33. kolejka
JustMe1987

niCejOke
Screeny:

Strzelcy:
A. R. Traore
Wilczek
Wilczek
Rachwał
Galkevicius
Opis:
Meczacy styl przeciwnika w drugim meczu z rzedu (grane po spotkaniu w ml) dal sie we znaki. Nawiazywalem jeszcze walke do momentu kiedy moje trio z przodu bylo w komplecie ale po dwoch brutalnych faulach zostalem pozbawiony argumentow w ataku a niCejOke dopelnil formalnosci i wywiozl 3. punkty.
Bohater spotkania:

@=>Kamil WILCZEK
Zmienil kontuzjowanego Mouhamadou Traore i zaliczyl wejscie smoka zdobywajac 2. gole i znacznie przyczyniajac sie do zwyciestwa Lubinian!
JustMe1987

niCejOkeScreeny:

Strzelcy:
A. R. Traore
Wilczek
Wilczek
Rachwał
Galkevicius
Opis:
Meczacy styl przeciwnika w drugim meczu z rzedu (grane po spotkaniu w ml) dal sie we znaki. Nawiazywalem jeszcze walke do momentu kiedy moje trio z przodu bylo w komplecie ale po dwoch brutalnych faulach zostalem pozbawiony argumentow w ataku a niCejOke dopelnil formalnosci i wywiozl 3. punkty.
Bohater spotkania:

@=>Kamil WILCZEK
Zmienil kontuzjowanego Mouhamadou Traore i zaliczyl wejscie smoka zdobywajac 2. gole i znacznie przyczyniajac sie do zwyciestwa Lubinian!
_ _ _
29. kolejka
JustMe1987

WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
A. R. Traore
A. R. Traore
Jankowski
Grzyb
Opis:
Sprawiedliwy remis jak wynika ze statystyk. W tym meczu bylo wszystko ladne gole fatalne pudla i mnostwo dobrej energii z obu stron.
Bohater spotkania:

@=>Abdou Razack TRAORÉ
Czarna perla zespolu z Trojmiasta znowu pieknie blyszczy
!
JustMe1987

WKSRKSScreeny:

Strzelcy:
A. R. Traore
A. R. Traore
Jankowski
Grzyb
Opis:
Sprawiedliwy remis jak wynika ze statystyk. W tym meczu bylo wszystko ladne gole fatalne pudla i mnostwo dobrej energii z obu stron.
Bohater spotkania:

@=>Abdou Razack TRAORÉ
Czarna perla zespolu z Trojmiasta znowu pieknie blyszczy
_ _ _
31. kolejka
JustMe1987

piecia1990
Screeny:

Strzelcy:
A. R. Traore
A. R. Traore
Kłus
Tadic
Opis:
Mecz zagrany na totalnym luzaku z przesympatycznym rywalem i efektem 2 kapitalne popisy "Czarnej Perły" oraz jakis tam farfocel Tadicia. Rywal pare groznych konterek przeprowadzil ale pilka cos mu sie nie chciala wtoczyc do siatki.
Dzieki za fajny klimacik.
Bohater spotkania:

@=>Abdou Razack TRAORÉ
Co ten gosciu ogarnia to ja nie ogarniam! Swienty zawodnik i szkoda ze sezon dobiega juz konca bo czuje z nim chemie!
JustMe1987

piecia1990Screeny:

Strzelcy:
A. R. Traore
A. R. Traore
Kłus
Tadic
Opis:
Mecz zagrany na totalnym luzaku z przesympatycznym rywalem i efektem 2 kapitalne popisy "Czarnej Perły" oraz jakis tam farfocel Tadicia. Rywal pare groznych konterek przeprowadzil ale pilka cos mu sie nie chciala wtoczyc do siatki.
Dzieki za fajny klimacik.
Bohater spotkania:

@=>Abdou Razack TRAORÉ
Co ten gosciu ogarnia to ja nie ogarniam! Swienty zawodnik i szkoda ze sezon dobiega juz konca bo czuje z nim chemie!