CYTAT(Nalep @ Jan 21 2012, 18:05)

Just, zazdroszczę Tobie. Lechia to moja ulubiona ekipa i chciałem ją zgarnąć. Ach te przyśpiewki itd... A tak to mam (bez urazy dla nikogo) Brudne Koszule

. Lechia jak na PESa ma niezły składzik z Traore w składzie, a reszta też niczego sobie. Co do bramkarzy to polecam Małkowskiego. W grze Pawłowski nie jest chyba od niego lepszy, a szkoda

Wierze Ci. Jestes z Gdanska wnioskujac po profilu wiec nie moglbys nie miec chrapki na swoj team. Co do hierarchii w druzynie to Malkowski Buchalik Pawlowski przy czym w 3. razem nie prezentuja takich umiejetnosci jak chocby "Mnich" z Warty Poznan

Razack faktycznie jest wyrozniajaca sie postacia ale liderami druzyny beda u mnie inni gracze. Mam jednak nadzieje ze Traore bedzie solidnie na nich pracowal. Nie wiem czy nie marnuje jego potencjalu nie wystawiajac go na szpicy ale zwyczajnie mam inny pomysl na druzyne. Generalnie da sie fajnie zagrac z przeciwnikiem ktory ma porownywalny badz slabszy team ale z topowymi ekipami naszej esy to bede sie musial napracowac zeby nie dziabnac od nich >5. bramek
CYTAT(Ogryz @ Jan 21 2012, 23:58)

Warta Poznań
Miałem 14 ekip do wylosowania, a trafiłem akurat na Warte jedna z 2 najsłabszych drużyn. No, ale trudno nie poddajemy się i będziemy walczyć. Zagrałem pare sparingów i po sparingach można być zadowolonym ponieważ wygrałem 1 mecz z Lechią Gdańsk 3-2 2 co prawda przegrałem 7-3. No i zremisowałem z Legią po karnych wygrałem, a 2 przegrałem 6-3. Atak naprawde fajny. Reiss - Ujek - Gajtkowski no i jest jeszcze na rezerwie słabszy Klatt i młody Bereszyński. Starzy wyjadacze ligowi, ale strzelać jeszcze potrafią jedyny minus to niestety są strasznie wolni wiadomo wiek swój robi. Pomoc na defensywnym Scherfen też bardzo doświadczony grajek. Jest również Sasin i Goliński. Najsłabszy punkt drużyny to niestety obrona mimo dużego wyboru obrona naprawde nie jest mocną stroną Warty i przy dobrych formach napastników rywali to naprawde może być cięzko przekonałem się o tym w meczu z Lechią. Tadic red 5 goli i Ljuboja 3 gole. Bramka to też stary wyga Szamotulski i Radliński. Ekipa ogólnie nie jest zła i mam nadzieje, że coś ugram nią i nie będe się musiał denerwować. Zobaczymy jak to będzie. Powodzenia wszystkim życze.

Ty juz mi takiej reklamy nie rob. Mecz mu wyszedl jakos wyjatkowo i pewnie to byl jednorazowy wyczyn

Ja w ramach rewanzu powiem ze u Ciebie Ujek to gosc do rany przyloz. Dasz rade namieszac imo.
Tymczasem Lechia przygotowujac sie do sezonu:
@=>Josip Tadić