Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 | 27.01 - 05.02 | kolejki 4-7
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

Kolejka 4
Milerinho (Widzew Łódź) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 8-1
stalowka84 (Górnik Zabrze) - Szymson (Korona Kielce) 5-1
witu (Legia Warszawa) - lukasz44 (Lech Poznań) 2-1
Ogryz (Warta Poznań) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 1-2
Edi (Bogdanka Łęczna) - Wolrid (Cracovia Kraków) 1-3
zibii75 (Podbeskidzie) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 2-3
Nalep (Polonia Warszawa) - DonKryst (Wisła Kraków) 0-2
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 2-1
WKSRKS (Ruch Chorzów) - Boby (GKS Bełchatów) 3-4

Kolejka 5
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 0-3
Milerinho (Widzew Łódź) - witu (Legia Warszawa) 4-2
Szymson (Korona Kielce) - Ogryz (Warta Poznań) 1-3
lukasz44 (Lech Poznań) - Edi (Bogdanka Łęczna) 2-2
Ferat (Jagiellonia Białystok) - zibii75 (Podbeskidzie) 2-3
Wolrid (Cracovia Kraków) - Nalep (Polonia Warszawa) 3-1
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 5-2
DonKryst (Wisła Kraków) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 2-2
piecia1990 (ŁKS Łódź) - Boby (GKS Bełchatów) 2-1

Kolejka 6
witu (Legia Warszawa) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 1-4
Ogryz (Warta Poznań) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 0-1
Edi (Bogdanka Łęczna) - Milerinho (Widzew Łódź) 1-3
zibii75 (Podbeskidzie) - Szymson (Korona Kielce) 2-0
Nalep (Polonia Warszawa) - lukasz44 (Lech Poznań) 2-4
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 2-1
WKSRKS (Ruch Chorzów) - Wolrid (Cracovia Kraków) 6-3
Boby (GKS Bełchatów) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 7-4
piecia1990 (ŁKS Łódź) - DonKryst (Wisła Kraków) 2-1

Kolejka 7
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - Ogryz (Warta Poznań) 5-2
witu (Legia Warszawa) - Edi (Bogdanka Łęczna) 0-2
stalowka84 (Górnik Zabrze) - zibii75 (Podbeskidzie) 2-2

Milerinho (Widzew Łódź) - Nalep (Polonia Warszawa) 7-3
Szymson (Korona Kielce) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 1-2
lukasz44 (Lech Poznań) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 4-1
Ferat (Jagiellonia Białystok) - Boby (GKS Bełchatów) 2-3
Wolrid (Cracovia Kraków) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 5-4
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - DonKryst (Wisła Kraków) 1-2

pomarańczowo- przedłużone

czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują
odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde
ostrzeżenie.
Ferat
7 kolejka
FeratBoby

Screeny:

Strzelcy:
Marcin Zewłakow
Nowosielski
Plizga
Plizga
samobój

Opis:
Wyrównany, zacięty mecz ze stosunkowo niewielką liczbą stuprocentowych sytuacji.

Bohater spotkania:
Dawid Plizga - zdecydowanie najbardziej aktywny, ofensywny gracz Jagi.

WKS
4 kolejka
WKSRKSBoby
Screeny:

Strzelcy:
Kosowski
Buzała
Zbozien
Marcin Zewłakow
Olszar
Olszar
Abbott

Opis:
Dobra piłka Ruchu. Pokazali klase i stworzyli fajne widowisko. Na pewno na wyróżnienie zasługuje Olszar który rozegrał fenomenalny mecz. Jestem dumny z własnej drużyny. Brawo chłopaki.

