS
11 kolejka
RudnievWKS

Nie mam składu, mecz bez udziału publiczności, na bazie treningowej - komornik szaleje biggrin.gif

Dla kolegi nie pamiętam ale to chyba już i tak bez znaczenia. Klub ogłosił upadłość.

Quagliarella
Quagliarella
Salah
Donovan

Gospodarze pomimo problemów z organizacją meczu, jednak wydybłubali ze "skarpetki" jakieś fundusze na nowy herb i wynajem bazy treningowej na to jedno spotkanie, które udało się rozegrać smile.gif Nie no tak poważnie. Niezwykle zacięte spotkanie. Spora ilośc strzałów, niesamowite parady bramkarskie. Dzięki zimnej krwi i dobrej grze ofensywnego trio w składzie Adrian-Quagliarella-Salah udało się odwrócić mecz w drugiej połowie. Myślę, że zwyciestwo zasłużone ale może wpływ na koncowy wynik miał też "włoski strajk" ze strony piłkarzy gospodarzy za brak pensji ? Nie wiadomo tongue.gif

-
-

-

Nie pamiętam, mecz grany dawno temu.

kartki 21.02.14 - 12:06
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.