CYTAT(Mani3k @ May 18 2010, 13:09)

Najważniejsze to być samokrytycznym do swojej osoby i umieć przyznać się do błędu.
To powinien być punkt numer jeden niepisanych reguł ligi

Co do tematu, to oczywiście nie będę oryginalny i powiem, że pierwsze 2 miejsc są raczej zarezerwowane dla Milera i Snajpera (pisząc tak może wywrzemy na nich presję i się speszą).
Co do trzeciego miejsca (mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony, że go nie wymieniłem) to walka będzie się toczyć według mnie między: Łukaszem, Mańkiem i Bakelem.
Wiem, że Siwers i Orange są również bardzo dobrymi graczami, jednak nie chcę się co do ich miejsc w lidze wypowiadać, bo nie miałem niestety przyjemności z Nimi grać. Z tego co pamiętam to chyba w jakimś pucharze jeden mecz z Siwersem rozegrałem.
Miło mi, że co niektórzy mnie wspominają w walce wyższe miejsce, tym bardziej, że jest to dla mnie dopiero 2 sezon. Jednocześnie uważam, że chyba nie powinienem znajdować się w tym gronie. Nie z moją nierówną formą przez, którą zaprzepaściłem w zeszłym sezonie szanse na brązowy medal bo bardzo dobrym początku

Co prawda mam teraz mocniejszą drużynę od Benfici - Villarreal. Drużyna z wyśmienitą pomocą, dobrym atakiem i boczną obroną. Stoperzy? Ujdą, ale po dwóch pierwszych meczach jestem przerażony co do poziomu gry moich bramkarzy, którzy mimo dobrej formy bardziej nadają się na siatkarzy niż piłkarzy

Na koniec mojego referatu życzę wszystkim miłej gry i powodzenia - obyście byli niżej niż ja w tabeli