Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 10.06 - 19.06 : kolejki 13-16
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Kolejka 13
BlueOle10 - Mlody08
snajper1929 - craxa93
Tsu - WKSRKS
Szymson - Tomek93
gapa - Ferat
stalowka - Donkryst
dj_adriano - Borozdw
Czubinho - lukasz44

Kolejka 14
Prince - BlueOle10
craxa93 - Mlody08
Tomek93 - snajper1929
Ferat - Tsu
Mani3k - Szymson
Donkryst - gapa
lukasz44 - stalowka
Czubinho - dj_adriano

Kolejka 15
BlueOle10 - craxa93
Prince - WKSRKS
Mlody08 - Tomek93
snajper1929 - Mani3k
Tsu - Donkryst
Szymson - Borozdw
gapa - lukasz44
stalowka - dj_adriano

Kolejka 16
WKSRKS - BlueOle10
Tomek93 - craxa93
Ferat - Prince
Mani3k - Mlody08
Borozdw - snajper1929
lukasz44 - Tsu
Czubinho - Szymson
dj_adriano - gapa

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
gapa

16 kolejka
dj adriano gapa
Screeny:

Strzelcy:
Helder Postiga
M.Fernandez
Floro Flores
Floro Flores
Palacio

Opis:
Takie mecze powinno nazywac sie ,,kopanina" po prostu slaby mecz no i na tyle. Dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Floro Flores

lukasz44
16 kolejka
lukasz44 tsu

Screeny:

Strzelcy:
Baros
Baros
Baros
Kazim-Richards
Lafita
Ponzio
Sinama-Pongolle
Sinama-Pongolle

Opis:
Ciekawe spotkanie, wszystko zmieniało się bardzo szybko, raz prowadziłem ja, raz tsu , a skończyło się remisem 4-4.
Smaczku rywalizacji dodało nasze przekomarzanie z tsu tongue.gif
Dzięki za fajny mecz, do rewanżu smile.gif

Zawodnik meczu:
Tsu

15 kolejka
Tsu DonKryst
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Mecz sam w sobie wyrownany jednak to gospodarze byli blizszi zwyciestwa stwarzajac wiecej 100% sytuacji jednak Sinama-Pongolie juz nie pierwszy raz pokazuje jak nie nalezy sie zachowac w sytuacji 1 na 1 z bramkarzem wobec czego ostatniecznie trudno cieszyc sie z tego remisu.
dzieki/pozdrawiam

Zawodnik meczu:
Dobre spotkanie bramkarza gosci.

czubinho

.. kolejka
Czubinho djadriano
Screeny:

Strzelcy:
Denis
Denis
Inler
Inler
Di Natale
Helder Postiga
Izmailov
Samobój

Opis:
Po pierwszej połowie na tablicy widniał wynik 4-0 dla gospodarzy. Goście ze smutkiem na ustach schodzili z murawy. W przerwie dj napisał że miał lagi(dopiero w przerwie) Druga połowa to przebudzenie się Sportingu, ale nie udało się doprowadzić do korzystnego wyniku. Na koniec piękna bramka Di Natale

Zawodnik meczu:Denis

Tomek93

14 kolejka
Tomek93 Snajper
Screeny:

Strzelcy:
De Melo
Cabaye
Opis:
Mecz wyrównany, nie brakowało sytuacji z obu stron. Najczęściej niweczyli je bramkarze. Mój pomylił się 2 razy ...

Zawodnik meczu:
Ciężko wskazać
stalowka84

15 kolejka
Stalówka DJ_adriano
Screeny:

Strzelcy:
M.Fernandez
Pedro Mendez
Marica
Saleiro

Opis:

Słabe zawody w wykonaniu gospodarzy, szczególnie w pierwszej połowie doprowadziły do takiego a nie innego wyniku.
Goście w tym spotkaniu zagrali bardzo dobrze z tyłu nie pozwalając moim zawodnikom na wiele.
Po przerwie mała korekta ustawienia zaowocowała zdobyciem tylko bramki honorowej.
Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Cała drużyna gości.

