Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Piłki by kamilczesio4
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Grafika
kamilczesio4
Witam od roku a nawet więcej robię piłki do naszej ukochanej gry pes-a.Pracowałem na forum pesleague.pl.Może nie którzy o mnie słyszeli smile.gif
Do pes-a 2009 zrobiłem bardzo dużo piłeczek i ballpacków.Do pes-a 2010 zrobiłęm narazie 14 ballpacków i kilkanaście piłeczek.Zrobiłem sobie przerwę ale teraz dalej robię piłki smile.gif
Niedługo wrzucę kilka moich prac.Mile widziane propozycje piłeczek.Może zrobię na zamówienie smile.gif

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

Mile widziane komentarze smile.gif
#KubA#
Kamil zapomnij o komentarzach, tutaj ludzie komentują raz na 300 wyświetleń. Piłeczki oczywiście klasa, ale jak chcesz więcej komentarzy albo zamówień to wracaj na pesleague wink.gif
Skoro pisałeś to możesz spróbować zrobić jak znajdziesz czas
http://www.soccershopusa.com/Images_Produc...C1582-647_1.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.