Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FINAŁ Champions League
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2010\11
lukasz44

W finale zespoły rozgrywają jeden mecz .Drużyna która zdobędzie więcej goli w tym meczu wygrywa Champions League.
Jeśli drużyny mają taki sam bilans bramek decyduje o tym ilość bramek strzelonych w meczu na wyjeżdzie
. Jeśli to nie przyniesie rozwiązania wtedy drużyny grają dogrywkę - 2 połowy po 15 minut. Obowiązuje w niej zasada srebrnego gola więc jeśli któraś z drużyn strzeli bramkę i utrzyma przewagę do przerwy mecz kończy się. Jeśli i ta zasada nie przyniesie rozstrzygnięcia decydują o nim rzuty karne.

Termin na rozegranie dwumeczu to 26
.12.10.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać
TUTAJ !!!
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie
KLIKS

POWODZENIA PANOWIE !!!

DROGA DO FINAŁU JUVENTUSU I ARSENALU:

Panowie gdy ustalicie jakiś termin meczu zgłoście się do mnie na GG, chętnie napiszę relację z finału rolleyes.gif
snajper1929

snajper WKSRKS

SCREENY:

OPIS:

Nareszcie udało się rozegrać mecz finałowy wink.gif Tempo akcji i ich widowiskowość na pewno była godna meczu finałowego. Obie strony stworzyły sobie po kilka dobrych sytuacji ale o tą jedną bramkę głównie dzięki nieskuteczności Theo Walcotta lepsi okazali się Turyńczycy zabierając trofeum ze sobą wink.gif
ZAWODNIK MECZU:

Nikt się w sumie nie wyróżnił
WKS
Dzięki Snajper ! Mecz naprawde mi się podobał , patrząc na klase snajpera to i tak czuje sie jak wygrany bo jakby patrzec na pryzmat całego meczu to wymienialiśmy się atakami i nie dałem sie zamknąć we własnym polu karnym . Dlatego ciesze sie z wyrówanengo meczu. Jednym minusem jest to ze jest zbyt pozno zaagrany.. ale wiadomo serwer . Dzieki jeszcze raz i gratulacje smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.