Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczace walkowerow oraz prosby o przedluzenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
JustMe1987

W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

CYTAT
Forma powinna wyglądać następująco :

Kolejka:

Mecz:

Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.

Jeżeli wniosek
nie zostanie wpisany do końca danego
tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.
Grigorian
Proszę o przedłużenie moich meczów z całego 1 tygodnia w mini Ekstraklasie, gdyż dziś popołudniu wyjeżdżam do niedzieli i nie bedę miał dostępu do neta. Mecze rozegram w przyszłym tygodniu najszybciej jak się da.
JustMe1987
CYTAT(Grigorian @ Jun 26 2012, 10:02) *
Proszę o przedłużenie moich meczów z całego 1 tygodnia w mini Ekstraklasie, gdyż dziś popołudniu wyjeżdżam do niedzieli i nie bedę miał dostępu do neta. Mecze rozegram w przyszłym tygodniu najszybciej jak się da.

Piecia1990 administruje mini ekstraklase i to on bedzie sie wszelkimi sprawami w waszej grupie zajmowal. Ja ze swojej strony powiem ze wiadomo ze okres wakacyjny w pelni lada moment dlatego tez udostepniam drugi tydzien rozgrywek szybciej specjalnie dla tych ktorzy wyjezdzaja gdzies zeby mogli sobie nadrobic spotkania. Polecam proponowac rywalom w zamian za wczesniejsze rozegranie wstawienie meczu na forum. Kuszaca oferta ktora powinna pomoc wszystkim przyszlym urlopowiczom tongue.gif
Barthinio
mini Ekstraklasa || Tydzien 1. || 26.VI-1.VII || kolejki 1-4 prosze o przedluzenie do konca 2 tygodnia napewno rozegram. Od jutra startuje pełna para smile.gif

Jest specjalny temat w mini ekstraklasie, żeby nie zaśmiecać tutaj ekstraklasowego.
JustMe1987
Walkowery z 1. tygodnia:

001 Cracovia - Zaglebie 0:3

010 Widzew - Cracovia 3:0

019 Cracovia - Ruch 0:3

020 Zaglebie - Widzew 0:3

028 Podbeskidzie - Cracovia 3-0

029 Ruch - Zaglebie 0-3

Mecze Goofa to wiadomo z jego winy ludzie nie pograli. Reszta nie pilnuje terminow i nawet ich nie interesuje wnioskowanie o walkower wiec rozpisalem zgodnie z info z off topu ktore bylo podawane pare dni temu.

Niedlugo zamkniecie drugiego tygodnia i posypisa sie kolejne. Porzadek musi byc a na kazde 4 mecze sa dwa tygodnie czasu.

Szopa1910
Prosze o przedluzenie moich meczy. Nie bylo mnie praktycznie caly tydzien i nie zdarzylem rozegrac wszystkich meczy.
Tomek93
029 Ruch - Zaglebie 0-3
a to o to dlaczego? hmm?
Napisałem do kolegi, fakt, że raz, ale nic nie odpisał ...
JustMe1987
CYTAT(JustMe1987 @ Jul 8 2012, 22:58) *
Walkowery z 1. tygodnia:

001 Cracovia - Zaglebie 0:3

010 Widzew - Cracovia 3:0

019 Cracovia - Ruch 0:3

020 Zaglebie - Widzew 0:3

028 Podbeskidzie - Cracovia 3-0

029 Ruch - Zaglebie 0-3

Mecze Goofa to wiadomo z jego winy ludzie nie pograli. Reszta nie pilnuje terminow i nawet ich nie interesuje wnioskowanie o walkower wiec rozpisalem zgodnie z info z off topu ktore bylo podawane pare dni temu.

Niedlugo zamkniecie drugiego tygodnia i posypisa sie kolejne. Porzadek musi byc a na kazde 4 mecze sa dwa tygodnie czasu.

Cofam wo w zamian za to ze wszystkie mecze zostana rozegrane i wstawione w mozliwe jak najszybszym czasie. Niestety cos kosztem czegos - dopoki wiekszosc spotkan nie bedzie rozegrana nie pojawia sie kolejne tygodnie bo nie ma absolutnego sensu zeby jedni mieli po 5 meczy a inni po 16.

Ostateczny termin to 22. VII
Tomek93
Brawo <oklaski> biggrin.gif
niCejOke
dużo tych walkowerów biggrin.gif
Szopa1910
Prosze przedluzyc mecz 2 tygodnia Goofy (Cracovia) - Szopa1910 (Korona), nie moglem zlapac goofyego.
WKS
CYTAT(JustMe1987 @ Jul 1 2012, 19:33) *
Panowie nie piszcie o przedluzenia bo zdaje sobie sprawe ze trwa okres wakacyjny. Dlatego tez tygodnie dalem wczesniej i bede tak robil z kolejnymi. Zasady sa proste i nieskomplikowane. Staramy sie zagrac 4 mecze tygodniowo. Jesli sie nie uda to pozostaje nam jeszcze tydzien. Nie przedluzam spotkan. Jesli po dwoch tygodniach od wstawienia kolejek nie bedzie ani meczu ani wniosku o wo to wpisze wo dla goscia. Taka zasada obowiazuje dla kazdego tygodnia rozgrywek. Po 14 dniach tematy beda zamykane.