Man of the match:

lukasz44
5 kolejka
lukasz44Edi092

Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Slusarski
Mitaszka
Paluchowski

Opis:
Bardzo ale to bardzo wyrównane spotkanie. W Lechu wystąpić nie mógł ani Rundev ani Stilić a więc największe gwiazdy siedziały na ławie. Mecz był bardzo otwarty, najpierw 1-0, potem 1-1, 1-2 i na końcu 2-2 po golu Ślusarskiego.
Setkę w ostatnich minutach miał Ubiparip ale zmaścił to biggrin.gif Warte uwagi dwa ładne gole, najpierw Ubiparip w okienko sprzed pola karnego potem Mitaszka również po bardzo mocnym strzale pod poprzeczkę.
Brawa dla Ediego, bo wyciska maks z tego klubu i nie płacze że jest słaby smile.gif Powodzenia w lidze i do rewanżu bo będzie ciekawy smile.gif

Bohater spotkania:

Ubiparip - ładny gol sprzed pola karnego, szkoda że zmarnował setkę przy stanie 2-2
WKS
6 kolejka
WKSRKSWolrid
Screeny:
Kurcze... robiłem robiłem skriny wchodze w folder i nic nie ma ; /

Strzelcy:
Olszar
Olszar
Olszar
Olszar
Piech
Piech
Dudzic
Dudzic
Dudzic

Opis:
To było show trzech napastników. Niesamowita golleada wyszła obu drużynom i w sumie wpadło 9 bramek. Wynik nie oddaje gry "Lajkoników" którzy raz po raz atakowali bramkę za sprawą Dudzica lub Niedzielana. Z drugiej strony, fantastyczne Show stworzyli Arek Piech i Sebek Olszar. Wystarczy dobra taktyka i coś jednak przynosi efekty. Tylko szkoda, że tak późno. Mam nadzieje, że i mojemu przyjacielowi na ławce trenerskiej Cracovii sie powiedzie. Bo gramy nieźle i tworzymy fajne mecze ale niestety obaj gdzieś gubimy punkty...głupio gubimy punkty. Wielkie dzięki za mecz.

Man of the match:

Myslę,że mimo wszystko Olszar za te 4 bramki.
JustMe1987
7. kolejka
JustMe1987Ogryz

Screeny:

Strzelcy:

A. R. Traore
A. R. Traore
A. R. Traore
A. R. Traore
Pietrowski
Ujek
Sasin

Opis:

Zacznijmy od tego ze Gdansk to twierdza: 3. mecz - 3. komplet oczek! Druga rzecz - wyjazdy to totalna masakra. Chlopaki bez wsparcia kibicow sa jak dzieci we mgle i tak wlasnie zostali rozniesieni przez Lecha i rozszarpani przez Widzew.
Traore 4. bramki i 1. asysta. Gdybym nie widzial na wlasne oczy ze ten chlopak jest czarny to przysiaglbym ze jest zloty! Kolejna sprawa. Mam podejrzenia ze chlopaki z obrony cos biora xD Najpierw w meczu z Lechem Deleu strzelil piekne okno.. szkoda ze do wlasnej bramki. Teraz bramkarz Małkowski dwukrotnie narzucał pilke Ujkowi wprost na noge z ktorych jedna proba okazala sie udana.. dla Warty ktora strzelila gola. Co do Ogryza to szanuje trenera. Gra dobry taktycznie football. Jesli da rade wymyslec lepszy pomysl na obrone to bedzie ladnie zabieral punkty. Tak czy inaczej powodzenia i do rewnazu a i Ogryz!: Pozdrow Pania prezes ode mnie:*

Bohater spotkania:

@=> Abdou Razack TRAORÉ

Traore show! Mial nie grac na szpicy ale wirus dopadl Tadicia i Razack ktory go zastapil postanowil dac do zrozumienia trenerowi ze komu innemu nalezy sie miejsce srodkowego napastnika!

Milerinho
4 kolejka
MilerinhoJustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Okachi
Okachi
Okachi
Grzelczak
Grzelczak
Dzalamidze
Dzalamidze
Dzalamidze

A. R. Traore

Opis:
Bardzo szybki mecz w ktorym obrona Widzewa dobrze kasowala kolejne akcje Lechii i znowu udaje sie strzelic 8 bramek w meczu pilkarzom Widzewa.
DObrze dysponowana obrona ktora kasowala raz po raz ataki Lechii umozliwiala szybkie kontry widzewiakom co dalo wysokie zwyciestwo. Dzieki za mecz powodzenia dalej smile.gif

