Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2012 pc Czy ps 3 ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2012
ajax167
Chciałbym prosic o porade na jaka platforme kupic pesa 2012 na pc troche mi skacze na wyzszych wymaganiach i musilabym je troche obnizyc i mam dylemat . Czy pes na pc i ps 3 beda sie roznic i czy jest mozliwosc pobierania uaktualnien na ps 3 w czasie gry (tak jak na fifie ) ???
Bulldozer
Musisz brać pod uwagę, że PS3 jest w większości przypadków słabszym sprzętem niż PC. Na komputerze stacjonarnym możesz zagrać online z kim chcesz, a na PS3 o ile wiem nie ma lig online, etc.

Po za tym PES jest na tyle słabą graficznie grą, że nie obciąża w dużym stopniu komputera. Ja gram na minimalnych ustawieniach i nie czuję dużej różnicy do maksymalnych ustawień (no może, oprócz płynności działannia, która na low jest większa)

Wydaje mi się, że uaktualnienia można pobierać z poziomu gry, jeśli nie - zawsze można poszukać w PSN.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.