Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Świata 2012 w piłce ręcznej.
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Orange_91
Witam. Ogląda ktoś może piłkę ręczną? Reprezentacja Polski w tej dyscyplinie to jedna z niewielu polskich reprezentacji, której nie musimy się wstydzić na wielkich imprezach. W przeciwieństwie do naszych kopaczy... Oglądacie mistrzostwa? Nie samym footballem człowiek żyję więc zapraszam do dyskusji na temat turnieju, który aktualnie jest rozgrywany w Serbii.
Jason Bourne
Oczywiście, że ogladamy smile.gif Nasi szczypiorniści to czołówka światowa, choć jest w neij naprawdę ścisk. Mam nadzieję, że jeśli już nie jest nam dane awansować to pokonajmy Niemców smile.gif. Nasza kadra jest osłabiona, jednak z Duńczykami pokazaliśmy na co nas naprawdę stać smile.gif. I ta główka Wenty biggrin.gif:D:D:D:biggrin.gif. Dzisiaj wygrywamy !!
lukasz44
Jasne że oglądamy smile.gif
Bynajmniej ja teraz jak jestem chory staram się oglądać nie tylko mecze Polskiej ekipy.

Dziś będzie bardzo ciekawa batalia, oby udało się wygrać.
Myślę że będzie to mecz na styk, i jedna albo dwie bramki w końcowym rozrachunku zdecydują.

W naszej ekipie strasznie spodobała mi się postawa Wicharego, widać że chłopina skromny i ogarnięty.
A i talent bramkarski na pewno ma i płakać za Szmalem nie musimy smile.gif
Świetnie prezentują się też Tkaczyk, Jurecki czy Bielecki.

Strasznie zawodzi Francja, jak Karabatić nie jest w mega gazie to i całej reprezentacji nie idzie... A szkoda bo naprawdę w poprzednich mistrzostwach grali świetną piłkę. Oby się obudzili smile.gif

Turniej jak na razie na bardzo wysokim poziomie i oby tak do końca bo jest co oglądać smile.gif

PLAN NA DZIŚ:
4 RUNDA
16:15 - POLSKA - SZWECJA
18:15 - DANIA - MACEDONIA
20:15 - SERBIA - NIEMCY
Orange_91
No dzisiaj musimy wygrać.xD Swoją drogą nie przypominam sobie kiedy my ostatnio graliśmy z Francją, coś na nią nie wpadamy. Tak samo na Hiszpanów. Za to na Niemców, Duńczyków, Norwegów czy Chorwatów to praktycznie co turniej. Szwedów musimy dzisiaj po prostu pokonać, aby zagrać w 1/2.
Orange_91
No co za mecz, odrobić 11 bramek to nie lada wyczyn. Wielkie brawa dla chłopaków za drugą połowę. Świetna druga połowa Jaszki i jakoś się udało. Szkoda tylko tych pierwszych 30 minut, bo zwycięstwo by się naprawdę przydało, ale dobry ten 1 pkt i szanse zachowane.
Stuart17
Jeśli wziąć pod uwagę 1 połowę to powinniśmy się cieszyć z remisu, ale jednak lekki niedosyt jest, bo byliśmy już tak blisko, ale co zrobić. Lepszy jeden punkt niż nic i gramy dalej o awans, choć już teraz nie można zaliczyć żadnej wpadki.
lukasz44
Dramatyczny mecz z Niemcami zakończony dość szczęśliwie, wielkie nadzieje co do Szwedów, którzy jednak nie mieli szans z tak grającymi Duńczykami... A szkoda tongue.gif
zibii75
Zadecydował poprzedni mecz, jeśli by Polska go wygrała to teraz była by radość. Jedne wiem, na awans w tym turnieju nie zasłużyliśmy.
Wiem wiem, co to była za pogoń w 2 meczach ale w 3 zabrakło i jeśli ma się wygrywać to właśnie te najważniejsze mecze !!!!
Orange_91
No cóż szkoda, że nasi chłopcy odpadli, ale turniej trwa. biggrin.gif Jakie są wasze typy na jutrzejszy finał?
czubinho
Ciekawe czy parkiet będzie się odklejać...
Jestem sercem za Danią, ale Serbia to gospodarz, a wiadomo jak ściany potrafią pomóc..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.