Man of the match:

- Cała drużyna Widzewa ktora byla w swietnej formie tego dnia smile.gif

Tomek93
4 kolejka
Tomek93Piecia1990

Screeny:

Strzelcy:
Mila
Cwielong
Saganowski

Opis:
Mecz przebiegał spokojnie i po mojej myśli do 65 minuty, wtedy to Saganowski w "cudowny" sposób przeszedł Celebana i strzelił tuż obok Kelemena i od razu zrobiła się nerwówka. Przy niemałym szczęściu dowiozłem to 2:1. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Mila - bez niego nie ma komu rozegrać piłki.

Ogryz
4 kolejka
OgryzFerat
Screeny:

Strzelcy:
Scherfchen
-------------------------------
Rasiak
Plizga
Opis:
Po dobrym starcie sezonu i 2 zwycięstwach Warty nad Ruchem Chorzówem i ŁKS-em Łódź przyszły 2 porażki najpierw z Gdańską Lechia, a teraz z Jagiellonia Białystok. Bardzo pechowy mecz dla Warty ponieważ to pilkarze z Poznania byli lepszą drużyna i nie zasłużyli w tym meczu na porażkę. 1 połowa to dominacja Warty bardzo mądra gra i niestety słaba skuteczność. Jednak tuż przed przerwą udało się zdobyć bramke Scherfchen sprytnym strzałem nad Krzysztofem Baranem dał prowadzenie Warcie. W 1 połowie goście oddali 2 strzały w tym 1 celny co pokazuje kto dominował w tej połwie na boisku. Po przerwie szybkie 2 bramki Jagielloni najpierw Rasiak strzelił obok Szamotulskiego, a 5 minut później Jagiellonie na prowadzenie wyprowadził Plizga. Po tych golach znowu zaatakowała Warta, ale nic nie chciało wpaść. W ostatnich minutach meczu szok na trybunach wszyscy kibice widzą piłkę w siatce, a obrońcy Jagielloni w nie wiadomy sposób wybijają piłkę z lini bramkowej. I niestety to Jagiellonia wygrywa to spotkanie 2-1 i to ona zdobywa pierwsze 3 punkty w tym sezonie. Bardzo szkoda porażki, bo Warta nie była drużyną słabszą i nie zasłużyła na porażke w tym meczu, ale niestety taki jest Futbol. Mam nadzieje, że w rewanżu będe miał więcej szczęscia. Dzięki za mecz i powodzenia dalej Ferat.
Bohater spotkania:
Krzysztof Baran - Dobra postawa w bramce Jagielloni. Cięzko było coś strzelić.

Witu
6 kolejka
WituJustMe

Screeny:

Strzelcy:
Kucharczyk
Lukjanovs
Lukjanovs
Lukjanovs
Lukjanovs

Opis:
Mecz, który dla przeciętnego kibica nie byłby straconym czasem, dużo akcji, bramek i emocji. Co prawda w I połowie nie było bramek, ale raz po raz doskonałe okazje marnowali czy to Benson czy to Kucharczyk. Kluczowym momentem dla losów spotkania okazało się wpuszczenie przez trenera Lechii Lukjanovsa i o ile na jego pierwsze trafienie klub ze stolicy odpowiedział trafieniem Kucharczyk, o tyle na następne gole nie byli już wstanie piłkarze Legii odpowiedzieć i skończyło się na wyniki 1 : 4. Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:
Ivans Lukjanovs

Strzelił 4 gole dla Lechii
Wolrid
7 kolejka
Wolridpiecia

Screeny:

Strzelcy:
Suvorov
Mieciel
Szeliga
Mieciel
Paweł Golański
Dudzic
Smolinski
Dudzic

Opis:
Po tylu porażkach na sam początek, na samą myśl o Cracovii robi mi się nie dobrze. W 7 kolejce, nadeszło przełamanie i udało mi się wygrać po ciężkim boju. Pierwsz[code][/code]a połowa należała do "czerwony pasów", słaba skuteczność Niedzielana przyczyniał się do tego że piłkarze do szatni schodzili z wynikiem 2 : 2. W drugiem połowie ŁKS, postanowił ruszyć do ataku i wyszedł na prowadzenie 2 : 3. Od tamtej pory bramki padały, jedna z drugą. Gdy już się wydawało, że mecz zakończy się remisem Suvorov wraz z Dudziciem przeprowadzili dwójkową akcje i ten drugi strzelił na 5 : 4. Dzięki za mecz, i większej skuteczności w następnych meczach smile.gif

Bohater spotkania:
Barłomiej Dudzic, Suvorov, Mięciel...