Tsu

13 kolejka
Tsu WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
gouffran
A.Modeste

Opis:
Kolejny mecz w ktorym gubie punkty na wlasne zyczenie goscie wychodza na prowadzenie po swojej pierwszej i chyba jedynej groznej sytuacji w pierwszej polowie kilka minut wczesniej sam marnuje dogodna sytuacje.W drugiej polowie spotkanie bardziej sie wyrownalo ale oczywiscie napastnicy Saragossy zapomnieli juz jak sie wykorzystuje dogodne sytuacje i skorzystali z tego francuzi zdobywajac gola na 2:0.Podsumowujac wygrala skutecznosc.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:
trudno ocenic.
lukasz44
14 kolejka
lukasz44 Stalowka

Screeny:

Strzelcy:
Stancu
Pogrebnyak
Hajnal
Okazaki

Opis:
Fajne spotkanie, dużo walki i ciekawych akcji.
Gol Pogrebnyaka już w 6 minucie po błędzie moich obrońców podciął mi skrzydła i to bardzo. Póżniej dogodne sytuacje strzeleckie jakie miałem zacząłem marnować, a rywal wyprowadził zabójczy cios w 26 minucie i było 0-2. Skończyło się co prawda honorowym trafieniem Stancu, ale to było za mało, gdyż w końcówce ładnym strzałem popisał się jeszcze Okazaki.
Zasłużona porażka, nie zagrałem swojej piłki i skończyło się tak jak widać.
Do rewanżu smile.gif

Zawodnik meczu:
Chyba nikt szczególnie się nie wyróżnił
czubinho

16. kolejka
Czubinho Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Di Natale
Di Natale
Abdi
Corradi
Lens
Lens
Berg
Berg
Dzudzsak

Opis:Mecz dziwny, całe spotkanie przeważałem aby przegrać.
Prowadziłem 3-0 po 1 połowie. w 40minucie nie strzeliłem karnego i myślę że to był moment kiedy Szymson poczuł szansę. I tak też się stało. Porażka. Dzięki za mecz, do rewanżu wink.gif

Zawodnik meczu:Di Natale&Lens&Berg

prince

15 kolejka
Prince WKS
Screeny:

Strzelcy:
McCourt
Murphy
Fernando
Ben Khalfallah
A.Modeste

Opis:
Radosny otwarty futbol w wykonaniu obydwu drużyn, sporo akcji, bez przesadnego bawienia się w defensywę. O jedno oczko lepsi okazali się goście. Graty.
Zawodnik meczu:

Ben Khalfallah - który w sam sobie tylko znany sposób niczym Mojżesz przez Morze Czerwone przeszedł pół boiska wraz z bramkarzem i zatrzymał się w bramce gospodarzy.
Mani3k

14 kolejka
Mani3k Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Toivonen

Opis:
Nie będę się rozpisywał zbytnio na temat tego spotkania.
Kolega miał tak niewyobrażalne szczęście w meczu, że chyba sam przed swoim monitorem zastanawiał się jak to możliwe.
Zgarnął całą pulę, choć nie zasługiwał nawet na remis, licząc okazje, które stworzyły sobie oba zespoły.
Gol padł w 63' po sparowaniu strzału przez mojego GK i piłka wpadła pod nogi Toivonena, ktory dobił ją do pustej bramki.
Po raz kolejny potwierdziło się, że nie potrafię grać ze słabymi rywalami, których gra opiera się na przypadkowości "uda się to się uda".
Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Bramkarz gości - ktoś chyba czuwał dzisiaj nad nim.
snajper1929

15 kolejka
snajper1929 maniek
Screeny:

Strzelcy:
Sow
Sow
Frau

Opis:
Francuski pojedynek był obfitującym w sytuacje ciekawym spotkaniem. Już w 7 minucie błąd Traore wykorzystuje Sow dając gospodarzom prowadzenie, potem przewaga ciągle należy do Lille, aż wreszcie kapitalnym strzałem z dystansu podwyższa Frau.Początek 2 połowy dla gospodarzy kapitalny bo sytuację sam na sam wykorzystuje Sow i daje spokój na całą połowę, która przeplatana jest atakami gości i kontrami gospodarzy. Hoarau raz nie trafia na pustą bramkę z 5 metrów a w ostatniej akcji meczu Makelele nie trafia 150% sytuacji ale zwycięstwo gospodarzy zasłużone. W ich szeregach na wyróżnienie oprócz gracza meczu zasłużyli : rezerwowy GK Oukidja, który szczęśliwie obronił kilka piłek oraz strzelec 2 goli Moussa Sow, który całe 90 minut nękał stoperów PSG.

Zawodnik meczu:

David Rozehnal- czeski stoper już kolejny raz zastępując Ramiego stanowi zaporę nie do przejścia
Szymson

13 kolejka
Szymson Tomek93
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Labyad
Dzsudzsak

Samobój
Bruno Cesar
Jorge Enrique

Opis:
Dobry szybki mecz w ktorym mogło wydarzyć się wiele,ale zdecydował samobójczy goli niestey stalo sie,kolejna porażka,ale tak już bywa,walcze dalej.Dzieki za meczyk i powodzonka dalej,pozdrawiam

