Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: do kibiców z Warszawy i Krakowa
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
lukasz44
Witam, chciałbym zapytać się czy jest na ISS chociaż kilku kibiców Legii Warszawa , Polonii Warszawa i Wisły Kraków, którzy regularnie chodzą na mecze swoich pupili , czy też w domu, czy też na wyjazdy. Interesuje mnie to czy jest na forum ktoś kto był na meczach pucharowych sprzed kliku dni i Legii i Polonii i Wisły , piszcie . pozdroo biggrin.gif

MaTi10
Uwierz ze jest kilkunastu wink.gif nawet nie z Ekip które wymieniłeś .

W sumie nie powiem Ci czy bylem czy nie czy tez chodze czy nie bo moze policja cos robic tutaj tongue.gif ...

w ogóle nie wiem po co taki temat unsure.gif , z resztą był temat o kibicowaniu gdzieś wink.gif .

lukasz44
Ale nie chodzi mi o to aby dowiedzieć się tylko czy są tacy kibice rolleyes.gif . Chciałbym zapytać sie czy nie ma ktoś może przypadkiem biletów z meczów pucharowych polskich drużyn (Wisła, Legia, Polonia) i nie chciałby sie za nie wymienic. W zamian moge zaoferować wiele ciekawych rzeczy . . . tongue.gif jeżeli jest tu ktos zainteresowany niech pisze closedeyes.gif pozdro, proszę nie usuwajcie tematu tongue.gif Gdyż kolekcjonuje właśnie bilety piłkarskie tongue.gif , a i nie jestem z milicji tongue.gif tongue.gif
czubinho
CYTAT(lukasz44 @ Jul 18 2009, 17:15) *
Ale nie chodzi mi o to aby dowiedzieć się tylko czy są tacy kibice rolleyes.gif . Chciałbym zapytać sie czy nie ma ktoś może przypadkiem biletów z meczów pucharowych polskich drużyn (Wisła, Legia, Polonia) i nie chciałby sie za nie wymienic. W zamian moge zaoferować wiele ciekawych rzeczy . . . tongue.gif jeżeli jest tu ktos zainteresowany niech pisze closedeyes.gif pozdro, proszę nie usuwajcie tematu tongue.gif Gdyż kolekcjonuje właśnie bilety piłkarskie tongue.gif , a i nie jestem z milicji tongue.gif tongue.gif

ja mam 3 bilety mojego Radomiaka. Jak chcesz to na gg:D
lukasz44
No pogadamy, ale chodzi mi głównie o te z pucharów . . . tongue.gif ale jeżeli ktoś ma jeszcze inne jakieś niech pisze , pozdrooo biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.