Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dział konferencyjny Euro 2012
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012
lukasz44

W tym temacie każdy uczestnik Euro 2012 może wpisać dowolny tekst o swojej ekipie\przygotowaniach bądź też jakiś wywiad.
Zachęcamy do pisania, gdyż dzięki temu nasz turniej zostanie fajnie zapamiętany a nie tylko rozegrany...

JustMe1987

Cały mecz w jakości HD: (klikamy w poniższy obrazek)

Powiedzieli po meczu:

niCejOke
Mecz bardzo dobrze rozpoczyna Ukraina. Już w 4' minucie Sheva podaje do Milevskiego ten wychodzi sam na sam i niespodzianka wisi w powietrzu. Reszta część I połowy to "potop szwedzki". Po raz kolejny znakomicie w bramce Shovkovsky. Jednak w 35 min kapituluje bo samobójczym trafieniu jednego ze stoperów Ukrainy. Druga połowa to zmiana stylu gry i ustawienia Ukraińców. Zaskoczeni Szwedzi zaczynają się bronić i raz po raz nękają ich groźnymi kontrami. Po dośrodkowaniu Shevchenki piękną bramkę głową strzela Milevsky jest 2;1. Zwycięstwo wydawało się być pewne jednak wchodzi Ibrahimovic i w końcówce daje nadzieję Szwedom. Dogrywka zaczyna się dobrze dla Szwedów wygląda na to że zachowali więcej sił jednak w pierwszej części nie byli w stanie pokonać Golkipera Ukraińców. Druga połowa dogrywki to popis będącego w znakomitej formie Voronina. Tchnął życie w prawą flankę. Znakomite rajdy i pojedynki szybkościowe, które wyrywał dały bramkę Ukrainie po tym jak jego strzał GK Szwedów sparował pod nogi Andrija Shevchenki i ten dał prowadzenie i jak się później okazało pierwsze mistrzostwo Europy w historii dla swojego kraju! Po tym zwycięskim dla mnie Euro wraz z dziewczyną postanowiliśmy dać imię naszej pociesze Andrij :] UKRAINA is the winner of Euro Cup 2012 !!!!

WKSRKS
Na samym początku chciałem zrobić to czego nie zrobiłem czyli podziękować i pogratulować świeżoupieczonym Mistrzom Europy. Spotkanie było zacięte i obfitowało w wiele emocji. Szwecja nie pokazała do końca swojego potencjału ponieważ nie mogli zagrać Zlatan jak i Andreas gdyż narzekali na bóle. Dlatego jeden nie wyszedł wcale a drugi zaczął od drugiej połowy. Szwecja zaszła i tak dalej niż planowałem dlatego jestem dumny z chłopaków. Wygrana gospodarzy to pewnie świetna sprawa, jednak już niedlugo mundial i postaramy się o taką samą niespodzianke. Przegrane uczą nas wielu rzeczy i z tej porażki można wyciągnąc recepte na fantastyczne zwycięstwa jakie przydarzyły się naszym kolegom - Ukraińcom. Może dane nam będzie jeszcze rozegrać mecz w takiej imprezie. Mam taką nadzieje. Chciałbym pogratulować również Korone Króla Strzelców Ibrahimovićowi. Kontrakt na grę w Doniecku już ma przygotowany. Wystarczy jego podpis <śmiech>

Screeny:

Bohater spotkania:

nachos
Turniej przygotowujący do eliminacji ME 2012

Drużyny które brały udział:
-Portugalia (Ogryz)
-Chorwacja (Fillips)
-Serbia (Nachos)
-Finlandia (Web)

Wyniki meczów:
Portugalia 3:0 Serbia
Chorwacja 1:0 Finlandia

Serbia 2:1 Chorwacja
Portugalia 3:1 Finlandia

Chorwacja 2:5 Portugalia
Serbia 3:0 Finlandia

Tabela;
1. Portugalia 3-0-0 9pkt 11-3
2. Serbia 2-0-1 6pkt 5-4
3. Chorwacja 1-0-2 3pkt 4-7
4. Finlandia 0-0-3 0pkt 1-7
WKS

Swieżoupieczony Trener reprezentacji Szwecji - WKSRKS zdecydował się odpowiedzieć na kilka pytań, które zadał mu jedne ze szwedzkich Redaktorów.

Redaktor: Witam Pana, Panie WKSRKS.

WKSRKS:Witam Pana, Witam również czytelników.

Redaktor: Czemu akurat Szwecja? Co skłoniło Pana aby poprowadzić tą reprezentację ?

WKSRKS: Szwecja jest dość dziwnym zespołem ponieważ ciężko u nich ze stablinością. Potrafią wygrać mecz we wspaniałym stylu z dużo wyżej notowanym przeciwnikiem by zaraz potem zrobić sensacje i przegrać z Reprezentacją która jest od nich sporo słabsza. Lubie wyzwania a kolejnym jakie chce podjąć jest wprowadzenie Szwecji do Mistrzostw Europy a następnie powalczyć już w samym Euro 2012.

