Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opinie po losowaniu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Sezon 5 - II liga
lukasz44
Piszcie kogo wylosowaliście i jak wam się podoba ekipa biggrin.gif
Nalep
Wylosowałem drużynę OSC Lille...W sumie to jestem w miarę zadowolony z tego losowania choć muszę przyznać, że liczyłem na Auxerre, Corinthians lub Hercules Alicante.Co do mojej drużyny.Mam w składzie Mickaela Landreau na bramce.Mam także utalentowanego Hazarda oraz Rio Mavube.Jest także oczywiście Ludo Obraniak smile.gif A w ataku Gervinho, Frau oraz Moussa Sow biggrin.gif
deadduck
Espanyol FFFFFFUUUUU ! tongue.gif
Tak na prawdę od początku latało mi kim będę grał. Dla mnie liczy się przede wszystkim zabawa smile.gif

Edit:
Sorki pomylilem sie i w zly temat ten post wpisalem biggrin.gif
Pucek
AJ Auxerre biggrin.gif Przyznam, że po cichu liczyłem na Lille lub właśnie Auxerre i udało się wylosować zespół, który mnie satysfakcjonuje tongue.gif Co do składu Auxerre, to jest kilku znanych i z dobrymi umiejętnościami zawodników np. doświadczony Remy Riou na bramce, Roy Contout, Amadou Sidibe, Anthony Le Tallec, Dennis Oliech. Jest też Benoit Pedretti i oczywiście gwiazda zespołu Ireneusz Jeleń i kilku innych zdolnych piłkarzy. Podsumowując - jestem zadowolony z losu tongue.gif
seba
Wylosowałeś: Rennes

Gratulujemy!

Marzyłem o tym klubie ...
kowiak
Lokomotiw - z sympatii chciałem wylosować jakiś wschodnioeuropejski klub (czyt. rosyjski) więc całkiem fajnie. Szkoda tylko, że Lok sprawia wrażenie niezbyt pewnego teamu. Jest tylko 3 typowych napastników i jak sprawdzałem to generalnie obrona też jest słabsza w porównaniu z innymi, ale mam nadzieję, że coś nimi zwojuje wink.gif
Ogryz
Sampdoria - Jestem zadowolony w sumie wolałbym Newcastle,Lille lub Heracles, ale Sampdoria tez może być i mam nadzieje, że da rade nią pograć. Jeśli chodzi o skład to wiadomo 2 armaty w Ataku. A.Cassno i G.Pazzini. Jeśli będą mieli forme to obrona rywali będzie miała sie czego bać. Na oceny przyjdzie po paru meczach tongue.gif
Tomek93
Sporting Braga
Zostałem pozytywnie zaskoczony, ta ekipa ma solidny skład, może bez głośnych nazwisk ale kilku graczy naprawdę się wyróżnia wink.gif
craxa93
PALERMO
Myślę że mogło być gorzej, ale z Glikiem na obronie będzie ciężko tongue.gif i szkoda mi bardzo że z Palemo odszedł Cavani gdyż ja uwielbiam tego typu zawodników.
sebastian1996
SPARTAK .. hmm po cichu liczyłem na PSV które pasuje mojemu stylowi gry wink.gif ale cóż Spartak też jest dobry wink.gif)
prince
PSV. Nie grałem nimi jakoś specjalnie wcześniej, ale mam sentyment do holendrów wink.gif także myślę, że się zaprzyjaźnimy z Afellay'em, Koevermansem i spółką wink.gif
JustMe1987
Dostępne drużyny:
1: Blackburn
2: Bolton
3: Newcastle
4: Twente
5: Corinthians
6: Boca Juniors
7: Deportivo
8: Olympiacos

i losujesz a tu Twente.. Los okazal sie dla mnie wyjatkowo zlosliwy.. Marzylo mi sie Newcastle, Corinthians, Boca czy Deportivo a tu taki kaszalot. Niezwykle waska kadra w ktorej jest raptem 6. (sic!) pomocnikow. Jak tu grac pieknie takim drewnem.. Jestem bardzo rozczarowany i tak jak mowilem wczesniej wolalbym 3 razy bardziej Lecha niz takie drewno jak mam teraz. Nie chcialem Rangersow to mam Twente.. Zrozumcie mnie dobrze. Druzyna moze byc slaba ogolnie ale zeby byl jeden dwoch pilkarzy ktorzy moga nadac jej polotu a tu takowych nie widze.

