Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 10 wywala do Windowsa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Sarkass
Witam mam problem z PES 10. W menu przy wyborze drużyn lub sprawdzania np. transferów w ML wywala mnie do WINDOWSA z błędem "nie wysyłaj-wyślij". Prosiłbym o pomoc, od zainstalowania gry mnie tak wywala
Rid0
Oryginalna wersja czy pirat?
maverickpol
A jakie to ma znaczenie ??
Ja mam podobny problem,ale u mnie wyskakuje komunikat że błąd spowodował plik "d3dx9_30.dll" i nie chodzi o jego brak.
Gram sobie mecz i po prostu w trakcie wywala mnie do windowsa.
prezes87
Problem 1
--- Comment #15 from David Shalmiev <vertigo.rus@xxxxxxxxx> 2009-10-27
11:54:31 ---
Runing the game as win98 application fixes this issue.

innymi słowy, prawym na skrócie -> kompatybilność i tam ustawić z win 98 albo spróbujcie nawet z XP

Problem 2
Game fails to start with error message "Unimplemented function d3dx9_30.dll or ...36.dll"

Download d3dx9_30.dll and d3dx9_36.dll from anywhere

(for example, http://www.dll-download.com) and put them into /home/user/.wine/drive_c/windows/system32 folder.
(thanks to sahtepetrucci)

Wiem że napisałeś, że nie chodzi o jego brak ale może po prostu masz starszą wersję tego pliku. Jeśli wywala was podczas meczu to albo karta graficzna się przegrzewa albo direct x nie wytrzymuje właśnie.
cialo7
Błędy 'nie wysyłaj' na systemie windows xp czasami zdarzają się nie wiadomo czemu, przy 50% przypadków pomaga zainstalowanie programu xp-AntiSpy i zaznaczenie opcji "Wyłącz raporty o błędach". Mi do kilku gier pomogło (na przykład do Majesty czy do M&B)
el_fuego
Mi sie zdaje ze to przez wgrane patche i rozne dodatki
maverickpol
Tak tylko ja mam świeży system i PES2010 bez dodatków.
Co do wersji pliku to też nie pomaga,a karta jest nie kręcona więc nie powinna się przegrzewać...
prezes87
to spróbuj Panel Sterowania->System->Zaawansowane opcje->Rozruch i odzyskiwanie-> Odznacz "Resetuj automatycznie" i przestaw Zrzut pamięci na "mały" albo "wcale". Mi to pomogło przy NBA 2k10.
maverickpol
Nadal lipa i ten sam problem...
Znalazłem też program "RegistryBooster 2010" on znalazł trochę błędów,usunąłem je ale problem pozostał.
prezes87
wklej screena albo napisz jaki komunikat ci się pokazuje.
Próbowałeś uruchomić z kompatybilnością XP?
Wywala przy każdym meczu czy przy określonej drużynie? Zawsze w tym samym momencie czy różnie?
Możliwe że ci przez kitserver wywala.
Asiss7
Proponuję reinstall.
pejtrik
Witam ja mam taki sam problem. tylko, ze ja mam sciagnietego ravishing patcha 1.0. gram 37 tydzien w become a legend. i kiedy gram w reprezentacji i ktos strzeli bramke wyskakuje bład "wysylaj" "nie wysylaj" wie ktos o co chodzi??????????? Prosze o odp
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.