rafalon92
Oct 23 2009, 14:01
Błąd ten polega na tym że kiedy gram w master league i np szukam jakiegoś zawodnika do kupienia to przy przechodzeniu "między oknami" jest cały czas tło z master league leci muzyka ale nic się nie dzieję, gra się zacina i nie można nic zrobić jedyne co mi wtedy zostaję to Alt+F4. Jest to bardzo kłopotliwe bo już kilka razy musiałem od nowa mecz grać. Jak ktoś zna przyczynę tego oraz wie co można z tym zrobić proszę piasć.
Pozdrawiam
Mialem ten sam problem po wgraniu kitservera z dodatkami. Gdy go odinstalowalem problem zniknal. Poczekam na kompletne wydanie kitservera bo z beta bywa roznie.
rafalon92
Oct 23 2009, 14:43
Dzięki za odpowiedź rzeczywiście to przez kitserver.
ja mam ten sam problem ale kitservera nie instalowałem jedynie ofa 0.3 beta zresztą jedynego w tej chwili mozliwego do zainstalowania. Niestety tego wnerwiającego błędu nie mogę się pozbyć :-/
idziak
Oct 26 2009, 13:40
mam ten sam problem... moj jedyny pomysl na poradzenie sobie z tym to robienie save -ow co chwila gdy jestem w menu.
Mógłby ktos sie wypowiedziec i poradzic co zrobic.
dj_adamus
Oct 26 2009, 23:27
wejdzcie do kitservera i w 'config' po prostu odinstalujcie...
chyba będzie trzeba poczekać do pełnej wersji patcha.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.