Redaktor: Gdyby nie Szwecja to... ? Były jakieś inne propozycje od innych reprezentacji ?

WKSRKS: Tak, mogę teraz otwarcie powiedzieć iż było mi bliżej do Niemiec. Jednak los płata różne figle i ostatecznie to mój dobry kolega Łukasz44 objął sąsiadów kraju z którego pochodzę a wtedy ja bez wachania podpisałem kontrakt ze Szwedami.

Redaktor: Szwecja jest w tej samej grupie co Niemcy. Nie sądzi Pan, iż prowadząc ekipe Niemiecką mógłby Pan wygrać grupę ?

WKSRKS: Owszem, Niemcy są w tej samej grupie co my. Dlatego będę miał okazję zmierzenia się z tą reprezentacją. Na pewno nie jesteśmy faworytem w tym spotkaniu i ciężko będzie o 3 pkt ale taka jest piłka. Jesteśmy wszyscy profesjonalistami i podejdziemy do tego spotkania jak o życie. W końcu nie na codzień jest szansa aby wyjechać na Euro. Oczywiście nie można zakładać, że naszym rywalem są tylko Niemcy. Niestety w grze pozostają jeszcze takie mocne repry jak Hiszpania, Austria czy Norwegia.

Redaktor: Nadal nie odpowiedział Pan na moje pytanie.

WKSRKS: Sprawę kontraktu z Niemcami mam za sobą, dlatego nie ma co kalkulować. Następne pytanie.

Redaktor: Pana poprzednicy mieli twardy orzech do zgryzienia. W Szwecji już dawno potrzeba było twardej ręki ponieważ piłkarze potrafią być kapryśni. Jak pan zareaguje na konflikty z niektórymi z nich.

WKSRKS: Tak wiem, dziwi mnie sprawa dlaczego Markus Rosenberg był odstawiony od reprezentacjii. Oczywiście to samo się tyczy takich graczy jak Anderson. Już na samym początku, rozmawiałem telefonicznie i z jednym i z drugim. Była to męska rozmowa i ustaliliśmy pewne fakty. Następnie sie z nimi spotkałem i wiem czego oni oczekują ode mnie a ja od nich. Zapewniam, że nie jestem człowiekiem konfliktowym i prędzej podałbym się do dymisji niż odsuwał gracza tylko dlatego, że się z nim pokłóciłem. Dobro reprezentacji jest najważniejsze, dlatego Eliminacje rozpoczniemy w najlepszym wg mnie możliwym składzie.

Redaktor: Jak już Pan wspomniał, Grupa A jest grupą najprawodpodniej w największym stopniu emocjonującą. Wielu z trenerów jak i kibiców uważa tą grupę za przysłowiową "Grupę śmierci". Co pan sądzi o reprezentacjach z którymi ma pan rywalizować ?

WKSRKS: Grupy Śmierci charakteryzują się tym, iż można oczekiwać nieoczekiwanego. W tej grupie każdy może wygrać z każdym dlatego od razu nie oddawałbym 1 miejsca od razu takim narodowościom jak Niemcy czy Hiszpanie. Oczywiście, wyglądają lepiej kadrowo, mają więcej sukcesów od nas czy Norwegów lub Austriaków ale to także tylko ludzie. Wierzę, że każdego można ograć i o ile włożymy dużo staran, nie zlekceważymy przeciwników oraz pozostanie harmonia na boisku możemy wykonać coś wielkiego.

Redaktor: Jak wiemy, również prowadzi Pan Szachtar Donieck. Jest pan wstanie połączyć te dwa stanowiska pracy ?

WKSRKS: Oczywiście, można powiedzieć iż "Bawię się i uczę". Doświadczenie, które przyniosłem do tej reprezentacji z Szachtara może odegrać kluczową rolę. A wiedza o zawodnikach z reprezentacji Szwecji może przynieść ciekawe transfery w okienku ziomwym. Pracując ze Szwecją nie zaniedbam mojego klubu z Doniecka.

Redaktor: Zlatan Ibrahimović. O nim mówi się najwięcej. Jest to nie wątpliwie lider, kapitan i gwiazda tego zespołu.

WKSRKS: Tak masz rację, Zlatan jest świetny, to fenomenalny piłkarz i ciesze się iż mam go w kadrze. Daje temu zespołowi wszystko i jeszcze więcej kiedy ma na to okazje. Dziwie się, że newsy o jego świetnych meczach w Milanie pokrywa fakt różnych ekscesów mojego zawodnika. Mogę zapewnić, że Ibracadabra wnosi do mojego zespołu same pozytywne aspekty swojej osoby.

Redaktor: To już by było wszystko. Dziękuje za wywiad, życzę powodzenia w kwalifikacjach.

WKSRKS: Dziękuję bardzo. Również dziękuję i żegnam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.