Miałem wielki dylemat komu przyznać tą nagrodę, dlatego postanowiłem pójść na kompromis i dać ją tej trójce.
Witu
7 kolejka
WituEdi

Screeny:

Strzelcy:
Nildo
Nildo

Opis:
Powoli zaczynam sobie zadawać pytanie co się z tą Legią dzieje... już w meczu z Bełchatowianami nic nie szło, ale uratował mnie błąd bramkarza GKS'u z Lechią fatalna druga połowa no z Bogdanką po prostu jakby brak wiary piłkarzy Legii w pokonanie Bogdanki... w całym meczu oddany ledwie 1 strzał celny... i przy takiej skuteczności nie można liczyć na pozytywny wynik, Bogdanka zasłużyła na zwycięstwo, bo po prostu lepiej zagrała. Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:
Nildo

Strzelca dwóch goli które zadecydowały o zwycięstwie Bogdanki

JustMe1987
5. kolejka
JustMe1987stalówka84

Screeny:

Strzelcy:

Nakoulma
Nakoulma
Nakoulma

Opis:

Twierdza Gdańsk zdobyta! Taki jest pes myslalem ze polegne z kretesem w Warszawie a udalo sie odniesc okazale zwyciestwo. Natomiast na przyjazd Gornika Zabrze zmotywowany bylem umiarkowanie bo przeciez gram u siebie. Takie myslenie sprawilo ze skoncetrowany rywal wypunktowal mnie za przeproszeniem bez mydla. Niemoc strzelecka mojego bloku ofensywna wolala o pomste do nieba. Moje zle decyzje przeplatane z kiepskim wykonaniem moich podpiecznych daly zerowych efekt bramkowy. Rywal dzielnie wychodzil z kontrami ktore byly bardzo grozne a Nakoulma nie marnowal sytuacji ktore stwarzali mu partnerzy. Gratulacje dla rywala ktor zagral dobre spotkanie chociaz nie bez znaczenia byla tez spora doza szczescia ktore mu dzis dopisalo.

PS.

Wiecie moze co mozna zrobic aby komputer podczas pressingu nie wykaszal zawodnikow bez mojej zgody? To naprawde nieprzyjemne kiedy robi sie bardzo wiele zeby grac fair a takie faule popelnia mi ktos z moich zupelnie bez mojej intecji. Pozostawia to spory niesmak u rywala ktory moze mnie podejrzewac o celowosc.. Jesli ktos ma jakies rady to chetnie przyjme je na gg.

Bohater spotkania:

@=> Prejuce NAKOULMA

Zupelnie nie dziwi mnie fakt ze tym napastnikiem interesuja sie silniejsze zespoly naszej ekstraklasy. Przebojowy, dynamiczny z niezlym wykonczeniem. Swietny wystep!

zibii75
6 kolejka
zibii75Szymson

Screeny:

Strzelcy:
Krol
swojak= Malarczyk

Opis:
Pierwsza połowa wyrównana i wynik 0: 0, po przerwie miałem na myśli dowiezienie tego wyniku do końca jednak w małym zamieszaniu zawodnik Korony pakuje piłkę do swojej bramki i Janosiki wychodzą na prowadzenie. Zmiana ustawienia trenera Korony na bardziej ofensywną to tylko woda na młyn piłkarzom Podbeskidzia, którzy raz po raz przejmowali piłkę w środku pola i groźnie kontrowali. Wynik ustala po żucie rożnym Krzysztof Król wbijając futbolówkę do siatki z 12 metra, mecz zakończony wynikiem 2;0.
DZIĘKI ZA MECZ I POWO DALEJ.

