Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/2 Pucharu Ligi do 19.03.2010
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3 > Puchar Ligi IO
Milerinho
W pucharze obowiązuje zasada do 2 wygranych meczów. Wyniki wstawiamy w tym temacie !
Cały czas będzie odbywać się losowanie kolejnej rundy.

Ustawienia meczowe:
Czas trwania meczu: 10 minut
Limit czasu: Zwykły
Liczba przerw: 3
Forma: Losowa
Kontuzje: Tak
Dogrywka: Tak
Rzuty Karne: Tak
Czas: Dzień/Noc
Pogoda: Dobra
Pora: Lato

1/2

Snajper1929 - Mani3k
3:1 ; 2:3 ; 0:4

Edi092 - Lukasz44
3:3[4:3k] 3:2
snajper1929
maniek - snajper 1:3

snajper - maniek 2:3 po dogrywce

maniek - snajper 0:4

WYGRAŁ "FARTUCH"

i ode mnie: jak chcesz maniek to graj w tym finale po nie możesz sobie bez tego chyba poradzić ja gra dla zabawy więc jak chcesz możesz zająć moje miejsce panie lepszy
Mani3k
Co do meczu jak się nie można w*rwić jak caly grasz 'przewaznie' z kontry, wyjdziesz z kontratakiem zagrasz na wrzute jak w 3 meczu i strzelasz bramki z niczego. Ja sie dwoje i troje, stwarzam mase sytuacji ale zawsze jakims cudem pilka nie wpadnie do bramki. W 3 finałowym meczu wynik 4:0 na tablicy, a jak już powinno być co najmniej 4:3.
Screenuj mecze ze statystykami pomeczowymi, zeby nie bylo ze tak latwo Ci poszlo jak mogłoby sie wydawać. rolleyes.gif
To ze sie irytuje czasem nieporadnoscia moich graczy z ofensywy i czasami coś glupiego pisze o fartach nie musisz brac sobie do serca, wybacz.
Nie chcę awansu, ty go wywalczyłeś... więc powodzenia.
Edi092
lukasz44 Edi

PK 3-4

Edi lukasz44

Awans:Edi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.