Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits by pawelszalik
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Grafika
Stron: 1, 2, 3
pawelszalik
Legia Warszawa 09/10 kits smile.gif
Home

Home v.2 (grali tak w jednym meczu)

Away

GK1

GK2

GK3

GK4

Już niedługo wersja poprawiająca rozpikselowanie na spodniach wink.gif
Daro.
A ta gwiazdeczka nad logiem Legii nie powinna być czarna na home i gk1 ?
A tak to stroje naprawdę ładne... smile.gif
GJarosz
srebrna/szara - 8 tytułów MP
pawelszalik
zobacze ale wydaję mi się że na home jest taka jak dałem dajcie jakieś foty to zmienię wink.gif
twojastara96
piekne
Rysio237
Ciężko mi ocenić jaki to kolor, więc sami oceńcie

mati_910
według mnie ewidentnie srebrna ;-))
Pepis21
Szarawa ona taka jest, GK 1 i 2 ma zły długi rękaw (jest on inny niż w zwykłym tiro) i nie ma gąbek (jak chcesz je to wal na pw). Brakuje jeszcze trzeciego stroju. Tak to bardzo mnie się podobają smile.gif
pawelszalik
Nottingham Forrest GK

Piszczcie co do zmiany i jak wam się podoba xD

Jak znajdę czas to poprawię Legię bo póki co jestem leniwy xD A tak szzcerze to mało mam czasu tongue.gif
pawelszalik
Piast Gliwice
GK1

GK2

Piast Gliwice Away v.1

Piast Gliwice Away v.2
pawelszalik
Coś nowego. Następnie mam zamiar zrobić Ruch Chorzów i Legię final xD
A póki co:
Japonia 10-11 Home kit
giermo
Miałbym prośbę żebyś zrobił mi stroje Sevilli na ten sezon. Chodzi mi o te z logiem 12BET i żeby drugi strój był czerwony a nie ten dziadowski w kwadraty. wink.gif
Z góry dzięki.
pawelszalik
Daj jakieś fotki na pw to pomyślę smile.gif
pawelszalik
Bruk-Bet Nieciecza
Home

GK

Ruch Chorzów v.1

Japan 10-11 Update
model-27
Home

GK1

GK2 od Flisaka - koszulka

GK3
pawelszalik
Ruch Chorzów (Away i GK robione na podstawie konami)
GK1

GK2

Home

Away
pawelszalik
Pogoń Szczecin
GK

GK2

Home

Away
pawelszalik
Po przerwie spowodowanej brakiem czasu mam dla was coś nowego. A mianowicie:
Zina Referee Kits:

Kamillo 82
Bardzo dobre stroje, nie mam żadnych uwag ;p 10.
pawelszalik
Flota

GK1

GK2

Home

Away

Alternatywny1

Alternatywny2

Niedługo GDB smile.gif Proszę komentujcie i jeśli macie dobre zdjęcie opaski kapitańskiej to poproszę.
Pepis21
Fajnie wyglądają szczególnie away fajny taki francuski tongue.gif Dobra robota smile.gif
pawelszalik
Kitspack by pawelszalik (Flota,Legia,Pogoń,Piast,Ruch)

http://www.sendspace.pl/file/cd03d216899e505f33df62d
http://uploaded.to/file/lzfoep

Zapraszam do pobierania!
pawelszalik
Union Española Home preview:

Obiecuje że przez przerwę świąteczną czekają was ciekawe produkcje wink.gif
pawelszalik
Tur Turek:
GK

Home

Away
pawelszalik
Start Otwock

GK

Home

Away
pawelszalik
Katalonia (Home)

Brakuje mi jednego loga na rękawach ;/ Już niedługo GK!

PROSZĘ O KOMENTARZE!
pawelszalik
Widzew Łódź
GK1

GK2

Home

Away

GDB
pawelszalik
Katalonia 07-09 Update
GK 17, no

Home 10,no
Pepis21
Niezłe kitsy, oby tak dalej smile.gif
pawelszalik

GDB(mirror1): http://www.sendspace.pl/file/5bf2dd82cbd2c970daf4762

GDB(mirror2): http://uploaded.to/file/tj1o2d

Wielkie dzięki Pepis za gąbki wink.gif
pawelszalik
Włochy 10/11 Home Kit Model Preview (nie ma zdjęć spodenek i skarpetek, jedno łączenie do poprawy, do zrobienia kołnierzyk)
#KubA#
CYTAT(pawelszalik @ Jan 1 2010, 21:24) *
Włochy 10/11 Home Kit Model Preview (nie ma zdjęć spodenek i skarpetek, jedno łączenie do poprawy, do zrobienia kołnierzyk)

