Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Typer! Liga Mistrzów 10/11
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stuart17
Jak co roku fajnie byloby potypowac mecze LM. Czy bylaby osoba chetna, ktora zajelaby sie tym od poczatku do konca. Chodzi o ogarniecie tabeli i podliczanie punktow. Mysle, ze to dobry pomysl i czekam na wasze opinie i osobe chetna do poprowadzenia tej zabawy wink.gif.
Daro.
Zabawa bardzo fajna. Jakby coś to ja mógłbym zająć się koordynacją tego typera. smile.gif
lukasz44
CYTAT(Daro969 @ Sep 12 2010, 11:19) *
Zabawa bardzo fajna. Jakby coś to ja mógłbym zająć się koordynacją tego typera. smile.gif

Popieram tą kandydaturę biggrin.gif Daro człowiek zaufany biggrin.gif

Pomysł oczywiscie super smile.gif
Stuart17
Też myśle, że Daro bedzię dobrym "opiekunem" zabawy. LM rusza we wtorek i moznaby juz zaczac typowac. wink.gif
JustMe1987
Chetnie wezme udzial w zabawie cool.gif
dj_adriano
i ja również będe brał czynny udział w temacie tongue.gif właśnie na cos takiego czekałem happy.gif
jaro9
Też się pisze na udział wink.gif
Daro.
No to jeśli Łukasz i Stuart popierają moją kandydaturę to ja to będę koordynował.
Dziś wieczorem napiszę szczegóły i otworzę listę zgłoszeń, które będzie można zgłaszać po ów poście. smile.gif
Stuart17
Daro, najlepiej by bylo gdyby jakis mod/admin usunal wszystkie posty i wtedy ty napisalbys pierwszy post. I wtedy zaczelibysmy typowanie.wink.gif
Daro.
Zrobimy tak, że otworze nowy temat poprostu, a ten zostanie zamknięty

Link do nowego tematu: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=18039
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.