Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 5 gra online
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
gaca
Wielkimi krokami biggrin.gif zbliża sie premiera PES 5 demo jest super jak myślicie czy w PES 5 będzie można grac w sieci z wewnętrznym IP czy nie bo niestety w PES 4 nie można było .
Pozdrawiam
lookass
huh.gif Jak wyjdzie to się dowiesz. Mamy teraz przypuszczac czy bedzie mozna czy nie ? blink.gif Ja mowie ze tak rolleyes.gif
Radarek
A ja wam powiem ze nie bedzie takiej mozliwosci. Musieli by stawiac serwery co jest raczej malo prawdopodobne :]. Zostaje granie po Lanie i hamachi. Ja tylko mam nadzieje ze poprawia w multi:
-replaye (mozliwosc zapisywania)
-lagi po stronie clienta (zmniejszyc do minimum! bo to co jest w pes4 jest dziwne)
-zeby wszystko to co mozna ustawic grajac z kompem mozna bylo ustawic w multi (w pes4 np nie mozna bylo ustawic zmiane gracza na manuala)
-wczytywanie taktyk itp - bez cudow i trickow jak w pes4

Ogolnie niech dopracuja multi to bedzie ok smile.gif
siewicz
siemka.ostatnio wyczytalem gdzies w komentarzach ze za pomoca superpatcha da sie grac przez necik na piracie.jezeli ktos ma informacje na ten temat to prosze niech sie nimi podzieli.z gory dzieki:)i jakby cos sie takiego pojawilo to zeby ktos mogl napisac jakis tutorial:P
Bakel
QUOTE(siewicz @ Dec 25 2005, 16:56:03)
siemka.ostatnio wyczytalem gdzies w komentarzach ze za pomoca superpatcha da sie grac przez necik na piracie.jezeli ktos ma informacje na ten temat to prosze niech sie nimi podzieli.z gory dzieki:)i jakby cos sie takiego pojawilo to zeby ktos mogl napisac jakis tutorial:P
[right][snapback]46555[/snapback][/right]

O ile mi wiadomo, nie ma takiej możliwości. Na piracie, owszem możesz grać, ale tylko przy użyciu oryginalnego cd-keya i passwordu.
siewicz
siemka dzieki za wiadomosci.wyczytalem ze zgrywajac oryginalnego database da sie cos zrobic.moze to jakas sciema ale ja nawet gdzies tam znalazlem link i to sciagnalem.pozdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.