Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: GAMEPLAY.......
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
sstachu1
witam. tak jak w temacie mam do was pytanie i prosze zebyscie mi objasnili co i jak w skrocie,oraz doradzili i w wybraniu godnego gamplaya do "update 1.3 dlc 2.0 " (PESEdit 1.6).
z gory dzieki.
chodzi mi o dobor moda ktory zmienia "poprawia" grywalnosc w grze. reakcje bramkarzy itd.....bo pes11 ma jeszcze niedociagniecia. mam dylemat i potrzebuje zetelnej rady od kogos kto instaluje sobie takie dodatki. takich gameplay'ow jest troche lecz moja znajomosc angielskiego niejest w stanie w pelni ogarnac opisow tych dodatkow (pomijajac instalacje).
mietekmila
mógłbyś jaśniej? jakiego gamplaya?
Illmatic
Pewnie chodzi o łatke od Konami, więc najlepiej będzie jak ściągniesz z http://pesedit.com/ patcha 1.6 który ją zawiera (jak i inne poprzednie), lub też poczekasz, bo już niedługo ma wyjść wersja 1.7.
sstachu1
Illmatic : latki od producenta mam(poprawiona gra obroncow na skrzydlach pressing i oddawanie strzalow) to jest okej :] . chodzi mi o "latke" nieoficjalna ,ktora z zalozenia zawiera wiecej takich poprawek i to pewnie o wiele bardziej dopracowanych przez jakiegos "maniaka pesa" w dobrym znaczeniu,ktory wzial sprawy w swoje rece. czegos takiego szukam i moze ktos ma z was juz jakiegos gamplaya lub testowal juz pary i przypadlo cos do gustu.
pozdrawiam
r.a.j.a.n
CYTAT(sstachu1 @ Feb 28 2011, 21:46) *
Illmatic : latki od producenta mam(poprawiona gra obroncow na skrzydlach pressing i oddawanie strzalow) to jest okej :] . chodzi mi o "latke" nieoficjalna ,ktora z zalozenia zawiera wiecej takich poprawek i to pewnie o wiele bardziej dopracowanych przez jakiegos "maniaka pesa" w dobrym znaczeniu,ktory wzial sprawy w swoje rece. czegos takiego szukam i moze ktos ma z was juz jakiegos gamplaya lub testowal juz pary i przypadlo cos do gustu.
pozdrawiam

bez jaj, o czym Ty człowieku gadasz?
Illmatic
CYTAT(sstachu1 @ Feb 28 2011, 21:46) *
pozdrawiam

Przyznam się, że pierwszy raz słyszę takie coś, zarówno do tej wersji PES'a jak i wcześniejszych unsure.gif "Wzięcie spraw w swoje ręce" to wymagało by ingerencji w kod gry i całkowitą jego znajomość, co jest w zasadzie nie możliwe dla pierwszego lepszego "paczera", więc nie wiem kto Ci takich bajek naopowiadał o "gameplayu" biggrin.gif Ja tutaj podejrzewam lekką prowokacje, i w sumie dobrze, bo ostatnio coś nudnawo się na forum zrobiło, pozdro rolleyes.gif
sstachu1
no to najwidoczniej ja mam urojenia,a moja znajomosc angielskiego jest na bardzo "niskim" poziomie. niemam zamiaru sie madrowac, wiec odsylam do linku :

http://www.pes-patch.com/2011/03/pes2011-y...-patch-0-2.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.