iDZIE, iDZIE, PODBESKIEDZIE!!!!!
Bohater spotkania:

Jason Bourne
5 kolejka
Piecia1990Boby

Screeny:

Strzelcy:
Saganowski
Samobój

D. Nowak

Opis:
Sensacja w Łodzi. Kto by się tego spodziewał!? Outsiderzy ligi pokonują na własnym stadionie pretendentów do mistrzostwa 2-1. Lepiej zaprezentowali się oczywiście piłkarze bełchatowa, jednak mądra gra gospodarzy i skuteczność pozwoliły im wygrać. Pierwsze zwycięstwo i to z kim!? Sensacja w 5 kolejki stałą się faktem. Piłkarze Łodzi zagali 4-4-2 - jednak z 2 pivotami. A więc nawet nie była to super defensywna taktyka. Byli skrzydłowi, 2 napastników, jednak indywidualne krycie przesądziło o tym, że żadna z gwiazd Bobiego nie potrafiła przebić się przez moich piłkarzy. Dzieki Boby.
Bohater spotkania:
Boguś Wyparło- bronił wszystko,
gdyby nie on, wynik byłby inny.
Wolrid
5 kolejka
WolridNalep

Screeny:

Strzelcy:
Boljevic
Niedzielan
Wszolek
Ntibazonkiza

Opis:
Jak na Polską ligę mecz stał na wysokim poziomie. Dużo efektownych akcji, strzałów na bramkę, parad bramkarzy. I połowa należała dla gospodarzy, prowadzenie 2 : 0 umożliwiło spokojną grę w drugiej części spotkania. Druga połowa to ataki z bramki do bramki. Dzięki za mecz, i powodzenia.

Bohater spotkania:

Ntibazonkiza - Wspaniały mecz tego zawodnika, cały czas w natarciu. Zaliczył asystę i jedną z bramek.

niCejOke
5. kolejka
niCejOkeTomek93

Screeny:

Strzelcy:
M.Traore
M.Traore
Galkevicius
Galkevicius
Abwo

Voskamp
Voskamp

Opis:
Mecz ładny dla oka z obu stron. Zarówno Miedziowi jak i goście z Wrocławia grali piłką co dało wiele okazji. Pierwsza połowa należała do gości ale za to druga to pełna dominacja miejscowych. Dzięki za mecz powo dalej.
Mecz rozegrany na hoscie Tomka gdyż ja mam linuxa i z niektórymi jest problem z połaczeniem żebym ja udostępniał...

Bohater spotkania:
M.Traore

Strzelec dwóch bardzo ważnych bramek !

Boby1908
6 kolejka
Boby1908Nicejoke

Screeny:

Strzelcy:
Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Dawid Nowak
Sernas
Sernas
Galkevicius
Galkevicius

Opis:
Mecz prowadzony w szybkim tempie.Duża ilośc goli i zwycięstwo , które cieszy.Dzięki i do rewanżu.

Bohater spotkania:
Marcin Żewłakow

Tomek93
6 kolejka
Tomek93Ferat

Screeny:

Strzelcy:
Omar Diaz
Cwielong
Cetkovic

Opis:
Masa błędów po jednej jak i po drugiej stronie, kupa strat, niedokładnych podań i trochę więcej szczęścia dla mnie. Mecz na remis, ale to ja go wygrywam. Dzięki i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Kelemen nieźle bronił

niCejOke
7 kolejka
nicejokeDonkryst

Screeny:

Strzelcy:
Pawłowski

Melikson
Melikson

Opis:
Mecz wyrównany nikt się szczególnie nie wyróżniał prócz Meliksona. To własnie on przechylił szale zwycięstwa na korzyść białej gwiazdy. Był nie do zatrzymania. Pozazdrośćic takiego gracza w druzynie. powo dalej

Bohater spotkania:
Melikson

Ogryz
6 kolejka
OgryzStalówka84
Screeny:

Strzelcy:
Gołębiewski
Opis:
Poczatek spotkania nie zaczął się po myśli piłkarzy z Poznania, bo już w 8 minucie Górnik objął prowadzenie po golu Gołębiewskiego jak się okazało później był to jedyny gol w tym meczu. Ogólnie mecz stal na słabym poziomie dużo nie dokładnych podań, dużo strat i nie udanych strzałów. Piłkarze Górnika powinni wygrać wyżej to spotkanie, ale dobrze w bramce Warty spisywał się Szamotulski i celność napastników gości stała na słabym poziomie. Piłkarze Warty mieli tak naprawdę jedną niezłą sytuacje, ale Ujek uderzył tylko w słupek. Bardzo cięzko sie grą tą ekipą, ale trudno. Walczymy dalej. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Daniel Gołębiewski - Jego gol w 8 minucie spotkania zapewnił 3 punkty Górnikowi.
zibii75
4. kolejka
zibii75niCejOke

Screeny:

Strzelcy:
M.Traore
M.Kowalczyk
Sarnas
Zaremba
Zaremba

Opis:

Jak tak ma wyglądać radosny futbol to ja dziękuje.

Nie będę się rozwodził na drobne..
GRATY POWO DALEJ!!!!

OGÓLNIE MECZ WYRÓWNANY Z MAŁYM PLUSEM KOLEGI

Bohater spotkania:

niCejOke
CYTAT(zibii75 @ Jan 29 2012, 15:19) *
Jak tak ma wyglądać radosny futbol to ja dziękuje.
Nie będę się rozwodził na drobne..
GRATY POWO DALEJ!!!!

OGÓLNIE MECZ WYRÓWNANY Z MAŁYM PLUSEM KOLEGI

Jeżeli możesz to rozwiń swoją wypowiedź bo bardzo mnie zaintrygowała proszę
donkryst
5 kolejka
DonKrystWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Małecki
Iliev
Piech
Piech

Opis:
Jeszcze długo przed spotkaniem czuć było smród, jaki do Krakowa przywieźli gracze Ruchu.
Spotkanie stało na dobrym poziomie, mecz był żywy, wyrównany, mieliśmy swoje szanse na wygraną, ale zawodziła skuteczność, zwłaszcza Abbotta, który zmarnował 23902% sytuację pod koniec. Ale w sumie co się dziwić, w końcu Chorzów. Dzięki i powo dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Nikt szczególny

lukasz44
7 kolejka
lukasz44WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Ubiparip
Ubiparip
Ubiparip
Jankowski

Opis:
Spotkanie zapowiadało się bardzo ciekawie. Lech pokazał się już kilka razy z dobrej strony, Ruch zaś dopiero zaczyna się rozpędzać. Widać było od początku że Poznaniacy chcieli pokazać kto rządzi i było to widać na boisku. Ubiparip bezsprzecznie gwiazdą meczu, obojętnie czy to lewa, prawa noga czy też głowa To jest napastnik kompletny.
Wygrał zespół lepszy, Ruch nie miał argumentów i dlatego wynik jest jaki jest. Szkoda że kolejny raz Rudnev bez formy, zagrał w zaledwie 1 meczu jak na razie.
Dzięki WKS i do rewanżu w Chorzowie, gdzie na pewno będzie dużo ciężej.

Bohater spotkania:

Vojo Ubiparip - król Poznania, bez dwóch zdań
Jason Bourne
6 kolejka
Piecia1990DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Genkov

Saganowski
Szałachowski

Opis:
Mecz rozgrywany w 2 polowach osobno. Brak screenó z powodu lagów, dlatego po 1 połowie był wynik 0-0. Zaczęliśmy mecz, ale były takie lagi, don kryst strzelił 2 gole, jednak w trakcie lagów. Dograliśmy drugą połowę, w któej padł wynik 2-1. Dzięki Don, jesteś .... Specyficzny, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Z takimi zawodnikami przyjemnie się gra.

Bohater spotkania:
DonKryst & Piecia. Dwoje bohaterów tego wieczoru.