Wazna rzecz - informujcie na forum o swoich planach na wyjazd. Kazdy wtedy bedzie wiedzial co jest grane i unikniemy spamowania na gg.
Edi092
10 kolejka Edi-Goffy nie wiem co się dzieje z Goffym zadnego odezwu mimo że pisałem
Szopa1910
Kolejka: 4

Mecz: 033

Powód: Prosze o przedluzenie terminu, jesli juz nie mozna o w/o na moja korzysc. Z poczatku nie moglismy sie zlapac, jak juz sie zlapalismy to dziwnie dzialal serwer przez co nie rozegralismy meczu. Dzis kolega przedluzal mecze ale nie mial czasu by odpisac na gg.

Stuart17
CYTAT(Szopa1910 @ Jul 22 2012, 22:03) *

Powód: Prosze o przedluzenie terminu, jesli juz nie mozna o w/o na moja korzysc. Z poczatku nie moglismy sie zlapac, jak juz sie zlapalismy to dziwnie dzialal serwer przez co nie rozegralismy meczu. Dzis kolega przedluzal mecze ale nie mial czasu by odpisac na gg.

Jestem w tej samej sytuacji. Nie mogliśmy się złapać na gg, więc jeśli można prosiłbym o przedłużenie do jutra, bo nie dało się zagrać z przyczyn niezależnych.
lizaku
CYTAT(Szopa1910 @ Jul 22 2012, 22:03) *

Widocznie jak nie odpisałem to nie miałem czasu na grę i wszedłem tylko po to by przedłużyć mecze z CC. Ekstraklasy nie przedłużam bo mam więcej czasu na rozegranie meczu z powodu włączenia się do ligi dopiero tydzień temu. Ciekawe czy Ty byś rozegrał 16 męczy w tydzień. No chyba że siedzis 12 h dziennie na kompie, ja nie. A jak dajesz historię z gadu to daj całą, ile razy się z Tobą kontaktowałem. Ja nie mogę, co za ludzie - żal.
Szopa1910
Napisalem o przedluzenie, a jak nie mozna o w/o na moja korzysc, wiec o co sie spinasz. Patrze "zamykany 22" to tak napisalem. Nie mozna napisac na gg, ze jest wiecej czasu tylko od razu pretensje?
lizaku
CYTAT(Szopa1910 @ Jul 23 2012, 19:56) *
Napisalem o przedluzenie, a jak nie mozna o w/o na moja korzysc, wiec o co sie spinasz. Patrze "zamykany 22" to tak napisalem. Nie mozna napisac na gg, ze jest wiecej czasu tylko od razu pretensje?

Nie mam pretensji, tylko pisze jak jest. Spinasz się Ty o pkt, a nie ja. Można było się domyśleć że skoro włączyłem się do gry tydzień temu to będę miał więcej czasu, no ale trzeba widocznie wszystko pisać jak małym dzieciom smile.gif. Pisze z komórki - żeby nie było że pisze na forum, a nie gram męczy, heh.
JustMe1987
Dokladnie. Nie spinac posladkow. Nie bede nic zamykal ani rozdawal wo tanim kosztem. Liga trwa w okresie w ktorym nikomu przy komputerze przesiadywac sie nie chce. W tym mnie co widac rowniez i po moich zaleglosciach. Zagramy to pozamykamy. Tymczasem enjoy the summer guys cool.gif
Stuart17
Prosze o przedluzenie moich meczow o 1,5 tygodnia. Wyjechalem za granice i nie mam mozliwosci gry.

PS: Sorry za pisownie, ale nie mam polskich znakow.
Szopa1910
Lukaszka duma poniosla i nie chce rozegrac meczu... nieladnie panie admin "lmo"

Tak wiec, prosze o w/o na moja korzysc.

@edit

lukasz44
Mówiłem to już od tygodnia albo dwóch że oddaję ten mecz walkowerem i tego też się trzymam. Nie mam zamiaru patrzeć na tą żenadę w walce o punkty po raz kolejny, a skoro już pokazujesz skany z gg też pokażę:

A więc graty i powo dalej.

W meczach:
18\156. Tomek93 (Ruch) - lukasz44 (Slask)
19\166. lukasz44 (Slask) - T-Mac (Podbeskidzie)
21\185. lukasz44 (Slask) - piecia1990 (Lechia)
23\203. lukasz44 (Slask) - Domino (Zabrze)
24\212. Don (Piast) - lukasz44 (Slask)

Proszę o przedłużenia, postaram się nadrobić.
WKS
Run Forest Run xDD

Ja chciałbym przedłużyć następujące mecze :

188. WKS - Donkryst . Nawet nie pisałem bo Dona nigdy nie ma. Pewnie urlop lub coś. Jak przyjedzie to zagramy.
197. Edi - WKS . 0 Odezwu ze strony Ediego bo pewnie tez urlop jak przyjedzie to zagramy.
216. WKS - Stuart . Pisałem raz do Stuarta ale nic nie pisał. Pojawiał się pare razy na gg ale widocznie nie miał czasu. Damy rade wink.gif
Wolrid
Proszę o przedłużenie wszystkich spotkań z ekstraklasy. Wyjeżdzam jutro na +/- 2 tygodnie.
zibii75
W dniu jutrzejszym wyjeżdżam na odpoczynek, nie będzie mnie około tygodnia. Proszę o przedłużenie meczy, które mam rozegrać do czasu powrotu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.