Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: This is Football Mod - World Cup 2014
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Wicker

Z ogromną HEX-Pomocą użytkownika UefaEuro2012 przy scoreboardach

Witajcie! Jako że już za chwile usłyszymy pierwszy gwizdek rozpoczynający oficjalnie MŚ 2014 w Brazylii mam przyjemność zaprezentować wam kolejną już wersję mojego dodatku This is Football. Krótko i na temat - co tym razem oferuje (Względem ostatniej wersji) :

- Składy, numery na koszulkach wszystkich 32 drużyn biorących udział w mistrzostwach
- Statystyki dla tych drużyn dokładnie odwzorowane na podstawie strony PSD
- Składy klubowe aktualne na dzień dzisiejszy (np. Fabregas w Chelsea z numerem 4) (12.06.2014) - jedyny mankament (znaczna ilosc nowych transferów nie ma swojego numeru na koszulce - dlatego mają na koszulce liczbę "1", mimo, że niektóre mogą być już znane)
- Dodano piłke do kitserver'a "Adidas Brazuca"
- Dodano stadion "Emirates Stadium" - podziękowania dla kolegów z Japonii (edytowany na wzór Amsterdam Arena)
- Stworzono 2 zupelnie nowe scoreboardy dla grafiki przygotowanej przeze mnie (całkowicie odmienne od standardowych) - Podziękowania raz jeszcze dla UefaEuro2012 za Edycje HEX (możliwe drobne błędy które staramy się wyeliminować - wypuszczamy ze względu na to, że mistrzostwa już się zaczynaja biggrin.gif, ewentualne poprawki beda w UPDATE)
- Dodano wiele nowych twarzy (Rakitic, Modric [z nową fryzurą], Januzaj, Courtois, Giroud, Diego Costa, Shaw i wiele innych]
- Stroje dla wszystkich reprezentacji biorących udział w MŚ 2014 (jedyny brak stroju Bramkarskiego dla Kostaryki, klubowe koszulki będą wypuszczane w postaci UPDATE)
- Drużyny klubowe, które wywalczyły awans do najwyższych klas rozgrywkowych (poza Trwającymi barażami we Włoszech i Hiszpanii) czyli : QPR, Burnley, Leicester City, Deportivo la Coruna, Eibar, Empoli, Palermo, Lens, Caen, Metz, FC Koln, Padeborn,

I wiele innych! By nie być gołosłownym poniżej pare screenów:

Screen 1
Screen 2
Screen 3
Screen 4
Screen 6
Screen 7
Screen 8
Screen 9
Screen 10

DOWNLOAD

INSTALACJA:
1. Po prostu brniemy dalej w okienkach po włączeniu setup.exe
2. Folder kitserver wrzucamy do folderu z grą i instalujemy go za pomocą pliku setup.exe
3. Plik KONAMI-WIN32WE8UOPT z folderu save wrzucamy do folderu SAVE/FOLDER1 (w folderze z grą)
El Polacco
Zapowiada się nieźle, nie myślałeś o zrobieniu czegoś takieg do PES5/WE9LE ?

Wicker
Ze względu na trwającą ligę jaką znam w PES4. postanowiłem zrobić coś takiego ze względu na sentyment rolleyes.gif Ale jeśli mielibyśmy robić jakiegoś patcha pod inne części, potrzebuje większą grupę ludzi, najlepiej z fachem w ręku biggrin.gif może ktoś z tego forum byłby zainteresowany, Jak napisałem w pierwszym poście jestem otwarty na propozycje i pomoc.
__SaNd1__
Swietnie mam nadzjeje ze dokonczysz go kompletnie do PES 4 - ki i moze by byly przyspiewki rolleyes.gif
Perlitto
Totalna masakra, ten patch jest zajebisty, gra sie swietnie, ale mimo wszystko nadal sadze, ze WE9LE jet lepsza symulacja... smile.gif
El Polacco
CYTAT(Perlitto @ Jun 27 2011, 02:05) *
Totalna masakra, ten patch jest zajebisty, gra sie swietnie, ale mimo wszystko nadal sadze, ze WE9LE jet lepsza symulacja... smile.gif

I dlatego warto pomyśleć nad świeżym patchem do tej części.
Wicker
Update w pierwszym poście smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.