Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 9 | 21.03 - 31.03 | kolejki 32-34
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

Kolejka 32

DonKryst (Wisła Kraków) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 2-1
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 4-1
Wolrid (Cracovia Kraków) - Boby (GKS Bełchatów) 0-3 WO
Ferat (Jagiellonia Białystok) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 3-2
lukasz44 (Lech Poznań) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 5-0
Szymson (Korona Kielce) - Nalep (Polonia Warszawa) 2-4
Milerinho (Widzew Łódź) - zibii75 (Podbeskidzie) 2-1
stalowka84 (Górnik Zabrze) - Edi (Bogdanka Łęczna) 0-2
witu (Legia Warszawa) - Ogryz (Warta Poznań) 1-1

Kolejka 33
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 1-4
DonKryst (Wisła Kraków) - Wolrid (Cracovia Kraków) 1-0
piecia1990 (ŁKS Łódź) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 2-5
Boby (GKS Bełchatów) - lukasz44 (Lech Poznań) 3-0

WKSRKS (Ruch Chorzów) - Szymson (Korona Kielce) 1-1
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - Milerinho (Widzew Łódź) 1-3
Nalep (Polonia Warszawa) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 2-3

zibii75 (Podbeskidzie) - witu (Legia Warszawa) 2-4
Edi (Bogdanka Łęczna) - Ogryz (Warta Poznań) 1-0

Kolejka 34

Wolrid (Cracovia Kraków) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 1-2
Ferat (Jagiellonia Białystok) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 2-4
lukasz44 (Lech Poznań) - DonKryst (Wisła Kraków) 3-1
Szymson (Korona Kielce) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 1-2
Milerinho (Widzew Łódź) - Boby (GKS Bełchatów) 3-1
stalowka84 (Górnik Zabrze) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 5-5
witu (Legia Warszawa) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 1-2
Ogryz (Warta Poznań) - Nalep (Polonia Warszawa) 4-3
Edi (Bogdanka Łęczna) - zibii75 (Podbeskidzie) 3-0

pomarańczowo- przedłużone

czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
- mecz będzie transmitowany LIVE, prosimy Was o ustalenie terminu z GooFym aby można uprzedzić ludzi o meczu

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują
odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde
ostrzeżenie.
Ogryz
34 kolejka
OgryzNalep

Screeny:

Strzelcy:
Klatt
Klatt
Klatt
A. Marciniak
----------------------------------------
Cani
Cani
Przybecki
Opis:
Na zakończenie rozgrywek w ekstraklasie udało się zwycięzyć piłkarzom Warty Poznań. Jednak ta wygrana nie daje nic piłkarzom Warty, bo i tak sezon zakończą na ostatnim miejscu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Marcin Klatt - Strzelec 3 goli dla gospodarzy.

Ferat
32 kolejka
FeratWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Rasiak
Rasiak
Kupisz
Jankowski
Abbott

Opis:
Ciekawe spotkanie z mala remontada Bialostoczczan, bohaterem po raz kolejny w tym sezonie tytan Rasiak.

Bohater spotkania:
Rasiak - po prostu byl.

Jason Bourne
33 kolejka
pieciaFerat

Screeny:

Strzelcy:
Mięciel
Saganowski
=========
Plizga
Plizga
Rasiak
Rasiak
M. Burkhardt

Opis:
Ostatnie 2 mecze przekonały mnie i były zarazem gwoździem do trumny, do tego że czas pożegnać się z ekstraklasą. Nigdy więcej takich poniżeń, polskich drużyn. Moje nerwy już tego nie wytrzymują. Cóż dograć te 2 spotkania i niech ktoś inny weźmie tę potęgę z Łodzi. Życzę powodzenia. Co do meczu, szkoda że Ferat nei wygrał 10-0, bo miał na to szanse. Może ktoś będzie potrafił grać tym mocarstwem.

Bohater spotkania:
antybohaterze po raz kolejni, potęgę Łodzi.

Ferat
34 kolejka
FeratNiceJoke

Screeny:
uzupelnie reszte po konsultacji z rywalem, nie zalaczyl mi fraps;/

Strzelcy:

Opis:
Ciekawe spotkanie, szkoda ze nie udalo mi sie wiecej ugrac na swoim hoscie, bo to mialo decydujacy wplyw na koncowy wynik, wreszcie koniec sezonu:) uff...

Bohater spotkania:

Milerinho
32 kolejka
Milerinhozibi75

Screeny:

Strzelcy:
Bruno Pinheiro
Liran Cohen
Oziebala

Opis:
W tym meczu przeważał Zibi i zasluzyl na wygrana chociazby za te kapitalna bramke w samo okno z okolo 30m. Lecz w ost min obudzili sie Widzewiacy i strzelili dwie bramki. Dzieki Zibi

Bohater spotkania:

Liran Cohen - Strzelec przepieknej bramki dla PBB.

