Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tabela 1 Dywizji (Liga Letnia )
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga letnia PES6
Milerinho
Tabela na dzien 01.08.2010. godz 23:00

Milerinho
Tabela na dzien 04.08.2010. godz 21:36
[/url]
Milerinho
Tabela na dzien 07.08.2010. godz 14:10
[/url]

Wszystkie mecze gracza:
-Czubinho (Szwajcaria) wpisane są jako 3:0 dla przeciwnika z powodu rezygnacji gracza.
-Piwlak (Turcja) wpisane są jako 3:0 dla przeciwnika z powodu rezygnacji gracza.
*mecze między graczami którzy zrezygnowali wpisane jako 0:0.

Milerinho
Tabela na dzien 08.08.2010. godz 22:35

Wszystkie mecze gracza:
-Czubinho (Szwajcaria) wpisane są jako 3:0 dla przeciwnika z powodu rezygnacji gracza.
-Piwlak (Turcja) wpisane są jako 3:0 dla przeciwnika z powodu rezygnacji gracza.

Milerinho

Tabela na dzien 15.08.2010. godz 13:55

Wszystkie mecze gracza:

tomaj
Waldi nie dodał meczu rozegranego ze mną, 9 sierpnia: Bośnia - Belgia 2:6.
Byłby to ostatni mój mecz, także mam 45 pkt. Bardzo prawdopodobne jest to, że znajdę się w pierwszej "czwórce" i awansuje.
Jednakże w związku z tym, ze termin rozegrania tej fazy mija dopiero 18 sierpnia, a ja dzień później wyjeżdżam i zbyt szybko nie wrócę, po rozmowie z Orangem muszę zrezygnować z dalszego udziału w Lidze Letniej, ponieważ niepotrzebnie bym ją przedłużał. Orange mnie prosił abym dograł chociaż do końca ligę, więc to zrobiłem. Zapewne w razie mojego awansu, do dalszej rundy dostanie się pewnie ktoś z miejsca piątego.
Przepraszam za zamieszanie, dzięki za rywalizację i do zobaczenia na początku wrześnie na lidze (pod warunkiem, że po powrocie nie będę musiał trafić do AA tongue.gif )
Milerinho
Tabela na dzień 18.08.2010 13:40

Poniżej daje nierozegrane mecze ew. nie wstawione wyniki.
Prosze wpisać w tym temacie co bylo rozegrane a nie jest wstawione oraz dać link do meczu bo moglem go pominąć.

Niewczas
Niewczas 3:1 Snajper1929 - wstawione
Snajper1929 6:4 Niewczas - wstawione
Tsu 3:4 Niewczas - wstawione
Tomek93
19.Waldi vs Tomek93 było rozegrane
mecz zakończył się wynikiem 5:1 dla Tomek93
Wynik jest wstawiony
Milerinho
Tabela końcowa Grupy 1 Ligi Letniej II edycji.

*temat zamykam wszelkie pytania kierować do Mnie ma GG.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.