Zawodnik meczu:
Nikt specjalnie szału nie zrobił

Szymson

15 kolejka
Szymson Boro
Screeny:
ss się nie zapisał

Strzelcy:
Shevcenko
Milevsky

Opis:
Mecz z przewagą PSV,ale ukraincy wyprowadzili pare groznych kontr i wykorzystali swoje sytuacje i zgraniają 3 pkt.Dzieki za mecz i powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Nie ma takiego

craxa93

16 kolejka
Tomek93 Craxa
Screeny:

Strzelcy:
Edno

Vagner Love
Vagner Love

Opis:
Mecz raczej pod moją kontrolą ale o zwycięstwie zdecydował kuriozalny gol stracony z całej winy przez bramkarza gospodarzy, w ogóle cały mecz bronił bardzo niepewnie.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Vagner Love - strzelec 2 goli.

gapa

13 kolejka
gapa ferat
Screeny:
brak ss

Strzelcy:
Arizmendi
Arizmendi
Del Moral

Opis:
Mecz z pod dyktando gosci co pokazuje wyniki, dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:
nikt sie nie wyroznil

stalowka84

13 kolejka
Stalówka Donkryst

Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie
Vela
Graham Dorrans
Fortune
Marica
Boka

Opis:

Wygrana gości zasłużona jednak w moim odczuciu za wysoka, ale jak się ma na bramce ręcznik a zmiennicy tak samo bez formy to nie można za wiele ugrać.
Dzięki powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Jest tylko antybohater - Sven Ulreich

donkryst

14 kolejka
DonKryst Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Fortune
Jankovic

Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie, sporo okazji zarówno ze strony Anglików, jak i Włochów. Jednak prym wiedli bramkarze - 41 letni goalkeeper WBA Dean Kiely i 14 lat młodszy od niego Eduardo z Genoi. Dzięki i powo dalej ! smile.gif

Zawodnik meczu:
Obydwoje bramkarze.

Matis08

15 kolejka
Młody08 Tomek93
Screeny:

Black po pierwszej połowie. Wynik 3-1.

Strzelcy:
Jaissle
Obasi
Sigurdsson
Luis Ramirez

Opis:
Dobre spotkanie w wykonaniu gospodarzy. Goście umiejętnie operowali piłką jednak brakowało im wykończenia akcji. Mogą być zawiedzeni tym wynikiem bo stać ich było na dużo więcej.

Zawodnik meczu:Cała drużyna Hoffenheim

dj_adriano

13 kolejka
dj_adriano BORO
Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Yannick
Izmailov
Milevskiy
Vukojević

Opis:
pierwszy raz w tym sezonie brak obecności w składzie najskuteczniejszego gracza Sportingu Heldera Postigi i przez to siła ataku spada o jakies 40% . w miare nieźle w pierwszej połowie radził sobie Yannick Djalo i to po jego dwóch uderzeniach padały gole plus jedno trafienie z główki Izmailova co jest nie lada wyczynem bo zazwyczaj ten zawodnik nie popisywał się zbyt dobrymi uderzeniami głową. tak więc pierwsza połowa pod dyktando gospodarzy i dosyć pewne prowadzenie 3-0. w drugiej przebudziło się Dynamo, ale troche za sprawą niesprzyjająych warunków spowodowanych przez lagi, dosyć ciężko było wymienic kilka podań,ostatecznie goście zdołali zdobyć jedynie dwa gole,ale to pozwoliło uratować jedynie honor bo 3 pkt zostają w Lizbonie..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
wydaje mi się ,że wyróżniał się Yannick, zwłaszcza w pierwszej połowie..

gapa

15 kolejka
gapa lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Jankovic
Milanetto
Kazim-Richards

Opis:
Od poczatku meczu przewazalo galatasaray ale pieknego gola z jakichs 40 m strzelil jankovic , w drugiej polowie udalo sie ,,galacie" zremisowac, ale znow w samo okienko przysadzil Milanetto. goscie probowali jeszcze cos strzelic ale nie udawalo im sie trafic w 100 % sytuacjach. dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Milanetto-caly mecz probowal strzelic az mu sie udalo.

prince

16 kolejka
Ferat Prince
Screeny:

Strzelcy:
Colunga
Colunga
Mosquera
Casquero
Maloney
Opis:
Spotkanie wyrównane do 53 minuty. Wtedy nastąpiły 3 ciosy w przeciągu 240 sekund, które zakończyły jakiekolwiek emocje w tym meczu.
Zawodnik meczu:

Colunga - strzelec dwóch bramek.
czubinho

13 kolejka
Czubinho Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Denis
Denis
Di Natale
Baros
Baros
Kewell

Opis:
Wyrównany mecz, sędzia zawiódł. Widać w szósteczce przydałoby się jeszcze dwóch sędziów jak to jest w Lidze Mistrzów ;p