##############################################################################

33 kolejka
Tomek93Milerinho

Screeny:

Strzelcy:
Okachi
Okachi
Dzalamidze
Mila

Opis:
Kapitalny mecz Widzewa ktory nie pozwolil na rozwiniecie skrzydel Slaskowi, wlasnie skrzydla rozwinal Widzew i konstuorwal co rusz swietne akcje ktore zagrażały bramce Wrocławian.

Bohater spotkania:
Prince Okachi -strzelec 2 bramek !

##############################################################################

34 kolejka
MilerinhoBoby1908

Screeny:

Strzelcy:
Budka
Okachi
Grzelczak
Buzala

Opis:
Dobry mecz na zakonczenie sezonu Widzewiakow ktorzy juz swietuja Mistrzostwo Polski !

Bohater spotkania:

Całą drużyna Widzewa !

WKS
33 kolejka
WKSRKSSzymson
Screeny:

Strzelcy:
Zielinski
Olszar

Opis:
Fajny i ciekawy zarazem meczyk. Obie drużyny miały swoje sytuacje jednak nic więcej nie wpadło. To był ostatni w tym sezonie mecz Chorzowian u siebie. Cóż, nie tak to sobie wyobrażałem. Myślałem, że pójdzie mi troche lepiej ale nie bez przypadku w lidze jak i w ekstraklasie zajmuje miejsca oznaczone w przedziale 10-13 . No nic, w następnym może będzie ciut więcej szczęscia oraz lepszy pomysł na gre i pokaże wraz z ekipą swój potencjał smile.gif . W każdym bądź razie dzięki za fajny meczyk smile.gif
Man of The Match
Brak
Nalep
33. kolejka
NalepStalówka

Screeny:

Strzelcy:
Cani
Gołebiewski
Zahorski
Jonczyk
Cani

Opis:
Bardzo wyrównany mecz, który lepiej zaczęli gospodarze. W 9' Edgar Cani wyprowadził Czarne Koszule na prowadzenie. Jednak piłkarze stołecznej drużyny nie cieszyli się długo z prowadzenia. W 35' Daniel Gołębiewski wyrównał na 1-1. Warto podkreślić, że katastrofalny błąd popełnił Sebastian Przyrowski, który minął się z piłką. Taki wynik utrzymał się do przerwy. Natomiast w drugiej odsłonie, a dokładniej w 59' Tomasz Zahorski urwał się obrońcom Polonii, minął słabo spisującego się dzisiaj Goalkeepera gospodarzy i uderzył piłkę do pustej bramki. Dziesięć minut później Adam Kokoszka chciał przerzucić piłkę na lewą stronę do Tomasza Brzyskiego. Jednak zrobił to tak niefortunnie, że ta wylądowała pod nogami Jonczyka, a ten pomknął pod bramkę Przyrowskiego i nie dał mu szans pokonując go z najbliższej odległości. W doliczonym czasie gry Cani strzelił bramkę kontaktową, ale nawet to nie wystarczyło do zdobycia jakichkolwiek punktów. Mecz na remis, ale z takimi błędami Polonii, Górnik wygrał zasłużenie. Dzięki za mecz smile.gif

Bohater spotkania:
Edgar Cani - na pocieszenie, za 2 bramki smile.gif

zibii75
33. kolejka
zibii75Witu

Screeny:

Strzelcy:

Ljuboja
Ljuboja
Manu
Kucharczyk

Patejuk
Patejuk

Opis:
Screny pomeczowe nie pokrywają się z wynikiem, w 1 meczu wywaliło mnie z serwa po 15 min gry zaś po dograniu meczu Fraps zapisał mi tylko statystyki no i lipa.

Ostatni mecz i na pożegnanie z ligą znowu plecy, bezdyskusyjna wygrana piłkarzy z Warszawy, którzy pokazali gdzie jest miejsce w tym sezonie Janosików, kompletny brak możliwości rozgrywania piłki w tym meczu, szybkość, siła fizyczna jak i wyszkolenie techniczne całkowicie przemawiało na stronę Legionistów a gracze z Podbeskidzia wyglądali przy nich jak dzieci pozbierane z placu szkolnego. Można tylko się cieszyć z 2 goli a jeden z nich to ozdoba spotkania. 4:2 to i tak mała porażka patrząc na staty zespołów. Dzięki za mecze i mam nadzieję, iż w następnej edycji szczęście dopisze podczas losowania, poprzedni sezon ŁKS teraz Podbeskidzie jak to się mówi do trzech razy sztuka Dzięki jeszcze raz za sezon Panowie i do Następnego.
Patejuk Gol: http://www.youtube.com/watch?v=sVdOlMRQEe8...e=youtube_gdata