PS Brak Screenów przez lagi.
stalowka84
7 kolejka
Stalowka84zibii75

Screeny:

Strzelcy:
Golebiewski
Golebiewski
Ziajka
Cieslinski

Opis:

Ciekawe widowisko stworzyły obudwie jedenastki, sporo ciekawych akcji i ładnych strzałów. Muszę szczerze przyznać iż to goście prezentowali się w tym spotkaniu lepiej i to oni byli bliżej wywiezienia z Zabrza pełnej puli. Ostatecznie obydwie jedenastki podzieliły się punktami. Takie spotkania można grac cały czas, sporo boiskowej walki urozmaiconej gry, tak powinny wyglądać wszystkie meczyki. Dzięki za meczyk i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Myślę iż nie będę w błędzie jęśli miano MVP meczu przyznam całej ekipie gości.

zibii75
Dzięki za meczyk i do rew. Mam nadzieje że w rew zmienie stadion smile.gif
Powodzenia w lidze Stalowy!!!
Edi092
4 kolejka
EdiWolrid

Screeny:
niestety brak wcieło mi fotki albo ich w ogóle nie zrobiło.

Strzelcy:
Dudzic
Dudzic
Dudzic
Nildo

Opis:
Spotkanie które obfitowało w dogodne sytuacje i ładne parady bramkarzy. Wygrała drużyna która zachowała wiecej zimnej krwi pod bramka.Zaslużona wygrana gości.dzięki i do rewanżu smile.gif

Bohater spotkania:

Dudzić strzelec trzech bramek
Milerinho
4 kolejka
MilerinhoWitu
Screeny:

Strzelcy:
Oziebała
Budka
Dzamalidze
Dudu Paraiba

Kucharczyk
Manu

Opis:
Swietna gra calego zespolu Widzewa, rownie dobra Legii lecz to Widzew byl skuteczniejszy i ugral 3pkt z jedna z najmocniejszych ekip w lidze !

Man of the match:

- Ponownie caly zespol Widzewa pokazal na co ich stac gra zespolowa smile.gif

Szymson
5 kolejka
SzymsonOgryz

Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Vukovic

Kiercz(samobój)
Klatt
Scherfchen

Opis:
Mecz świetnierozpoczęła korna od pieknegogola Vukovica już w 1 minucie,długo prowadzeniem się nie nacieszyłem,bo w tylko sobie wiadomy sposób Kiercz wbił sobie tamkiego samobója że mi ręce opadły i szczerze mówiąc od tego momentu odechciało mi siegrać,boto ktorys kolejny taki samoboj w tym sezonie tych idiotów....przeciwnik w pełni zasługował na te 3 pkt,bo ja gralem kompletny piach,a on ciągle konsekwentnie atakowal i stwarzał sobie sytuacje.Dzieki za mecz i pwodzenia dalej

Bohater spotkania:
Cięzko mi wskazać

7 kolejka
SzymsonTomek93

Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Zieliński
Cetnarski
Ćwielong

Opis:
Kurcze powiem szczerze że nawet dobrze mi sie grało w tym spotkaniu,ale jak zwyjkle pech musiał mnie dopaść....Mecz bardzo wyrównany ,a moze i nawet lekką przewagą Korony,ale co ztego kiedy trafia siebłąd w końcówce i rywal wygrywa pogoluy w 90 minucie spotkania....Szkoda szkoda i jeszcze raz szkoda.Dzieki za mecz i pwodzenia dalej pozdro

Bohater spotkania:
Chyba Ćwielong za gola w ostatniej akcji meczu

Witu
4 kolejka
Witułukasz44

Screeny:

Strzelcy:
samobój
Ljuboja
Ślusarski
Opis:
1 połowa to lekka przewaga Legii i prowadzenie 2 : 0 po golach najpierw samobójczym Arboledy, który przeszkodził w interwencji Kotorowskiemu oraz golu Ljuboji. 2 połowa to bardziej ofensywna taktyka Kolejorza i lepsza gra udokumentowana jedną bramką Ślusarskiego natomiast Lgia starała się tylko kontrować. Dzięki za mecz i powo dalej
Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnił
Edi092
5 kolejka
EdiMiler