Hmmmm....strój Włochów wykonany bardzo starannie, ale świeci pustką - za prosty.
Wiem, że Ty go nie wymyślałeś, ale mogłbys dac jakiś wzorek na getrach albo spodenkach.
Fajnie by wyglądało zwykłe, proste nałożenie na to wszystko szablonu z kropeczkami albo paseczkami (nie wiem jak to napisaćtongue.gif)i ustawienie nakładki chyba, nie pamiętam...
To tylko takie rady, ale skoro jest to strój rzeczywisty to 10/10-naprawdę dopracowany
GooFy
Napisał Preview. To znaczy że kits nie jest skończony. Dopisał także że brak fotek spodenek i skarpet, domyśleć się można że z tego powodu ich nie ma. A co do Pawła, widać duży postęp. Tak trzymać.
pawelszalik
Portugalia Home 10/12 colar/model: 1/39
pawelszalik
Portugal Home 10/12 colar/model: 1/39 update*

WidzewManiac
CYTAT(pawelszalik @ Dec 27 2009, 22:35) *
Widzew Łódź
GK1

GK2

Home

Away

GDB

WidzewManiac
Elo pawelszalik! Jak możesz to edytuj z kitservera: Widzew/pb/numbers bo w meczu na białych spodenkach zawodników wyświetlają się białe numery sad.gif Jak możesz to wstaw poprawny plik smile.gif Dzięki! Kitsy robisz niesamowite!
pawelszalik
Dziwne bo w GDB są czerwone ;d
WidzewManiac
CYTAT(pawelszalik @ Jan 16 2010, 22:15) *
Dziwne bo w GDB są czerwone ;d

Spoko już mam, przerzuciłem z Korony! Jakbyś mógł to please very much o stroje fantasy Widzewa! Jak zawracam gitarę to sorry ale jak nie to proszę o strój z Bakomą z 1996 roku lub jakieś inne fajne wg uznania. Sam bym zrobił ale jestem kompletny jełop w Photoshopie. Wiem że dajecie filmy poglądowe ale nie kminie bo niewyraźnie i szybko tongue.gif Dzięki z góry i pozdro...
pawelszalik
Zarzuć zdjęcia tego retro z bakomą smile.gif Na pw ;d
WidzewManiac
CYTAT(pawelszalik @ Jan 17 2010, 13:29) *
Zarzuć zdjęcia tego retro z bakomą smile.gif Na pw ;d

Znalazłem tylko to ale pewnie to lipa smile.gifWidzew old smile.gif
pawelszalik
Zrobiłbym z tego bez problemu tylko nie wiem co to za wzorek na tych paskach z przodu ;p
WidzewManiac
CYTAT(WidzewManiac @ Jan 17 2010, 16:18) *
Znalazłem tylko to ale pewnie to lipa smile.gifWidzew old smile.gif

Bakoma logo (ino niebieskie tongue.gif)Widzew (herb).com/wp-content/uploads/2007/03/adidas_logo1.jpg"]adidas (ino czarny)[/url]
Masterze mój! Nic więcej nie ma!!! Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania tongue.gif A jeszcze jakby któryś facemaker porobił mordki do reszty składu, to bym was ozłocił! Jesteście najlepsi...
WidzewManiac
CYTAT(WidzewManiac @ Jan 17 2010, 17:50) *
Bakoma logo (ino niebieskie tongue.gif)Widzew (herb).com/wp-content/uploads/2007/03/adidas_logo1.jpg"]adidas (ino czarny)[/url]
Masterze mój! Nic więcej nie ma!!! Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania tongue.gif A jeszcze jakby któryś facemaker porobił mordki do reszty składu, to bym was ozłocił! Jesteście najlepsi...

Miałem kiedyś tą koszulkę! To nie wzorek, to kropeczki od największej do najmniejszej smile.gif)))) Jakieś tam ciapki...
WidzewManiac
Paweł, jak nam strzelisz tego seta to wymiękniemy, bo nic ci w zamian obiecac nie mozemy! (Jeno chwałę wink.gif) Po rycersku smile.gif))) Czekamy...
pawelszalik
Zajmę się bo kumpel ma tą koszulkę xD Tylko nie wiem czy akurat z tego roku smile.gif
pawelszalik
A.C. Mantova 09/10 Set by pawelszalik

GDB FOLDER
WidzewManiac
Mistrzu, jak tam idzie praca nad retro? smile.gif
pawelszalik
Nie mam narazie czasu smile.gif Szkoła xD A w dodatku pracuję nad patchem, w którym znajdą sie m.in stroje Mantovy ;d
WidzewManiac
Spox! Podpowiedz mi jeszcze tylko jak wybrać w grze stroje typu px lub pa1? Kiedyś można było klawiszem 1 lub F1. Nie pamiętam. Teraz nie mogę! Jest tych kitsów alternatywnych dużo, ale jak ich użyć w praktyce??? Pewnie to banalne, ale nie mogę się połapać smile.gif Pozdro...
palczak
klawisz 1-dla gospodarza, 2-dla gości.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.