Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szybkie pytanie - cena transferu a liga
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
m4r1u5z
Szybkie pytanie i prosze o szybka odpowiedz - czy beda w 2 lidze Realem Madryt i chcac sprzedac przykladowo Robinho sprzedam go za mniej wiecej tyle samo co bedac tym samym Realem w 1 lidze i majac wyzszy ranking? Za 2 mecze zaczyna mi sie okienko transferowe, wiec prosze o szybka odpowiedz.
A, i jesli cena bedzie inna to napiszcie mi prosze jak sie bedzie mniej wiecej wachac
Knl
zalezy od poziomu trudnosci, generalnie powinienes go sprzedac za taka sama cene
kchmarzynski
Im lepiej grasz, tym masz większe poparcie kibiców. Jeśli grasz w słabej lidze i zajmujesz słabe miejsce, a poparcie kibiców masz na np. C (najlepsze S), to sprzedasz go tanio...
CYTAT(m4r1u5z @ May 16 2009, 19:21) *
Szybkie pytanie i prosze o szybka odpowiedz - czy beda w 2 lidze Realem Madryt i chcac sprzedac przykladowo Robinho sprzedam go za mniej wiecej tyle samo co bedac tym samym Realem w 1 lidze i majac wyzszy ranking? Za 2 mecze zaczyna mi sie okienko transferowe, wiec prosze o szybka odpowiedz.
A, i jesli cena bedzie inna to napiszcie mi prosze jak sie bedzie mniej wiecej wachac
chomik
moim zdaniem zalezne to jest rowniez od wysokosci 'salary' czyli od wartosci jego kontraktu. chyba im wiecej zawodnik zarabia tym wiecej jest wart. mozesz sztucznie zarobic na transferze podpisujac nowy wiekszy kontrakt z zawodnikiem.
z kolei tak jak mowiles, majac wiekszy ranking zwiekszysz zainteresowanie, ale i tak transfery w proevo to czysta loteria wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.