Bohater spotkania:
Ljuboja który wkręcał zawodników Podbeskidzia po pas w trawę smile.gif

lukasz44
34 kolejka
lukasz44DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Murawski
Stilic
Genkov

Opis:
Mega zmotywowany podszedłem do tego spotkania. Wiedziałem że plamę za pierwszą rundę trzeba zmazać i zagrać na 110% możliwości. Zdyscyplinowanie w obronie, skutecznie w ataku taki miałem plan i udało się go zrealizować.
Wynik 3-1 zasłużony i bardzo cieszy. Walka o trzecie miejsce trwa i Lech na pewno łatwo się nie podda.
Dzięki Don za fajny meczyk ,powo dalej.

Bohater spotkania:

Rafał Murawski - lider Lecha
lukasz44
32 kolejka
lukasz44Tomek93

Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Ubiparip
Slusarski
Murawski
Tonev

Opis:
Zasłużona wygrana Lecha, pierwsza połowa rozstrzygnęła mecz. Świetne zawody duetu Stilić-Ubiparip.
Dzięki, powo dalej.

Bohater spotkania:
Vojo Ubiparip
Witu
32 kolejka
WituOgryz

Screeny:

Strzelcy:
Hubnik

Klatt

Opis:
Fatalny mecz Legii i sprawiedliwy wynik, brawa dla Ogryza który pokazał, że taka Warta potrafi sprawić niespodziankę. Dzięki za mecz

Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnił

34 kolejka
WituTomek

Screeny:

Strzelcy:
Ljuboja

Kazmierczak
M. Gancarczyk
Opis:
Kolejny słaby mecz i niestety zasłużona porażka, Śląsk pokazał lepszy futbol w tym meczu od Legii. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:
Marek Gancarczyk - Bardzo dużo problemów sprawiał moim defensorom

stalowka84
32 kolejka
Stalowka84Edi

Screeny:

Strzelcy:
Jhonatan
Nildo

Opis:

Słabe spotkanie w wykonaniu gospodarzy co skrzępnie wykorzystali goście wyworząc z Zabrza pałną pulę. W poczynaniach gospodarzy sporo było niedokładności i niecelnych zagrań natomiast goście grali uważnie i wyprowadzali groźne kontry. Dzięki za meczyk.
Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnł

34 kolejka
Stalowka84WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Nakoulma
Nakoulma
Thomik
Zahorski
samobój
Piech
Piech
Janoszka
R.Grzelak
Jankowski

Opis:

Dziwne spotkanie. Prowadzenie gospodarzy goście odpowiadali. Przewaga jednego zawodnika dla Górnika goście remisują i wywożą z Zabrza 1 punkt. Dzięki za meczyk powodzenia.
Bohater spotkania:
Obie ekipy zagrały dobre zawody

lukasz44
33 kolejka
Boby1908lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
Marcin Zewłakow
Marcin Zewłakow

Opis:
Dwa podania pod nogi piłkarzy z Bełchatowa i mamy po meczu. Szkoda tych kiksów bo mecz był na luzie do wygrania a tak przy stanie 2-0 nawet nie próbowałem jakoś mocniej gonić bo i tak ten mecz nie miał większego znaczenia. Dzięki, powo dalej.

Bohater spotkania:

Marcin Żewłakow
Szymson
32 kolejka
SzymsonNalep

Screeny:

Strzelcy:
Korzym x2

Cani
Przybecki
Bruno
Sikorski

Opis:
Udany rewanż Czarnych koszul,za pierwsze spotkanie,byli zdecydowanie lepsi i w pełni zasługiwali na te 3 punkty;)Nie miałem nic dopowiedzenia,gratuluje wygranej,powodzenia

Bohater spotkania:
Cała drużyna Polonii

34 kolejka
Szymsonpiecia1990

Screeny:

Strzelcy:
Zieliński

Mięciel
Smoliński

Opis:
Cóż z przebiegu całego spotkania to sądze że rywal powinien cieszyć się z remisu,a dzięki szczęściu zgarnia całą pule,dałem się złpać na kontry i przegrałem który był spokojnie do wygrania,ale tak już bywa,gratki,powodzenia

Bohater spotkania:
Nikt

donkryst
33 kolejka
DonKrystWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Melikson

Opis:
Dobre, wyrównane spotkanie. Sporo okazji z jednej jak i drugiej strony, jednak w kluczowych momentach umiejętnościami wykazywali się Pareiko i Kaczmarek. Dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Nikt szczególny.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.