Zawodnik meczu:
nie ma

Ferat

14 kolejka
Ferat Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Arizmendi
Marco Perez
Parejo
Gabi

Opis:
Wyrownane spotkanie dwoch hiszpanskich druzyn w ktorym gospodarze dwukrotnie wychodzili na prowadzenie, ale nie potrafili tego wykorzystac;)

Zawodnik meczu:
Trudno wyroznic kogos w takim meczu, dlatego tytul gracza meczu wedruje do Gabiego, ktory zapewnil wyrownanie gosciom z Saragossy..
BlueOle10

16 kolejka
WksRks BlueOle1910
Screeny:

Strzelcy:
Dudu Cearense
Rommedahl
Zairi
Zairi
Riera
Riera
Riera

Opis:
Pierwsza polowa calkowicie zdominowana przez gospodarzy, jednakze to po dobrym dosrodkowaniu po rzucie roznym wpadla pierwsza bramka, a druga po swietnej indywidualnej akcji Rommedahla. Druga polowa, do trzeciej bramki takze pod dyktando Francuzow. Jednak po niej, trener ustawil ultraofensywna taktyke i nie udalo im sie nic strzelic, natomiast ja robilem szybkie kontry i wpadalo. Bohaterem pierwszej polowy byl moj bramkarz, ktory raz po raz ratowal swoj zespol smile.gif

Zawodnik meczu:
Nikopolidis- tak to dziwne przy takim wyniku, aczkolwiek gdyby nie jego interwencje, to niekoniecznie musialbym byc lepszym w tym meczu.

BlueOle10

15 kolejka
BlueOle1910 craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Pantelic
Pantelic
Pantelic
Vagner Love
Doumbia

Opis:
Cholernie wyrównane widowisko, zarówno w pierwszej, jak i w drugiej części spotkania. Jednak zwycięsko wyszli z tego pojedynku Grecy, mimo ze w samej końcówce bardzo im drżały serca smile.gif

Zawodnik meczu:
Pantelic- strzelec wszystkim bramek dla gospodarzy smile.gif

prince

14 kolejka
Prince BlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Djebbour
Djebbour

Opis:
Brak słów, Grecy wykorzystali połowę z tego co mieli i wywożą 3 punkty z Glasgow. Gdyby te szkockie orły miały chociaż zbliżoną skuteczność...Graty.

Zawodnik meczu:

Djebbour
BlueOle10

13 kolejka
BlueOle1910 Młody08
Screeny:

Strzelcy:
Pantelic
Riera
Obasi
Ibisevic
Ibisevic

Opis:
Bardzo fajny mecz, na naprawde wysokim poziomie, jednakze bramkowo zdecydowanie dla gosci. Co powąchałem remis, to od razu dostawałem gola i niestety dla mnie wynikiem korzystnym dla gosci zakonczyl sie ten mecz smile.gif dzieki i do rewanzu !

Zawodnik meczu:
Cała drużyna Młodego i połowa mojej smile.gif

Mani3k

16 kolejka
Mani3k Mlody08
Screeny:

Strzelcy:
Obasi
Obasi
Babel

Opis:
Kompletnie nic mi nie wychodziło w tym spotkaniu. Od samego początku miałem problem z wyprowadzaniem piłki spod własnej bramki, rywal świetnie grał pressingiem zmuszając moich graczy do błędu. Niestety było ich zbyt wiele by marzyć o jakiejkolwiek zdobyczy punktowej w tym spotkaniu. W pełni zasłużone zwycięstwo Młodego.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Cała ekipa z Niemiec, zagrała dobre zawody.

AKTUALKA STRZELCOW
borozdw

16 kolejka
Boro Snajper
Screeny:

Strzelcy:
Shevchenko
Milevskiy
Sow
Sow
Sow
Gervinho

Opis:
Gracze Dynama nie potrafili utrzymać dwubramkowego prowadzenia z pierwszej połowy, które dałoby ważne zwycięstwo z liderem. Lecz jak na lidera przystało kilka składnych akcji i bramkarz Dynama musiał wyciągać 4 razy piłkę z siatki. Dobry mecz.

Zawodnik meczu:
Sow - nie do zatrzymania

craxa93

.. kolejka
craxa93 Młody
Screeny:

Strzelcy:
Necid
Honda
Honda
Doumbia
Vorsah
Ibisevic
Ibisevic
Ibisevic
Opis:
dobry mecz i emocjonujący mecz, do ostatnich minut ważyły się losy spotkania, najpierw goście wyszli na prowadzenie na trzy miuty przed końcem a następnie już w doliczonym czasie gry wyrównał niezawodny w tym sezonie Keisuke Honda
Zawodnik meczu:
Vedad Ibisevic zdobywca trzech goli..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.