sad.gif mad.gif ohmy.gif huh.gif blink.gif wacko.gif mellow.gif dry.gif unsure.gif
lukasz44
CYTAT(JustMe1987 @ Sep 24 2010, 22:00) *
Dostępne drużyny:
1: Blackburn
2: Bolton
3: Newcastle
4: Twente
5: Corinthians
6: Boca Juniors
7: Deportivo
8: Olympiacos

i losujesz a tu Twente.. Los okazal sie dla mnie wyjatkowo zlosliwy.. Marzylo mi sie Newcastle, Corinthians, Boca czy Deportivo a tu taki kaszalot. Niezwykle waska kadra w ktorej jest raptem 6. (sic!) pomocnikow. Jak tu grac pieknie takim drewnem.. Jestem bardzo rozczarowany i tak jak mowilem wczesniej wolalbym 3 razy bardziej Lecha niz takie drewno jak mam teraz. Nie chcialem Rangersow to mam Twente.. Zrozumcie mnie dobrze. Druzyna moze byc slaba ogolnie ale zeby byl jeden dwoch pilkarzy ktorzy moga nadac jej polotu a tu takowych nie widze.

Heh pech w losowaniu, nikt nie pisał żeby Twente wywalić, więc ktoś musiał je dostać mellow.gif A po 2 masz paru niezłych grajków biggrin.gif Sam powiedziałeś żeby nie mieszać i lista jest OK ; d
JustMe1987
Zagralem jeden mecz nimi i nie sa az tak "twentwi" jak myslalem. Z calego skladu 16 pilkarzy nadaje sie do gry. Jesli forma bedzie dopisywac to bede w stanie cos strzelic. Jesli natomiast bede mial kilka dolkow to mecz w plecy bankowo. No i znalazlem jednego gracza ktory mysle ze jest w stanie zrobic roznice - Theo Janssen - to on u mnie bedzie nosil opaske kapitana tongue.gif

Prognoza na sezon: Srodek tabeli ze wskazaniem na druga jej czesc. Kazde miejsce wyzej niz 10 uznam za sukces rowny zajeciu miejsca na podium cool.gif
dj_adriano
chciałem angielską i mam angielską, Newcastle to mój team na ten sezon.. marzył mi się Sunderland albo Bolton ale licze że coś ugram. najważniejszy jest początek, jak dobrze wystartuje to myśle że jestem w stanie powalczyć nawet o awans..
powodzenia wszytskim pozdrawiam.. wink.gif
WKS
A więc Dynamo Moskwa - Kto zna mój charakter wiedział że jestem niezadowolony licząc na Axuerre , Corinthas oraz po czesci Sunderalnd. Naprawde , nie jest tak źle pasują do mojego stylu gry , i co najwazniejsze MAJA AMBICJE KURW* !! .Świetnie mi sie bedzie współpracowało z Voroninem , Kuranyiem i Jakubko . Licze na awans... ale jak to wyjdzie zobaczymy.
dj_adriano
NEWCASTLE. po dogłębnej analizie tego zespołu moge powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z losowania. zespół ten również idealnie powinien wpasować się w moją taktyke i strategie, bardzo dobry środek pola tj Ben Arfa,Nolan ,Barton i duża wymiennośc w nim. w ataku też nie ma słabeuszy i do tego każdy na równym poziomie mniej wiecej. troche jedynie brakuje mi zmienników w obronie ,ale może jakoś z tym dam rade tongue.gif
Syberian
Spóźniłem się z losowaniem i została mi jedna drużyna,a dokładniej Olympiacos ;p
Szczerze wolałbym Newcastle,ale nie jest najgorzej ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.