Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: B3cup
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
culles
Cytuję(http://www.gameonly.pl/pes/index.php?id=b3CUPIV):

"W dniu 5 czerwca (niedziela) w klubie b3 (Be free) odbędzie się 4 edycja największego i najlepszego ( ) turnieju w PES4 "b3 CUP IV".Klub znajduje się w Gliwicach na ulicy Gòrnych Wałòw 30.Start o 10:00.Zapisy pod nr. tel.695749299-ARO.Wpisowe 10zł (w przypadku przywiezenia konsoli/tv wcześniej ustalając to z organizatorem opłata nie obowiązuje).Gramy klubami i reprezentacjami.Info na forum PSX Extreme. (http://forum.psxextreme.pl/index.php?showtopic=26776)"

Zapraszam, bo ja wybieram się po swoje tongue.gif

ps.AHA- Najprawdopodobniej będą też ludzie z PSX EXTREME!
Edek
CYTAT
Zapraszam, bo ja wybieram się po swoje tongue.gif

tzn.?
CYTAT
największego i najlepszego ( ) turnieju w PES4

hahaha biggrin.gif
CYTAT
ps.AHA- Najprawdopodobniej będą też ludzie z PSX EXTREME!

ciekawe masz na myśli redaktora kącika sportowego? raczej go nie będzie...

p.s. ja ze swojej strony zapraszam wszystkich serdecznie byłem na poprzednich trzech edycjach i były zajefajnie... biggrin.gif kto nie był nigdy na żadnym turnieju w PESa ten frajer po prostu tongue.gif
snake
CYTAT (Edek @ 1.06.2005 - 19:13)
kto nie był nigdy na żadnym turnieju w PESa ten frajer po prostu tongue.gif

tzn że jak ja nie lubie PES4 (tylko troche lubię) to też jestem frajer ? ohmy.gif
Edek
CYTAT (snake @ 1.06.2005 - 21:13)
CYTAT (Edek @ 1.06.2005 - 19:13)
kto nie był nigdy na żadnym turnieju w PESa ten frajer po prostu tongue.gif

tzn że jak ja nie lubie PES4 (tylko troche lubię) to też jestem frajer ? ohmy.gif

lol nie bierz tego tak do siebie przecież żartuje, a poza tym nawet jak nie lubisz PES4 to można jechać dla samej atmosfery, poznania nowych ludzii fajnej zabawy. A turnieje gramy nie tylko w PES4 bo np. niedługo turniej w Jaworznie w PES3, we wcześniejsze części też były organizowane turnieje, ròwnież w PES (ISS PE2) na szaraka smile.gif
snake
CYTAT (Edek @ 1.06.2005 - 20:21)
A turnieje gramy nie tylko w PES4 bo np. niedługo turniej w Jaworznie w PES3, we wcześniejsze części też były organizowane turnieje, ròwnież w PES (ISS PE2) na szaraka smile.gif

Tylko na tą ostatnia grę bym się skusił biggrin.gif
Pozostałych jakoś nie trawię [i nie tylko ja].
blink.gif
boberto
ja sie zapisuje na ten turniejik chociaz wiem ze dostane w dupacza wink.gif
olo147
A w tym turnieju z Gliwicach to tylko na PSXie gracie czy na kompach też... rolleyes.gif
Edek
CYTAT (boberto @ 1.06.2005 - 21:35)
ja sie zapisuje na ten turniejik chociaz wiem ze dostane w dupacza  wink.gif

to co może jakiś sparing jak będzie okazja?

CYTAT
A w tym turnieju z Gliwicach to tylko na PSXie gracie czy na kompach też... rolleyes.gif]

na PS2 konkretnie - tylko i wyłącznie, więc w grę wchodzi tylko Dual Shock jeśli o to chodzi, chyba że załatwisz sobie klawkę do PS2 tongue.gif
boberto
CYTAT (Edek @ 1.06.2005 - 21:46)
[QUOTE=boberto,1.06.2005 - 21:35] ja sie zapisuje na ten turniejik chociaz wiem ze dostane w dupacza wink.gif [/QUOTE]
to co może jakiś sparing jak będzie okazja?

[QUOTE A w tym turnieju z Gliwicach to tylko na PSXie gracie czy na kompach też... rolleyes.gif][/QUOTE]
na PS2 konkretnie - tylko i wyłącznie, więc w grę wchodzi tylko Dual Shock, chyba że załatwisz sobie klawkę do PS2 tongue.gif

no jak bedzie okazja smile.gif
siano
jak dobrze sie wszystko ulozy to i ja sie tam pojawie tongue.gif
(aczkolwiek nie po to by grac ;p)
culles
Panie Edku niechże się Pan zastanowi co Pan pisze...
aha i tongue.gif -> oznacza ironię
siwy21
tak tak turnieje turnieje zapraszam do bydzi
Bart_io
Ja osobiscie nie lubie Pesa na ps2 ano nowego na pc! ale gdyby bylo cos zorganizowane na szaraka to z Drawska Pomorskiego bym z 4 osobami mogl przyjechac chetnie biggrin.gif ŻE
siano
CYTAT (Bartek111p @ 1.06.2005 - 22:31)
[...] ŻE
culles
...chyba że załatwisz sobie klawkę do PS2 tongue.gif

Klawkę, kamerę wide i niech radar wyłączy jeszcze, a wszyscy będę leżeć na podłodze tongue.gif
Soxx
CYTAT (culles @ 1.06.2005 - 23:22)
...chyba że załatwisz sobie klawkę do PS2 tongue.gif

Klawkę, kamerę wide i niech radar wyłączy jeszcze, a wszyscy będę leżeć na podłodze tongue.gif

Co ty?? grasz na wyłączonym radarze?? unsure.gif blink.gif
culles
CYTAT (Edek @ 1.06.2005 - 20:13)

ciekawe masz na myśli redaktora kącika sportowego? raczej go nie będzie...

Jeśli masz na myśli Lokiego to raczej go nie będzie, chociaż może..., najprawdopoddobniej jednak będzie Ściera i może wpadnie Shiva....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.