Screeny:

Strzelcy:
Dudu Paraiba
Nildo
Ceglarz
Ceglarz

Opis:
Dobry meczyk z akcjami ponad lige polska jak to z Milerem przystało,strzelanie rozpoczął Dudu który został idealnie obsłużony lobikiem nad obrońcą który nie wiedział co się dzieje. Prawdziwą setke zmarnował Paluchowski który został uruchominy świetnym zagraniem i praktycznie od połowy biegł sam na sam z GK gości jednak poniosła go nieco fantazja i lob który miał zakończyć sie bramka wylądował w rekawicach bramkarza. Dzięki za mecz smile.gif

Bohater spotkania:
Ceglarz strzelec dwóch bramek

Nalep
6. kolejka
NalepDonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Boguski
Genkov

Opis:
Mecz był nawet wyrównany. Jednak skuteczniejsi okazali się piłkarze krakowskiej Wisły. Piłkarze Białej Gwiazdy mieli trochę więcej sytuacji od zespołu ze stołecznej drużyny. Strzelili dwie bramki i zasłużenie pokonali Polonię.

Bohater spotkania:
Maor Melikson - ten zawodnik robił różnicę na boisku. Był nie do zatrzymania, a do tego obsłużył kolegów kilkoma dobrymi podaniami.

Milerinho
7 kolejka
MilerinhoNalep

Screeny:

Strzelcy:
Dzalamidze
Dzalamidze
Dzalamidze
Oziebala
Okachi
Okachi
Grzelczak

Jez
Sikorski
Przybecki

Opis:
Kapitalne zawody sporo swietnych akcji i ladnych bramek i to nie byl jeden z tych meczy jak to pisze "wksrks" ktore by odbebnic smile.gif w drugiej polowie przebudzenie ekipy Nalepa i robilo sie coraz ciekawiej lecz brako czasu zeby Polonia odrobila 4 bramki. Dzieki za mecz

Bohater spotkania:
Dzalamidze - fantastyczny mecz tego zawodnika i kilka swietnych akcji.

Nalep
6. kolejka
NalepŁukasz44

Screeny:
Tylko z drugiej połowy bo w przerwie nas rozłączyło (exe)

Strzelcy:
Przybecki
Cani
Kaminski
Rudnev
Ubiparip
Rudnev

Opis:
W pierwszej połowie totalna dominacja Polonii, która strzeliła dwie bramki. Natomiast w drugiej to Lech zdominował stołeczną drużynę i strzelił cztery bramki wygrywając to spotkanie. Na pewno był to wyrównany mecz.

Bohater spotkania:
Cała drużyna "Kolejorza".

stalowka84
4 kolejka
Stalowka84Szymson

Screeny:

Strzelcy:
Zahorski
samobój gości
Nakoulma
Nakoulma
Vukovic
G.Nowak

Opis:

Kolejnym przeciwnikiem z którym musiał się zmierzyć zabrzańsku Górnik, był zespół z Kielc czyli "złocisto-krwiści". Spotkanie świetnie rozpoczęli gospodarze, którzy już w 1 min za sprawą Zahorskiego i jego pięknej bomby wyszli na prowadzenie. W kolejnych minutach spotkania gospodarze powiekszali swoją przewagę na boisku, która została udokumentowana kolejnymi bramkami. Dzięki za meczyk powo dalej.
Bohater spotkania:
"prezes" Nakoulma. Starał się walczył groźnie strzelał, no i 2 razy ustrzelił.

Ferat
5 kolejka
FeratZibi75

Screeny:

Strzelcy:
Kupisz
Rasiak
Sikora
Sikora
Łatka

Opis:
Zasłużone zwycięstwo gości. Gra Jagiellonią jest dla mnie udreką, po raz kolejny żałuję, że zapisałem się do polskiej;/ Brawo Zibi, byłeś w tym meczu o klasę lepszy:)

Bohater spotkania:
Sikora - poprowadził Podbeskidzie do zwycięstwa.

KOD
AKTUALKA STRZELCOW I 1 POSTU
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.